2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Sağolasın canım benim. Evet atlattim sukuragrilarim var oturup kalkarken bi de aafedersin kucuk abdestimi yaparken. Sanırım normal. Ben seni merak ettim dün de yazdım sayfaya napiyosun diye. Nasılsın nasıl gidiyor canım kaçıncı günün bu gun
Canım takip ediyorum hepinizi ama biraz moralim bozuk gibi hala doktor fazla umutlanma dedi ya. Bugün 6. Günü canım 9 10 agustos gibi test günüm.

Canım takip ediyorum hepinizi ama biraz moralim bozuk gibi hala doktor fazla umutlanma dedi ya. Bugün 6. Günü canım 9 10 agustos gibi test günüm.
Sıkma canını tatlım ya can veren RABBİM nasibinde varsa Allah in izni ile inşallah pozitif alacaksin. Dualarim seninle. Şimdi beni de aradılar yarın transferim var çok heyecanlandimm

Kizlaaaaaarrr çok heyecanlıyım yaaaaa şimdi aradılar 9 embriyo m da devam ediyorumus şükür. Bide yarın 10.30 da transferim varmış cumartesi yi beklerken çok ani oldu inşallah hayırlı olur hakkımda dua edin nolur ay çok duygulandim yaaa ; (

Canim Allah razı olsun. İnşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasn. Ben 30 yaşındayım 5 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraş veriyorum. Görünürde ikimiz dede hiç bi sorun yok hersey normal ama bebek de bi türlü gelmiyo. Bir kez kendiligimden gebe kaldım ama 6 haftalik kaybettim kuzumu :KK43: .Bu benim ikinci denemem ilk negatifti . İlk gün muayenesi ile başlayan süreç iğneler kontroller derken şu gibi geçiyor opu gününe kadar. Tabi işin psikolojik kısmını saymazsak. Ben 10 gün her ignemde agladim ama insan ona da alisiyor.Şimdi beklemekteyim asıl zor kısım bekleme anlamında transferden sonraki bekleme süreci zaman duruyor sanki test gününe kadar. Yumurta sayısı tamamen kisiyle ilgili herkesin sayısı kalitesi farklı oluyor yaşa göre falan. Canım Rabbim hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inşallah. Bu tedavi sonucunda kavusursun inşallah kuzuna
amin canim cok sagol okadar cok dua ediyorum ki hepimize tüm isteyenlere Allahm muradımıza erdirecek inşAllah..Bnde 30 yasındaym bizdede gorunur bir sorun yok bakalim sen bana unut olacaksin cook guzel haberlerini bekliyorum

amin canim cok sagol okadar cok dua ediyorum ki hepimize tüm isteyenlere Allahm muradımıza erdirecek inşAllah..Bnde 30 yasındaym bizdede gorunur bir sorun yok bakalim sen bana unut olacaksin cook guzel haberlerini bekliyorum
Amin canım inşallah yarın transfer olcakmisim haber geldi çok duygusalim şu an dua et canım nolur :*)

Kizlaaaaaarrr çok heyecanlıyım yaaaaa şimdi aradılar 9 embriyo m da devam ediyorumus şükür. Bide yarın 10.30 da transferim varmış cumartesi yi beklerken çok ani oldu inşallah hayırlı olur hakkımda dua edin nolur ay çok duygulandim yaaa ; (
Dualarim sizinle cok sevindim canim.bende masallah.insallah skici tutunacak bebegin

Amin canım inşallah yarın transfer olcakmisim haber geldi çok duygusalim şu an dua et canım nolur :*)
Etmem mi inan cok icten bir sekilde ettim ve aklima geldikce de edecegim sana ve transferi yapılacak tüm arkadaşlara duygusal olman normal tabi kac tane transfer edecekler bu arada birde kalanlarda dondurulacak degil mi

Haber verirsiniz kizlar yazin ben grip bakiyorum arada.merak ediyorum hepinizi.transfere cok skisik gtmeyin sonra izdrap oluyor resmen.transfer olurken bol bol dua edin.ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir bunu 70 kere okuyup icinizden dileginizi gecirin.(yukarida yazdigim 1 tur oluyo.o sekilde 70 yapcaksniz tek tek degil.)

Etmem mi inan cok icten bir sekilde ettim ve aklima geldikce de edecegim sana ve transferi yapılacak tüm arkadaşlara duygusal olman normal tabi kac tane transfer edecekler bu arada birde kalanlarda dondurulacak degil mi
Allah razi olsun canmm İki tane transfer edilecek. Diğerlerinin gelişimine göre yarın donduracaklr iki kapta ya da tek kapta dedi embityolog

Haber verirsiniz kizlar yazin ben grip bakiyorum arada.merak ediyorum hepinizi.transfere cok skisik gtmeyin sonra izdrap oluyor resmen.transfer olurken bol bol dua edin.ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir bunu 70 kere okuyup icinizden dileginizi gecirin.(yukarida yazdigim 1 tur oluyo.o sekilde 70 yapcaksniz tek tek degil.)
Tamam canım inşallah yarın onlugumu giyip beklerken okurum 70 kez ;)
Çok sağol Allah razi olsun canım benim

Canım Ne yaptın gittin mi doktora

Canim benim tedavi neyazikki bitti.hersey iyi gidiyodu 4 tane yumurta olusmustu toplamaya 2 gun varken ilacim bitmisti tekrar almayayim diye farkli bi ilacverdiler dozu arttirdilar toplama gunu tahlillerime baktim hepsi dusmus 900 olan e2 350 ye dusmus iki yumurta toplamislar onlarda kalitesiz oldugu icin dolleme islemine girmemisler.yani zaten e2 cok dusmus bu duumda toplamalarininda bi hukmu yoktu ama sirf para icin aldiklarini dusunuyorum.

Canim benim tedavi neyazikki bitti.hersey iyi gidiyodu 4 tane yumurta olusmustu toplamaya 2 gun varken ilacim bitmisti tekrar almayayim diye farkli bi ilacverdiler dozu arttirdilar toplama gunu tahlillerime baktim hepsi dusmus 900 olan e2 350 ye dusmus iki yumurta toplamislar onlarda kalitesiz oldugu icin dolleme islemine girmemisler.yani zaten e2 cok dusmus bu duumda toplamalarininda bi hukmu yoktu ama sirf para icin aldiklarini dusunuyorum.
Hay Allah canım ya üzülme ne diyim diyeek birsey bulamadım ama merkezin hatası bence ayni ilaca devam etmeleri gerekiyordu bence ayrica evet niye topluyorlar madem e2 okadar dusmus hangi merkezde yaptiriyorsun canim merak ettm

Canım maşallah hadi bakalım yarın al bebeklerini gel sıkı sıkı tutunsunlar inşaallah

Canım geçmiş olsun vardır bi Hayır öyle diyelim ama her yerde Para İçin illa bi insanı somuruyorlar benim başıma gelenin de ucu para için mi acaba diye düşünmeye başladım rabbim vicdanli doktorlarla karşılaştırsın

Back
X