2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Valla kızlar ben şeker yükleme testiyle uğraşıyordum.ilk sağlık ocağından yaptırmıştım aman nolcak ki deyip zaten ailede şekeri olan da yok ben de de çıkmaz dedim.sonra saçmasapan bi sonuç çıktı.açlık şekerim düşük gibi tokluk yüksek gibi çıktı.doktorumda sonra 100lük tekrar yaptırdı.Allaha şükür sonuç iyi ama hop oturup hop kalktım kaç gündür.şekerim yüksekse diye çok korktum.bebek için zararlıymış.ya sıkı bi diyet ya da ileriyse ünsilin tedavisi iğne yapılıyormuş.hap yasakmış gebelere. İlk ve son olsun doktorun dışında yaptırdığı bu test.ölüyorum hepinizi...
Gcmis olsun xanm benm de haftaya var. Milletin agzinda bi yaprirma yqptirma diye soylenip duruyorlar. Doktor ne derse oyle harteket etmek istiyorum.
6 7 aydir hep beraberiz kizlar sesimiz kesilmesin. Ben de her gun girip bqkiyorum ama tup bebek seriuveni tamamlaninca herkes dagildi. Zor gunleri brber atlatmistik nerlerdesiniz gnjleeer :)

Gcmis olsun xanm benm de haftaya var. Milletin agzinda bi yaprirma yqptirma diye soylenip duruyorlar. Doktor ne derse oyle harteket etmek istiyorum.
6 7 aydir hep beraberiz kizlar sesimiz kesilmesin. Ben de her gun girip bqkiyorum ama tup bebek seriuveni tamamlaninca herkes dagildi. Zor gunleri brber atlatmistik nerlerdesiniz gnjleeer :)
Doktorun yaptır dedi ben tetenaz yaptırırken orda yapılıyor dediler.50 lık yaptırdım orda sonra birde 100lük yaptırdım doktorumda .benim yükleme oldu mu 150.canan karatay duysa napar acaba:))kimse tam teşekküllü hastane dışında yaptirmasin bence.umarım bi sorun çıkmaz kimsede.bebişlerimiz doğsa bir an önce sağlıklı bir şekilde...

Doktorun yaptır dedi ben tetenaz yaptırırken orda yapılıyor dediler.50 lık yaptırdım orda sonra birde 100lük yaptırdım doktorumda .benim yükleme oldu mu 150.canan karatay duysa napar acaba:))kimse tam teşekküllü hastane dışında yaptirmasin bence.umarım bi sorun çıkmaz kimsede.bebişlerimiz doğsa bir an önce sağlıklı bir şekilde...
Evet zaman hemencek gecsin ve dogsunlar aistiyorum ben de. Once test mi yapiliyir orasini anlayamadim

Önce 50 lık şeker yükleme testi yapılıyor.sağlık ocağında ilk açken kanım alındı sonra 50lik yükleme yapıldı.1 saat sonra kan verdim yine o sonuca bakıldı.sonra hastanede doktorun 100 lük yaptır dedi.ilk açken aldılar .sonra 100 lük yükleme yaptılar.1 saat sonra kan verdim.sonra bekledim 2. Saatte verdim.yine bekledim 3. Saatte verdim.su bile yasak 3 saat boyunca.4 sonucu doktor değerlendirdi.ama 50 likte iki sonuç oluyordu.sonuç iyiyse 100 lüke gerek olmuyo.

