2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canim benim tedavi neyazikki bitti.hersey iyi gidiyodu 4 tane yumurta olusmustu toplamaya 2 gun varken ilacim bitmisti tekrar almayayim diye farkli bi ilacverdiler dozu arttirdilar toplama gunu tahlillerime baktim hepsi dusmus 900 olan e2 350 ye dusmus iki yumurta toplamislar onlarda kalitesiz oldugu icin dolleme islemine girmemisler.yani zaten e2 cok dusmus bu duumda toplamalarininda bi hukmu yoktu ama sirf para icin aldiklarini dusunuyorum.
canım, sağlık ocağındaki hemşirenin bi hatası oldu demiştin sen? bu süreç çok belirsiz işte :( üzülmemek elde değil maddi manevi zorlanıyor insan :/ allah yardımcın olsun.

canım, sağlık ocağındaki hemşirenin bi hatası oldu demiştin sen? bu süreç çok belirsiz işte :KK43: üzülmemek elde değil maddi manevi zorlanıyor insan :/ allah yardımcın olsun.

Evet canim cok zorlu bir surec rabbim herkesin yardimcisi olsun.aslina bakarsan bu surec basladigindan beri bissuru aksilikler yasadim hepside ne yazikki arka arkaya geldi.naplim hayirlisi degilmis nasip olursa 2-3ay sonra tekrar deneyecem.

Hay Allah canım ya üzülme ne diyim diyeek birsey bulamadım ama merkezin hatası bence ayni ilaca devam etmeleri gerekiyordu bence ayrica evet niye topluyorlar madem e2 okadar dusmus hangi merkezde yaptiriyorsun canim merak ettm

Ben ankarada yaptirdim zübeyde hanimda devlet hastanesiydi ama ozel kadar para odedim ilaclarla beraber 8 bini gecti.

Canım geçmiş olsun vardır bi Hayır öyle diyelim ama her yerde Para İçin illa bi insanı somuruyorlar benim başıma gelenin de ucu para için mi acaba diye düşünmeye başladım rabbim vicdanli doktorlarla karşılaştırsın

Amin insallah canim dogru ve vicdanli insanlari bulmak bu devirde maalesef cok zor rabbim herkesin yardimcisi olsun

Evet canim cok zorlu bir surec rabbim herkesin yardimcisi olsun.aslina bakarsan bu surec basladigindan beri bissuru aksilikler yasadim hepside ne yazikki arka arkaya geldi.naplim hayirlisi degilmis nasip olursa 2-3ay sonra tekrar deneyecem.
Canim geçmiş olsun Rabbim bi dahaki tedavinde bebeğin e kavustursun. Bu yolda maddi manevi güç versin inşallah

Anladim canimm. Bikac sey sorabilirmim memnunmusun zubeyde hanimdan doktorun kimdi ve kalabalik miydi sira falan oluyomuydu biraz yardimci olursan sevinirimm

Rapor alacaksan iyi sira oyle cok olmuyo normal tüp bebek yaptiracaksan ilk olarak 27 odadan infertilite den numara aliyosun onlar yonlendiriyo seni gerekli tahlilleri vs yaptiriyolar konsey degerlendiriyo sorununa gore tup bebege yonlendiriyo oyle belli bir doktor yok dosyandan takip ediyolar.ama raporun yoksa daha iyi olan merkezleri arastir derim sonucta ucret olarak pek fark yok cunku.genel olarak iyiler benim yastan dolayi olmadi ama olan bissuru insan var.

Rapor alacaksan iyi sira oyle cok olmuyo normal tüp bebek yaptiracaksan ilk olarak 27 odadan infertilite den numara aliyosun onlar yonlendiriyo seni gerekli tahlilleri vs yaptiriyolar konsey degerlendiriyo sorununa gore tup bebege yonlendiriyo oyle belli bir doktor yok dosyandan takip ediyolar.ama raporun yoksa daha iyi olan merkezleri arastir derim sonucta ucret olarak pek fark yok cunku.genel olarak iyiler benim yastan dolayi olmadi ama olan bissuru insan var.

Bide ucretli olacaksa butun tahlillerini orada ucretsiz yaptirip baska yerede tup bebege gidebilirsin

Anladimm rapor sartlarini tasiyoruz biz. Uc defa hakkimiz varmis sonuna kadar kullanalim dedik. Allah nasip etmezse ozele doneriz sonrasinda. Cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin. Ankarada degilim o yuzden pek arastiramadim. Kimseye soramadim

Kimseden ses çıkmıyor transfer olanlar nasıl gidiyor acaba. Benim 6. Gün idrar testi yaptım hafif çizgi var sanki bakalım hayırlısı herkes için.

Resim at canim bakalim 6.gun baya erken ama
5. Gün embiryosu 6-7 günde testlerde çıkanları okudum ondan yapmıştım çizgi biraz kayık ama mor 1470473100761974837621.webp

Haber verirsiniz kizlar yazin ben grip bakiyorum arada.merak ediyorum hepinizi.transfere cok skisik gtmeyin sonra izdrap oluyor resmen.transfer olurken bol bol dua edin.ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir bunu 70 kere okuyup icinizden dileginizi gecirin.(yukarida yazdigim 1 tur oluyo.o sekilde 70 yapcaksniz tek tek degil.)
Slm canım nasılsın 41 yasin topluyor um 41 hamileden. Senden de bitane rica adebilirmiyim ve diger hamilelerden. Eğer okuyabilirsiniz çok mutlu olurum.

Back
X