Canlar bu bilgiler bebislerimiZe cok yararli olacak insallah :)) baska bir formdan aldim siz de faydalanin diye kopyaladim hadi iyisiniz
Kızlar fazla yeme konusunda kasmayın kendinizi ben bildiklerimi kısaca anlatmak isterim
1.ekmeği hayatınızdan çıkartın çok Canınız isterse tam bugday ekmeği tüketi
2..et ve et ürünlerini bol bol tüketin yalnız iyi pişmiş olacak ve çiğ ete elinizi sürerseniz mutlaka iyi yıkayın
3..yeşillik tüketirken dikkatli olun fazlası rahim kasıyor ayrıca yeşillikleri yıkarken mutlaka sirke kullanın toxpalizma denen rahatsızlığa önlem amaçlı
4.günlük bir adet yumurta mutlaka tüketin ve kaşar peynir kalsiyum acısından çokçok zengin ayrıca bebege kilo aldırıyor.
5.günlük bir bardak süt pastörize olursa daha iyi olur ayrıca son haftalar ılık süte bi tatlı kaşığı bal koyup içerseniz bebeğe güzel kilo yapıyor
6.kuru yemiş çok çok önemli Çiğ badem Fındık ve kabuklu ceviz tüketin tabi aşırı değil aşırı kilo yapar
7 balık mevsimi acısından güzel bir zaman mutlaka tüketin balık yalnız her balık hamilelikde yenilmiyor çünkü ciğerlerinde biriken Civa cok Zararlı internette listesi var
8 bol bol meyve tüketin
9..günlük bir Şişe maden suyu Soda değil maden suyu olandan tüketin
10.en önemlisi bol bol su için idrar yolu enfeksiyonuna Karsı mazallah tehlikeli malumunuz.
Bunlar dışında Canınız ne istiyorsa abartmamak koşulu ile tüketebilirsiniz tabi Çiğ et maydonoz nane ada cayı gibi bitki çayları aşırı kahve ve cay olmayacak...
Temizlik konusunda sirkeyi hayatınıza alın kimyasallardan uzaklaşın lütfen vajina temizliğine cok dikkat edin çünkü hamilelikde mantar olmaya çok müsait oluyo doktorunuza sorun bi temizleyici önerir pH uygun ve çamaşırları ütülediniz mi yeterli özellikle normal doğum da enfeksiyon bebege geçebilir..
Bunlar dışında hep olumlu düşünün bebege müzik dinletin ben oğlumda kuranı Kerim dinletiyordum Mehmet emin ay var you tube yazınca çıkıyo onu ve bebekler için klasik müzik var onu dinliyorduk oğluşumla bol bol faydası oldumu evet kesinlikle olduğuna inanıyorum :))
Ağır işi hayatınızdan dokuz ay boyunca çıkartın hele hele bi yerlere uzanarak yapılan işler asla Olmasın perde asmak gibi mesela
Gebelikde bel ve karın agrısı olabilir ama her ağrınızı vücudunuzdaki her Değişikliği agrı bazında doktorunuza söyleyin ve her türlü kanama da acil doktora görünün yerleşiyor fln diyenlere kulak asmayın ..her kanama önemli çünkü ..
Sac boyası oje Tarzı şeylerden ilk 12 hafta mümkünse uzak olun çünkü organ ları bu dönemde oluşuyor kimyasal hersey ters etki yapabilir ..