Önce 50 lık şeker yükleme testi yapılıyor.sağlık ocağında ilk açken kanım alındı sonra 50lik yükleme yapıldı.1 saat sonra kan verdim yine o sonuca bakıldı.sonra hastanede doktorun 100 lük yaptır dedi.ilk açken aldılar .sonra 100 lük yükleme yaptılar.1 saat sonra kan verdim.sonra bekledim 2. Saatte verdim.yine bekledim 3. Saatte verdim.su bile yasak 3 saat boyunca.4 sonucu doktor değerlendirdi.ama 50 likte iki sonuç oluyordu.sonuç iyiyse 100 lüke gerek olmuyo.
Saol canm :)

Malesef bugunlerde hiç iyi geçmiyor hamilelegim yüksek ateş faranjit grip idrarda enfeksiyon bide kanama hepsini bi anda yaşıyorum yarın tekrar idrar verecegim bugünlerde çok sıkıntılıyım üstüne içtigim antipiyotiklerden mantar oldum okadar kötüyümki elim hep karnımda bebegim hareket ediyormu diye

Bu seker yuklemesi kafamizi karistiriyo bende nasil icicem ac karnima diye dusunuyorum zarari da cabasi tabi...dr kesin yaptir diyo tup bebek olunca herseye bakilsin istiyoruz boyle kisir bi dongu

Allah sifalar versin hasta arkadaslara.bende bakiyorum kimsenin sesi cikmiyo merak ettim.bende baya basladim alisverislere.cook heyecanli bekliyoruz az kaldi ama bir an önce hayirlisiyla alsak yavrularimizi kucaklarimiza insallah

Malesef bugunlerde hiç iyi geçmiyor hamilelegim yüksek ateş faranjit grip idrarda enfeksiyon bide kanama hepsini bi anda yaşıyorum yarın tekrar idrar verecegim bugünlerde çok sıkıntılıyım üstüne içtigim antipiyotiklerden mantar oldum okadar kötüyümki elim hep karnımda bebegim hareket ediyormu diye
Kanamanin sbebi enfeksiyon mu acaba aman dikkat edin calosoyor musunuz yorgunluktan falan olabilir

Bu seker yuklemesi kafamizi karistiriyo bende nasil icicem ac karnima diye dusunuyorum zarari da cabasi tabi...dr kesin yaptir diyo tup bebek olunca herseye bakilsin istiyoruz boyle kisir bi dongu
Ben de tereddutluyum ama doktora biraktim artik. Tabi diyetbyapacaksan ve dikt edeceksen yapturmadan da plur dedi

Bende yaptırıcam 3 hafta sonra ama nasıl yapıcam bilmiyorum aç kalınca bulantım oluyor hâlâ bakalım.

Bebek odası alan hazırlayan var mı araştırıyorum karar veremedim bellona da bir takım hoşuma gitti newjoy bebek mobilyası varmış oda hoşuma gitti ama kararsızım

Bebek odası alan hazırlayan var mı araştırıyorum karar veremedim bellona da bir takım hoşuma gitti newjoy bebek mobilyası varmış oda hoşuma gitti ama kararsızım
Ben de onmodelden istiyorum gorunusu de guzel buyuebikiyir ama bakalim hebuz hemennalmayi dusunmuyorum

doktorum baktı bebegim çok şükür iyi enfeksiyondan dedi yarın tekrar idrar tahlili verecegim antipiyotik içtigim halde azalmadı çogaldı çokta dikkat ediyorum bol bol su iç diyor 2,5 lt fazla içemiyorum

Hayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz nasil geciyor günleriminiz haftalar gectikcr heyecan artiyor.bende bebeklerimde cok sükür iyiyiz.ayin 11 de doktorum var bir an önce gelsede görsem miniklerimi.bu arada besik bakiyormusunuz? Ben büyüyen besik almayi düsünüyorum iki tane sizler karar verebildiniz mi??

Hayirli cumalar arkadaslar.biz 5.ayimizi bitirdik kizim ve oğlusumla erkenmi yaptik bilmiyorum ben bebek.odalarini aldim bile 8 hafta sonra gelecegi icin anca diye düsündük .

Benimde 5 inde dr randevum var bi aydir gormuyorum kac kilo oldu buyudu mu cok merak ediyorum ozledim galiba kizimi...bizim herseyimiz hazir kizimizi bekliyoruz bi kendime almadim lohusa takimi falan ...tabi tedirginlik diz boyu ama olsun napalim az kaldi kizlar sabir....:anneadayı::nazar:

Back
X