Cnm ben sordum neyden ola bilir diye, bana bunun embryolara bağlı olduğunu söylediler, yani ya sağlıklıdırlar tutunur ve gelişirler, yada sağlıksızdırlar er yada geç düşer dedi. Araştırma şansımız yok maalesef embryoları dedi.. Ama bu kan uyuşmazlığı olayı eşiminde iki gündür kafasına takılıyor, şu anki durumum kesinleşince tekrar doktorla konuşurum, söylediğin için teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, acı tazelemiyorsunuz, maalesef o acı zaten insanın içinden gitmiyor. Ama ben bu sefer biraz çabuk bastırdım, dün eşimin doğumgünüydü, bende sırf onun için iymişim gibi gözükmeye çalıştım tüm gün, bununyapa bilmek içinde sürekli olumlu düşündüm iyi açıdan baktım eşimle paylaştımki oda aynı düşünsün diye, sonuç olarakta iyi açıdan bakıyoruz şuan :) eşim le şakalaşırdık sevgiliyken, ben burçlara takıntılıyım ve çocuğum benim gibi akrep burcu (kasım) olsun diye tuttururdum hep. Eşimde yay burcu(aralık) olsun benim gibi derdi. Şubatta tutacak dyor şimdi, heyecnla akrepmi yaymı diye beklicez buda bizim cezamız olacak diyor