2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Amin canim sakin uzulme bak ben cok yiprattim kednimi cok uzuldum transfer iptal placak sandom
Sonra yapuldi.2.gun 3.gun bile degil kesin tutmaz gozuyle baktim
Allahım bana da nasip etsin inşallah.. Sters yapmamak elde değil ama olacağı varsa alacak nefesi varsa Rabbim nasip eder zaten.. Allahm senin yavrunu korusun kucağına da almayı nasip etsin

Allahım bana da nasip etsin inşallah.. Sters yapmamak elde değil ama olacağı varsa alacak nefesi varsa Rabbim nasip eder zaten.. Allahm senin yavrunu korusun kucağına da almayı nasip etsin
Amim canim.aynen öyle.allqh razi olsun.seninde insallah mucizen tutunsun sana skica.

Canim öncelikle kabız olmamaya çalış kendine kayısı kompostosu yap yada incir ye bunlar iyi geliyor.ben aç kara incir yiyorum wc rahat gidiyorum.şeftali,muz gibi kabız yapıcak meyvelerden kaçın cnm.bol şu iç bide o da faydaliymis.Benimde kasıklarda hafif ağrı olur ama hemen geçiyor.Ama asıl beni kalçalar vurulan ignem var çok kötü yapıyor hareket etmemi engelliyor çok fena acıyor 3 gün geçmedi ağrısı o derece.bide ben sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum bana kalsa yaparım kendimi iyi hissediyorum ama eşim izin vermiyor.NE yapalım biraz daha sabretcez.sen şimdi kaç embriyo koydurmustun cnm.inşallah pozitif görürüz.evde test yapmayı düşünüyormusun
Canim incir yiyorum ben de ama şansıma 3 4 gündür incir gelmiyor markete. Murdum erigi bi de üzüm yiyor um bol bol. O iğneleri bilirim canım daha önceki transferde yapiliyordum. Bunda yapılmıyor um jel kullanıyorum sabah akşam. Bi tek 4. Gün ignem vardı gobekten gonopeptill onu yspildn. Canım iki adet embriyo transfer edildi. Evet sanırım evde önce yapıcam cumartesi ya da pazar. Direk kan vermek korkutuyor. İlkinde evde yaptım tek cizgi cikinca kendimi hazırladım kan sonucuna. Sen düşünüyormusun.

canim göbekten iyne demussin neydi o?
Gonopeptill canım. Ben uzun protokol tedavi gördüm adetin 21. Günü gonopeptill vurularak başlamıştım catlatma ignrmi yapilana kadar devam ettim diğer iğnelerin dışında. Şimdi en son transferde 3 gün sonra yapıl dedi doktor sadece bi tane onu yapildm

Y yenibidunya canım, diğer sayfada yazdım ama burda da diyeyim zeytinyağı iç zorlanmazsın.
H hayrunn_nisa öyle böyle üçümüz de 4 günü geride bıraktık, sanki midemde bi tuhaflık hissediyorum. ya ilaçlardan ya da düzenimiz bozuldu minimum hareketle geçti günler. test günü yaklaştıkça heyecanlanıyorum.

