2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Valla anlamadim canim hic.benim adetlerim hep duzenliydi 27-28 gune bir olurum.sadece 6 gune olan adetim 5 gune dustu ama bunuda pek onemsemedim acikcasi.bende sebepsiz olayina pek inanmiyorum.ben 3 yil gezdim doktorlari hepsi sebepsiz dedi cikti ama sonunda bisey cikti yani.illaki gozden kacan bisey oluyo.doktorlara kalsa isimiz zor.ben onlar istemeden genetik testleri ve pihtilasma faktorleerime bile baktirdim.
Kesinlikle katiliyorum.illaki bir sebep var yoksa neden olmasin.belirli seylere bakip brakiyorlar.sebepsiz zannedip sonradan troid insulin direnci sut hormonu yuksekligi bunlardan oldugunu duydum cevremden.demir bile etkiliyormus nekadar dogru bilmiyorum

Kesinlikle katiliyorum.illaki bir sebep var yoksa neden olmasin.belirli seylere bakip brakiyorlar.sebepsiz zannedip sonradan troid insulin direnci sut hormonu yuksekligi bunlardan oldugunu duydum cevremden.demir bile etkiliyormus nekadar dogru bilmiyorum
Canim herzaman baktirabilirsin amh hormonuna.belli bi zamani yok yani.aynen oyle alttan illaki bisey cikiyo yani.arastira arastira ogreniyosun bazi seyleri.d vitamini bile cok etkiliyo mesela.benim mesela cok dusuk cikti merakima gidip baktirmistim oysaki.doktor hicmi gunes gormuyon sen dedi.4 ay ampul dvit kullandim anca normale dondu simdi..

Canim herzaman baktirabilirsin amh hormonuna.belli bi zamani yok yani.aynen oyle alttan illaki bisey cikiyo yani.arastira arastira ogreniyosun bazi seyleri.d vitamini bile cok etkiliyo mesela.benim mesela cok dusuk cikti merakima gidip baktirmistim oysaki.doktor hicmi gunes gormuyon sen dedi.4 ay ampul dvit kullandim anca normale dondu simdi..
Bak onuda bilmiyordum canim aklimda olsun

B
Amin canim.haklisin doktor merkez bunlar bunlar tabiki etkili ama biraz da sans kader.amh arkdstan istediler ama yasi 36 yaslada ilgili sanirim.bende kucuk degilmde 30 olucam.sizin yaslar kac buarada
en 32yim Canım, 4,56 sonucu benim Amh.ın.
Ben hala regl olmadım, bugün 28. Günüm.

Ciddenmi arkadasim dedi bana bana hamilelikte sorun teskil edebilecek rubella topazlama gbi gen testleri bile yapildi fakat amh den kimse bahsetmedi arkadsdan duydum.yasla alakalimi bu yasin kac canim
Canim ruBella toksoplazma ya baktır . Hatta ben özelde cd 56 testi de yaptırdım. Tüp bebek doktorları nin hiçbiri kan pihtilasmasi testi yaptırmaya gerek yok biz onu 2. 3. Denemede ki hastalardan istiyoruz demişlerdi ben dinlemedim kendim yaptırdım ve pihtilasma çıktı . Transferden sonra iğne kullanmak zorundayım

Hayir canim malesef hic olmadi.gorunuste hersey normal.2 senedir korunmuyorum.senin peki
Canim bizimde hic olmadi 3 senedr istiyoruz.
Bende adet olmadim cuma olmam gerekiyodu..sancilarm var ama gelmedi daha
Bu soyledigin tahlileri istedgmz zamnda yaptirabiliyomuyuz rubella ve digerlerini
Bende bu ay amh fln baktrcm o zmn bu dediklerine de baktirayim peki gelecek ay tüp bebege gittgmde bi daha baktirmama gerek olurmu..

Canim ruBella toksoplazma ya baktır . Hatta ben özelde cd 56 testi de yaptırdım. Tüp bebek doktorları nin hiçbiri kan pihtilasmasi testi yaptırmaya gerek yok biz onu 2. 3. Denemede ki hastalardan istiyoruz demişlerdi ben dinlemedim kendim yaptırdım ve pihtilasma çıktı . Transferden sonra iğne kullanmak zorundayım
Cd56 testi pihtilasma testimi cnm universite hastanelerinde de bakiolar mi bu test icin adetli olmaya gerek varmi cnm

Cd56 testi pihtilasma testimi cnm universite hastanelerinde de bakiolar mi bu test icin adetli olmaya gerek varmi cnm
Cd 56 ben düzen laboratuvarda yaptırdım . Bu test embriyoyu sen vücudun yabancı bir madde olarak algılıyor mu algilamiyor mu onun için. Eğer sonuç yüksek çıkarsa serum veriliyor transferden sonra . Kan pihtilasmasimi üniversite hastanesinde yaptirdim ama zar zor onda da 4 gene baktılar pahalı testlermis 3 ünde mutasyon çıktı. Eğer 2 veya 3 başarısız denemen varsa düşük yaptıysan bakıyorlar ama ben baskı yaptım resmen doktorlara . Bir de eşimle kromozom analizi yaptırdık eğer kromozom da bir sorun cikarsa embriyoya pgt yapilsin diye .

