2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kola ve fanta icmeyin diyorya doktorlar. Madensuyuda asitli oldugu icin icmiyorum bende ama yinede sen bilirsin
Canim tam tersine dogal maden suyu mineralleri bakimindan cok zengin oldugu icin gunde bir sise muhakkak tavsiye ediliyor ama soda degil dikkat edin. Bu anlamda iki marka tavsiye edebilirim. Kizilay ve Beypazarı. Ben birini bulamazsam birini aliyorum.

Arkadaşlar doktordan yeni geldim çok şükür iyi geçen 2 hafta önce erkek demişti bir sürü erkek kıyafeti aldım bugün yüzde yüz kız dedi aldıklarımı yarın hepsini kız kıyafetleriyle degiltirecegim

@mucize22 bende senin gibi düşünüyorum 2 tane büyüyen beşik 4 yada 5 kapılı gardolap ve şifonyer bitanede ilk zamanlar için park yatak düşünüyorum. Park yatağı biraz büyük alıp ikizleri ilk 3-4 ay yatırabilirim sanırım içinde hem baş ucumda olurlar sonra ufaktan odalarına geçerler
aaa merhaba,nasıl gidiyor,testlerin sonuçları iyi çıkmıştır umarım:) cinsiyetler belli oldu mu :)?

aaa merhaba,nasıl gidiyor,testlerin sonuçları iyi çıkmıştır umarım:) cinsiyetler belli oldu mu :)?

Cok sukur testlerimiz guzel cikti atlattik onu ikizlerden birine erkek gibi dedi digeri icin bisey soylemedi 2 gun sonra gidicem doktora insallah ogreniriz cinsiyetlerini , sen nasilsin

Selam kızlar bizimde kontrolümüz iyidiçok şükür doktor cinsiyeti için yüzde 90 kız dedi :)

Arkadaşlar doktordan yeni geldim çok şükür iyi geçen 2 hafta önce erkek demişti bir sürü erkek kıyafeti aldım bugün yüzde yüz kız dedi aldıklarımı yarın hepsini kız kıyafetleriyle degiltirecegim
Canim hayirlisi olsun bizede kiza benzio dedi bende kiyafet aldim heran degisebilir yani he

Canim hayirlisi olsun bizede kiza benzio dedi bende kiyafet aldim heran degisebilir yani he

Er

aynen öyle saglıklı olması önemli erkekten kıza dönebiliyor ama kız deyipte erkek olma şansı yokmuş

ben tam tersi diye biliyorum. Var olan erkek organını göremeyebiliyor. Yani kızmış dediği bir kaç hafta sonra aa erkekmişe geliyor fakat erkek dediği kolay kolay kız çıkmıyormuş. zaten embriyo oluştuğu anda cinsiyeti belli , hatta avrupa ve kıbrısdaki tüp bebek merkezlerinde cinsiyet seçebiliyorsun. yani ondan ona dönüşme şansı yok doktorun yanlış yorumlaması var.

ben tam tersi diye biliyorum. Var olan erkek organını göremeyebiliyor. Yani kızmış dediği bir kaç hafta sonra aa erkekmişe geliyor fakat erkek dediği kolay kolay kız çıkmıyormuş. zaten embriyo oluştuğu anda cinsiyeti belli , hatta avrupa ve kıbrısdaki tüp bebek merkezlerinde cinsiyet seçebiliyorsun. yani ondan ona dönüşme şansı yok doktorun yanlış yorumlaması var.

Belkide canım evet kıbrısta istedigin cinsiyet şeçme hakkın var artık nettleşmiştir ama cinsiyet doktorum yüzde yüz diye konuştu

Ablamadim benim dokyorum da tuzde tuz diye konustu herkes de bikiyor kiz olduginh duydu artik erkek olursa telllal ile duurmammiz gerekecek :)

Merhabalar kaderdaşlarım.işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim.ama tün mesajları okudum.Rabbim tehlike anlatanlara şifa versin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ben dün kötü bi haber okudum.eşim geldi suratına baktım direk ağlamaya başladım.düşünmemeye çalışıyorum ama malesef aklıma geliyo.tüp bebeklerde EMBRİYOLAR ın döllendirildipi kapların içinde kalmalarına dolayı genetik rahatsızlıklar ve başka rahatsızlıklar tüp bebeklerde daha çok oluyormuş.öncesinde de Allah korusun arkadaşımın bebeği şuan bağışıklık sistemi rahatsızlığı var yani kanser gibi bişi.bana tedavi için girçttiğimiz yerde bu tçrahatsızlığı olanların çoğu tüp bebek demişti.dünde o haberi okuyunca yıkıldım.bana bişi diyin.bilenler bişiler desin.bebeğimi de kendimi de üzmek istemiyorum..

Merhabalar kaderdaşlarım.işlerinden dolayı uzun zamandır giremedim.ama tün mesajları okudum.Rabbim tehlike anlatanlara şifa versin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ben dün kötü bi haber okudum.eşim geldi suratına baktım direk ağlamaya başladım.düşünmemeye çalışıyorum ama malesef aklıma geliyo.tüp bebeklerde EMBRİYOLAR ın döllendirildipi kapların içinde kalmalarına dolayı genetik rahatsızlıklar ve başka rahatsızlıklar tüp bebeklerde daha çok oluyormuş.öncesinde de Allah korusun arkadaşımın bebeği şuan bağışıklık sistemi rahatsızlığı var yani kanser gibi bişi.bana tedavi için girçttiğimiz yerde bu tçrahatsızlığı olanların çoğu tüp bebek demişti.dünde o haberi okuyunca yıkıldım.bana bişi diyin.bilenler bişiler desin.bebeğimi de kendimi de üzmek istemiyorum..
Aynı yazıları bende okumuştum ve doktorumlada konuştum kafan karışmasın bence normal bi bebekle hiç bi farkı yok dedi kendi doktorum çevremdede bi çok insan tüp bebekle çocugu oldu ve hepside normal saglıklı sen içini ferah tut saglıklı sıhatlı kucagımıza alacagız bebeklerimizi

Arkadaslar merhabalar, bu ayki kontrolumuze bugun gittik ikizlerim iyiler cok sukur. Bir oglum bir kizim olucak nasipse doktorum kesin dedi. Tarifi imkansiz mutlu duygular icindeyim suan :)
yaaa çok sevindim,ne güzel bir kız bir erkek :) darısı başımıza :) bizim birine kesin kız dedi ama diğeri göstermedi,önümüzdeki hafta 3lü teste gitmeyi düşünüyorum,o zaman gösterir inşallah :)3 lü testi yaptırdın mı sen? 2li testte yapıldı,3lü de yapılacakmış ve 18den sonra detaylı ultrason dedi.

yaaa çok sevindim,ne güzel bir kız bir erkek :) darısı başımıza :) bizim birine kesin kız dedi ama diğeri göstermedi,önümüzdeki hafta 3lü teste gitmeyi düşünüyorum,o zaman gösterir inşallah :)3 lü testi yaptırdın mı sen? 2li testte yapıldı,3lü de yapılacakmış ve 18den sonra detaylı ultrason dedi.

2 li testi yaptik 3 testi yapmayacaz dedi doktorum. 21. Haftada detayli ultrasona giricez

Back
X