2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Aynen oyle canim.bende katiliyorum bu kaniya.ben 3 yil boyunca doktor doktor gezdim hepsi sebepsiz dedi.2 asilama yapildi tabiki negatif.sonra universiteye gitmeye karar verdim.direk amh istediler.tabi benim yyerlerde geziyo.erken menapoza giriyormusum meger.okadar ilaci asilamayi bosuna yapmislar..
Ciddenmi arkadasim dedi bana bana hamilelikte sorun teskil edebilecek rubella topazlama gbi gen testleri bile yapildi fakat amh den kimse bahsetmedi arkadsdan duydum.yasla alakalimi bu yasin kac canim

Ciddenmi arkadasim dedi bana bana hamilelikte sorun teskil edebilecek rubella topazlama gbi gen testleri bile yapildi fakat amh den kimse bahsetmedi arkadsdan duydum.yasla alakalimi bu yasin kac canim
Benim yasim 32 canim.amh im dusuk dusuk oldugu icin yumurta syisinda ve kalitesinde sikinti yasiyorum.8 yumurta toplandi 3 u bos cikti.kalan 5 taneninde 2 si 5. Gune gidebildi oda tutmadi malesef.ben en basinda baktirsaydim bu teste direk tup bebege giderdim bosunada bukadar vakit kaybetmezdim.sizde sorun neydi

Benim yasim 32 canim.amh im dusuk dusuk oldugu icin yumurta syisinda ve kalitesinde sikinti yasiyorum.8 yumurta toplandi 3 u bos cikti.kalan 5 taneninde 2 si 5. Gune gidebildi oda tutmadi malesef.ben en basinda baktirsaydim bu teste direk tup bebege giderdim bosunada bukadar vakit kaybetmezdim.sizde sorun neydi
Anladim canim.yasinda genc peki hic anlamadinmi mesela adetlerin duzenlimi kisa veya uzun suruyormu.bunlarla anlasiliyor diye okudum.benim sebepsiz infertilite diyorlar ama illaki bsey vardir diye dusunuyorum

Iyi test sonucunda iyimis ama yumurta sayin sanki biraz az.benim 0.27 8 yumurta toplandi 175 mg gonal fle.onunda 5 tanesi dolu cikti 2 tanesi 5. Gune gidebildi onlarda transfer edildi ama malesef tutmadi
Hayırlısı olsun Can'ım bende niye az anlamadım valla

Ay insallah canim busefer olacak.temmuz sonu demi daha zamanda gecmez sana ben surda iki uc gun bekleyemiyorum
vallaha zaman gecmiyo arkadasim. ins temmuz sonuna doğru olucak gibi. şimdi hazırlık yapiliyo. dogum kontrol hapi kullaniyorum. cuma da kontrolum var iyne yapılacak rahim hazırlanması için uğraşıyoruz.

Anladim canim.yasinda genc peki hic anlamadinmi mesela adetlerin duzenlimi kisa veya uzun suruyormu.bunlarla anlasiliyor diye okudum.benim sebepsiz infertilite diyorlar ama illaki bsey vardir diye dusunuyorum
Valla anlamadim canim hic.benim adetlerim hep duzenliydi 27-28 gune bir olurum.sadece 6 gune olan adetim 5 gune dustu ama bunuda pek onemsemedim acikcasi.bende sebepsiz olayina pek inanmiyorum.ben 3 yil gezdim doktorlari hepsi sebepsiz dedi cikti ama sonunda bisey cikti yani.illaki gozden kacan bisey oluyo.doktorlara kalsa isimiz zor.ben onlar istemeden genetik testleri ve pihtilasma faktorleerime bile baktirdim.

Hayırlısı olsun Can'ım bende niye az anlamadım valla
Aynen oyle canim.herseyin hayirlisi olsun.cok fazla sayiyada takilma onemli olan kaliteli olsunlar saglikla dollensinler.cok var tek yumurta ile hamile kalan yeterki rabbim ol desin

Valla anlamadim canim hic.benim adetlerim hep duzenliydi 27-28 gune bir olurum.sadece 6 gune olan adetim 5 gune dustu ama bunuda pek onemsemedim acikcasi.bende sebepsiz olayina pek inanmiyorum.ben 3 yil gezdim doktorlari hepsi sebepsiz dedi cikti ama sonunda bisey cikti yani.illaki gozden kacan bisey oluyo.doktorlara kalsa isimiz zor.ben onlar istemeden genetik testleri ve pihtilasma faktorleerime bile baktirdim.
Canim simdi supheye dustum bu amh testine nezman bakiliyor ben tahlil vereyim bi.

Back
X