Cd 56 ben düzen laboratuvarda yaptırdım . Bu test embriyoyu sen vücudun yabancı bir madde olarak algılıyor mu algilamiyor mu onun için. Eğer sonuç yüksek çıkarsa serum veriliyor transferden sonra . Kan pihtilasmasimi üniversite hastanesinde yaptirdim ama zar zor onda da 4 gene baktılar pahalı testlermis 3 ünde mutasyon çıktı. Eğer 2 veya 3 başarısız denemen varsa düşük yaptıysan bakıyorlar ama ben baskı yaptım resmen doktorlara . Bir de eşimle kromozom analizi yaptırdık eğer kromozom da bir sorun cikarsa embriyoya pgt yapilsin diye .
Herhlde burda da bakmazlar dedgn gibi 2 yada 3 uncuden sonra bakiyolar cd56 aslinda yaptiralbilr belki sorun ordadir ozelde baktrmak lazim sagol cevaplar icin.
Bu ay da olmadi sanirim adet oluyorum tüp e gidene kdr mucize bekliyorum Rabbim yardimcimiz olsun

Mrb arkadaslar bende temmuz ayinda basliyacagim tedaviye.Benim de cikolata kisti sorunum vardi.Iki yil once tup bebekle bir oglum oldu.Simdi ikinci denemeye baslayacagim kismetse.Kayseri memorialde deneyecegiz hakkimizda hayirlisi olur insallah...

Bende biraz önce doktordan geliyorum
Memorial şişli tüp bebeğe gidiyorum. Bugün adetin ikinci günü estrofem ve folbiol'a başladım. 3. Denemem olacak kızlar.
İlki 6 haftalıkken düştü
İkincisi tutmadı. Temmuz 15 gibi transfer gerçekleşecek. Allah yardımcımız olsun Ramazanı şerif ayının bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.
Yer gök dua.

Hep olumlu şeyler okudum merkezle ilgili, inşallah bizim de sonucumuz güzel olur :)
Canim ben yucel beyde ameliyat oldum ve gerçekten cok ilgili birisi . Tüp bebekte kararsizdım bahçeci mi bruksel mi diye bahceciye hiç isinamadim oyüzden bruksele karar kıldım . İnşallah güzel olur .

Bende biraz önce doktordan geliyorum
Memorial şişli tüp bebeğe gidiyorum. Bugün adetin ikinci günü estrofem ve folbiol'a başladım. 3. Denemem olacak kızlar.
İlki 6 haftalıkken düştü
İkincisi tutmadı. Temmuz 15 gibi transfer gerçekleşecek. Allah yardımcımız olsun Ramazanı şerif ayının bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.
Yer gök dua.
Rabbim Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah canım . Bu yaz mutlu haberler veririz inşallah sirayla

Herhlde burda da bakmazlar dedgn gibi 2 yada 3 uncuden sonra bakiyolar cd56 aslinda yaptiralbilr belki sorun ordadir ozelde baktrmak lazim sagol cevaplar icin.
Bu ay da olmadi sanirim adet oluyorum tüp e gidene kdr mucize bekliyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Cd 56 61 lira verdim ben özelde canım .inşallah tüpe geçmeden hamile kalirsin

Mrb arkadaslar bende temmuz ayinda basliyacagim tedaviye.Benim de cikolata kisti sorunum vardi.Iki yil once tup bebekle bir oglum oldu.Simdi ikinci denemeye baslayacagim kismetse.Kayseri memorialde deneyecegiz hakkimizda hayirlisi olur insallah...
Ayy canım benim benimde cikolata kistim vardı ameliyat olmak zorunda kaldım ama :(

Anladm canim insallah busefer olur rabbimin izniyle.nerede yaptiryorsun
Mrb.Bende pkoluyum amh: 10,3
Birkez yumurtam toplandı aynı olay bende de oldu canlı konulmadan tüm embriyolar donduruldu. Başarısız oldu. Memorial Şişli Semra kahraman A gidiyorum. Belki ilk sefer canlı konulsaydı tutma şansı daha çok olurdu. 15 gün sonra 3. Dondurulmuş transferi olacak embriyolar çok sağlıklı ama tutmuyor işte.. Eğer buda olmazsa tekrardan yumurta toplama deniyecem dondurulmuşlara bazı bünyeler olumsuz tepki veriyormuş canlıyı daha cok kabul ediyormuş. Ne olursa olsun ohss bile olsam dondurulmuş kabul etmeyecem
Eğer sizinde aynı şey varsa ısrarla canlı dondurulmadan bikez olsun şansınızı deneyin. Bu sefer daha da Cok düşük dozsa ilaç veriliyormuş zaten pkoluyuz. En düşük dozda ilaçla ohss olmadan tedaviyi bitirebiliriz. Bazı bünyeler canlıya bazı bünyeler de dondurulmuş a şans veriyormuş. İmkanımız el verdiği sürece deneyerek mutlaka anne olacağız. Rabbim bize en iyisini verecek inanıyorum.

Canim rubella topazlama yapildi bana.pihtilasma zaten var ben ikinsrne once derin ven trambozu gecirdim akciger emnolisi oldum.o igneleri cok kullandim.ozman bu pihti niye atti diye arastirirlarken genetikte gorduler.bende direk cleaksin igneye basliyacagim.tekrar bi pihti atma riskine karsi

Back
X