2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kızlar göbeğindeki kılları makinaya alsam bebek etkilenir mi :KK1: bide dün ağda yapmaya çalıştım aşağıya.karnıma ağrı girdi duruş şeklinden dolayı.vazgeçtim bende.Çok korktum ağrılar olınca. Akşama kadar kötüydüm midem bulandı başım döndü.denemeyin derim kediniz.Belki kuaförde olabilir ama eğilmek çok kötü yaprı beni.birazda kilo var ondan sanırım.benim gibi göbeğinden aşağısına görmeyen varmı.:KK70: erkek gibi duruyo karnım ama kızda dediler en songittiğimizde göstermedi.bizde uğraşmayalım artık küçük bebeğimizle dedik kendi haline bıraktık sürpriz olacak bize :KK68::KK68:

Kızlar göbeğindeki kılları makinaya alsam bebek etkilenir mi :KK1: bide dün ağda yapmaya çalıştım aşağıya.karnıma ağrı girdi duruş şeklinden dolayı.vazgeçtim bende.Çok korktum ağrılar olınca. Akşama kadar kötüydüm midem bulandı başım döndü.denemeyin derim kediniz.Belki kuaförde olabilir ama eğilmek çok kötü yaprı beni.birazda kilo var ondan sanırım.benim gibi göbeğinden aşağısına görmeyen varmı.:KK70: erkek gibi duruyo karnım ama kızda dediler en songittiğimizde göstermedi.bizde uğraşmayalım artık küçük bebeğimizle dedik kendi haline bıraktık sürpriz olacak bize :KK68::KK68:
Bence alma göbegindeki kılları zaten karnın büyüdükçe dahada çogalacak kremler yaglardan dogumdan sonrada kendiliginden dökülüyor

Y Yumiyum2015 ben kuaföre gittim en temizi egilmek dogru degil göbekte var büyüdüde benim de kızım elimin altında kayıyor hissediyorum :anneadayı::nazar::KK200::anneadayı:
Bencede.bir daha kendimi zorlamam.çünkü dün çok korktum.ya bende de sanki oynuyo ama internette okudum bağırsak hareketleride olabiliyormuş.ama sanki ben bebek olduğunu anlıyorum.Rabbime şükürler olsun bugünlere geldik.İnşallah kucağımıza almayı nasip etsin :) bide cinsiyetini gösterseydi küçük bıdık ona göre bişiler alacağım da.Çok güzel indirimler var cinsiyeti belli olanlar için civilde.e bebekte falan.bakın derim kaderdaşlarım :)

Benimki balık gibi kızlarda öyle olurmuş ordan oraya geçiyor hızlıca özellikle tatlı bişey yedigim zaman çok hareketli
Canim bir kere bende kaydığını hissettim ancak 1,2 saniyelik bir şey di kısa olunca emin olamadım :) benimde kızım olacak inşallah ancak isim bulamadım henüz, siz düşündünüz mü?

:anneadayı:
Canim bir kere bende kaydığını hissettim ancak 1,2 saniyelik bir şey di kısa olunca emin olamadım :) benimde kızım olacak inşallah ancak isim bulamadım henüz, siz düşündünüz mü?
Malesef bizde isimde kararsızık mısra var aklımda kızım begüm diyor hergün yeni bi isim buluyoruz

iyi aksamlarrr
bizde kontroldeydik bugun.16+3 17cm 150gr.el salladi kizim bize.biraz alisveris yaptik

Eklentiler

• 20160206_105703.webp
    20160206_105703.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
Selam kizlar bayadir giremedim. Valla benim 1.5 hafta filan oldu oglumuda kizimida hissediyorum en rahat yatarken hissediliyor yakinda baslarlar tekmeler savurmaya iyiden iyiye

Selam kizlar bayadir giremedim. Valla benim 1.5 hafta filan oldu oglumuda kizimida hissediyorum en rahat yatarken hissediliyor yakinda baslarlar tekmeler savurmaya iyiden iyiye
ay ne güzel hissetmeyde başlamışsın ben henüz hiç bişey hissetmiyorum ara sıra kasık ağrıları ve halsizlik dışında hamile olduğumu bile unutuyorum

Merhaba kizlar vende abnemin yanuna falan gityim yazamadim yogunduk gezdik bebisle :)) bugun kontrokum vardi benim kizim da gulumsedi bize harekwtleeini hissetmiyorum daha olur bakalim insallah. Ben agdaya gutnuyorum evde jilet kullaniyorum. Yani cok zorlaniyorum surekli ama dayanamam gibi geldi gebelik suresince agdaya o yuzden brktm. Bebis cok iyi decavit ve omega 3 ilac verdi.
Siz ne kullaniyorsunuz?

Ayrica bebisimizin adi da zeynep olacak ins :))

Benimki tekme atıyor arada vuruyor hissediyorum maşallah hareketli benim kontrol 20. Haftada bekliyoruz isim Gülce düşünüyoruz ama net karar vermedik :nazar::anneadayı::KK46::KK200:

Ne güzel maşallah barekallah :) kızlar sabah karnımın iki yanında hareket oldu sanırım esnedi ve ellerininayaklarını oynattı yerim ben seni yaaaaa Allahım Rabbim çok şükür.inşlalah kucağımıza sağsalim alalım yavrularımızı

Kizlar tetenoz asisi turkiye de zOrunluymus doktorum yaptir oneriyorum dedi. Bugun aike hekimime gityim. Hareketleei hissetmeye baslayinca gel desi ben tahlil yaparim hem de tetenoz yapqrim dedi. Bilhiniz olsun sizinde :)

Merhaba kizlar vende abnemin yanuna falan gityim yazamadim yogunduk gezdik bebisle :)) bugun kontrokum vardi benim kizim da gulumsedi bize harekwtleeini hissetmiyorum daha olur bakalim insallah. Ben agdaya gutnuyorum evde jilet kullaniyorum. Yani cok zorlaniyorum surekli ama dayanamam gibi geldi gebelik suresince agdaya o yuzden brktm. Bebis cok iyi decavit ve omega 3 ilac verdi.
Siz ne kullaniyorsunuz?

Ayrica bebisimizin adi da zeynep olacak ins :))

Hayırlı olsun canim demek kızın olacak benim en son dr um erkek demisti yarın kontrolümüz var kesinlescek :) benim kansızlık var dr gyro ferro sanol verdi bide bende decavit kullanıyorum omega 3 dr kullan mi dedi son 3 ay için çok onemliymis dediler

Back
X