Canim benimde var göbekten ignem her gün vuruluyorum.adı hibor kan pihlitasmasini önlüyor.eğer kanı civiltmayla ilgili birsey vermedilerse çocuk Aspirini var onu yut tabi doktoruna sor canım.
Benimki ondan. Değil . Gonopeptill. Bu defa asprın de kullanmıyorum çünkü trombositlerim düşük çıktı. yani asprin tam tersi etki yapıyor
Evet beş yıl oldu kucağım boş Allah razi olsun ilgin için ben gitmek istemiyorum bi yere çok üzülüyorum bizim de olsa ya hayırlısı ile bazen dışarda küçük çocuğa art niyetle mendil sattıran anne babalara bakıyorum diyorum hayırsızlığın içine doğmuşlar ben bundan daha da mı kötü biriyim ki olmuyor içim içimi yiyor pamuklara sararım hayırlısı ile olsun yeter ki olmuyor işte aksi gidiyor adet olucam bu ay hiç umut yok bu ay da geçen ay tedavim yarim kaldı başlamadı tüp bebeğe tutup tutmayacağı bile muamma bakalım bi tane bebek elbisesi yok almadım yapmadım bişe hamile kalırsam alırım dedim :KK43: :'(
Canim benim böyle dusunerek istemeden de olsa isyana girersin Allah korusun. Bu dünyada herkes bir sınavın içinde. Kimi çok parayla kimi parasizlikla kimi hayırsız evlatla kimi hayırsız kocayla kimi kötü hastalikla Rabbim de bize bu imtihanı sundu . Sukretmeli insan. Bize düşen sorgulamadan sabırla duayla sinavimizi vermek ve feraha erişmek. Dua Et bol dua "Allah im imtihanimi kolay kıl bu yolda bana güç ver yol göster yolumaa ışık tut beni isyana surukleme Rabbim" de. Ben hep böyle dua ederim. Sukrederim Ve huzur bulurum. Sağlıklı olduğum için huzurlu bir Yuvam sevgi dolu bir ailem oldugu için tanıdığım iyi insanların varlığına da sukrederim. Okadar çocuk sahibi olup mutlu olmayan huzursuz bir ortamda yaşayan var. Çocuk hersey değil bu hayatta. Önemli olan ilk once sağlık ve huzur dolu bir yaşam. Böyle Olmalıyız kuzum sakin beni yanlış anlama akıl vermek gibi düşünme sakin. Rabbim kolaylik versin inşallah tez vakitte kavusursun bebegine duamdasin herzamn

Y yenibidunya canım, diğer sayfada yazdım ama burda da diyeyim zeytinyağı iç zorlanmazsın.
H hayrunn_nisa öyle böyle üçümüz de 4 günü geride bıraktık, sanki midemde bi tuhaflık hissediyorum. ya ilaçlardan ya da düzenimiz bozuldu minimum hareketle geçti günler. test günü yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
Ay canım inşallah tutunmustur bebeklerin ondan midene vurmuştur.bende çok heyecanlıyım günler geçmiyor resmen ama bi yandan da çok korkuyorum dün gece çok fena ağrım oldu birde adet olcağımda gaz olurdu şimdi de çok gazım var.inşallah tutunmustur bebeklerimiz ya:anne:

Ay canım inşallah tutunmustur bebeklerin ondan midene vurmuştur.bende çok heyecanlıyım günler geçmiyor resmen ama bi yandan da çok korkuyorum dün gece çok fena ağrım oldu birde adet olcağımda gaz olurdu şimdi de çok gazım var.inşallah tutunmustur bebeklerimiz ya:anne:

gaz ilaçlar ve hareketsizlikten de olabilir, adet olmayacağız inşallah :)

Canim incir yiyorum ben de ama şansıma 3 4 gündür incir gelmiyor markete. Murdum erigi bi de üzüm yiyor um bol bol. O iğneleri bilirim canım daha önceki transferde yapiliyordum. Bunda yapılmıyor um jel kullanıyorum sabah akşam. Bi tek 4. Gün ignem vardı gobekten gonopeptill onu yspildn. Canım iki adet embriyo transfer edildi. Evet sanırım evde önce yapıcam cumartesi ya da pazar. Direk kan vermek korkutuyor. İlkinde evde yaptım tek cizgi cikinca kendimi hazırladım kan sonucuna. Sen düşünüyormusun.
Ben dayanamicam ya elime geçtiği an testler yapıcam eşim almıyor ilk kan testinde görcem diye onada çok. cuma yaptircaz kan testini inşallah hepimizin pozitif çıkar ya bu kadar emek harcadık çok yorulduk Maddi manevi.Rabbim hayırlısını versin bize İnşallah:anne:

Ben dayanamicam ya elime geçtiği an testler yapıcam eşim almıyor ilk kan testinde görcem diye onada çok. cuma yaptircaz kan testini inşallah hepimizin pozitif çıkar ya bu kadar emek harcadık çok yorulduk Maddi manevi.Rabbim hayırlısını versin bize İnşallah:anne:

bize pazar günü dendi test için canım, 10. gün... sabretmek çok zor ama beklerim ben inşallah.

Back
X