- 7 Ekim 2013
- 272
- 250
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim inan bu durumlari bizler de tek tek atlattik biraz sakin olmani oneririm biliyorum cok zor ama ben hergun dua ediyodum elimi karnima koyup Allahim sana emanet dedim ve hala da oyle...ilk 3 ay tabiki onemli agir kaldirma direk egilme cinsel iliski yok itme cekme yok ama kendine hasta gibi davranma dogal olmaya calis..bende ayniydim dr bana kizdi bu kadar stresle olmaz dedi ve kendime geldim simdi pek umursamiyorum sadece sabirArkadaslar boyle surekli sizin gbi riskli donemi atlatmis cinsiyet ogrenen alisveris yapma donemindeki sansli anne adaylarna sacma konuyla alakasiz sorular soruyorum smdiden ozur dilerim ama icim icimi yiyor sormazsam cevremde tecrubesinden yararlanabilecegm biri de yok.lutfen bana yardimci olun 5 haftaya yeni girdm daha hamile oldugumu ogrenelim 4 5 gun oldu tup bebek yaptirdik dgerlerm guzeldi ilki 239 dgeri 616 her sey cok guzeldi taa bu geceye kadar bna neyi dr sakin yapma dese o basima geliyor cinsel iliski yasak dediler ben zaten duskun biri de dglim ama iste bu lanet olayi yasaycagm'ya gece ruyamda esimde birlikte oluyoruz ve ayni gercek gbi orgazm ve rahim kasiliyor o an uyandm ve rahmin gercekten kasiliyor ve agridi bi muddet we okudugum kadaryla rahim kasilmasi yani orgazm bebek icn zararli.boyle bi durumu ruyada veyahut esiyle yasayan var mi ilk haftalarda cok korkuyorum arkadaslar o kasilma bebege zarar werdi mi dye bu nasl bi sanstr yasayan varsa lutfen biri beni rahatlatsn aydinlatsin
Cevabin icin cok tesekkur ederim arkadasim Allah yardimcimiz olsun duadan baska bir sey gelmiyor elimizden dikkat ediyorum kendi capimda gerisi Rabbimin takdiri.ama iste geceki o rahim kasilmasi 3 hafta sonraki ultrasona kadar icimi kemirip duracak bisey oldu mu diye korkup duracagm ne doktora ne hemsireye ne bi arkadasa anlatablrim utanirim daCanim inan bu durumlari bizler de tek tek atlattik biraz sakin olmani oneririm biliyorum cok zor ama ben hergun dua ediyodum elimi karnima koyup Allahim sana emanet dedim ve hala da oyle...ilk 3 ay tabiki onemli agir kaldirma direk egilme cinsel iliski yok itme cekme yok ama kendine hasta gibi davranma dogal olmaya calis..bende ayniydim dr bana kizdi bu kadar stresle olmaz dedi ve kendime geldim simdi pek umursamiyorum sadece sabir
Ne demek canim hepimiz ayni durumdayiz ..ama dr una sor derim tip ta ayip olmaz onlar icin cok normal.boyle seyler...hamileligini 2 3 aylikken ogrenenler var kolay kolay bisey olmaz o dunyaya gelecekse her sekilde gelir merak etmeCevabin icin cok tesekkur ederim arkadasim Allah yardimcimiz olsun duadan baska bir sey gelmiyor elimizden dikkat ediyorum kendi capimda gerisi Rabbimin takdiri.ama iste geceki o rahim kasilmasi 3 hafta sonraki ultrasona kadar icimi kemirip duracak bisey oldu mu diye korkup duracagm ne doktora ne hemsireye ne bi arkadasa anlatablrim utanirim da
valla ben 1 parça tulum aldım da acaba iyi mi yaptım diye düşünüyorum.ne zaman rahata ereceğiz bilmiyorum._oceanshine_ ah caniiiimmmmm biz tup bebek oldugumuzdan daha normal anneler gibi moda giremedik gulum :)) millet nerdeyse kizi everip oglani asker edecek kadar esya almis ayni bende senin gibi acaba bigun iyi mi acaba bugun yanlus bir sey yaptimmi diye dusunmekle geciyor :)) ama duzelecegoz biz de bi iciimizde hiseetsek :))
Aynen bi tulum zaten onu da ilk ogrendigimiz gun gidip almistik 3 aydir oyle heveslenip heveslenip bekliyorz mecbur bekleyelim diyoruz. Hepimizde ayni ama bu gruptaki. E kolay mi ne badireler attlatik degil mivalla ben 1 parça tulum aldım da acaba iyi mi yaptım diye düşünüyorum.ne zaman rahata ereceğiz bilmiyorum.
aynen hayırlısı.benim cinsiyet %100 olsa bende netteki indirimlerden body falan alıcam.ufak ufak hareket edicem.20den sonra hızlanırımAynen bi tulum zaten onu da ilk ogrendigimiz gun gidip almistik 3 aydir oyle heveslenip heveslenip bekliyorz mecbur bekleyelim diyoruz. Hepimizde ayni ama bu gruptaki. E kolay mi ne badireler attlatik degil mi
Son adet tarihinin baslangic gubunden hesaplayacaksin. Yani 26 aralik oluyir galiba. Yani tam 4 haftalikMeraba arkadaslar benim bi sorum var tup bebekte de mi bebegn kac haftalik oldugu hesaplanirken en son adet tarihi mi esas aliniyor.ben hala kac haftalik hamileym'bilmiyorum????en son adet tarhm 26 aralikti.yumurta toplama 8 ocak.transfer 11 ocak hangsini baz alacagmi bilemedm
Tesekkur ederim nette buldum hesaplayan bi program 4 hafta gunluk diyor ay cok heyecanli ve cok yeni Allah hayirli ve saglikli tamamina erdirir insallah hepimizinkiniSon adet tarihinin baslangic gubunden hesaplayacaksin. Yani 26 aralik oluyir galiba. Yani tam 4 haftalik
Pardon 4 hafta 5 gunlukTesekkur ederim nette buldum hesaplayan bi program 4 hafta gunluk diyor ay cok heyecanli ve cok yeni Allah hayirli ve saglikli tamamina erdirir insallah hepimizinkini
Hayirli ugurlu olsun rabbim sagsalim kucagina almaknnaip etsinPardon 4 hafta 5 gunluk
Amin cok sag ol hepimize insallahHayirli ugurlu olsun rabbim sagsalim kucagina almaknnaip etsin
Kızlar peki ikiz grbelikte nasıl oluyo brnim 1 hafta faln geriden geliyo ozaman adet tarihine göre bu kötümüdür acaba korkmalımıyım