2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar merhabalar! Umarım her şey gönlünüzce, daha doğrusu, gönlümüzce olsun. Yarın ya da yarından sonra ben de ilk tüp bebek denemesi için tedaviye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa ama neredeyse dört aydır dr kapısı aşındırıyorum :KK43: Neyse, en doğru zamanda hayırlısıyla olsun diyerek sabretmekten başka çaremiz de yok. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin ama umarım güzel sonuçlarla keyifli bir sürece de dönüşür :) Paylaşmak hepimize iyi gelecektir diye düşünüyorum :) . Sevgiler :KK24:

bol şans dilerim :) tedaviniz nerede olacak? sorununuz nedir? inşallah sonuçlar güzel olsun hepimiz için.

hadi bakalım, inşallah cumartesi de güzelce büyüdüğünü görürsün yumurtaların.
bu iğnelerle de şişiyor insan, hergün tartılma olanağın varsa baksana canım fark olacak mı? hormonlara bakıldı mı sabah? direk ilacı mı verdi yoksa?
bol şans dilerim canım.
Sagol canim.tesekkurederim.esindrndr bendende kan alindi.ama ignelere direk baslayacagim bugun.hormonlar icinmi aldilar kani bilmiyorim.cok heycanliydim hicbsey sormak aklma gelmedi.buarada 6600 tl odeme yapacagiz.ilaclar haric.dondurma ucretsiz dediler bi paket yapmislar.tutmadi diyelim dondurulmusun transferi ucretsiz olacak ikinciye.eger dondurulmus yoksada tekrar ucretsiz taze embriyo ile yapilacak.daha mantikli geldi bize.

Buarada kizlar biri 16 ml biri 8 ml kistim olusmus nereden ciktiysa 2cm altindaki kistler sorun teskil etmiyor bizim icin dedi ama kafama takildi

Kızlar merhabalar! Umarım her şey gönlünüzce, daha doğrusu, gönlümüzce olsun. Yarın ya da yarından sonra ben de ilk tüp bebek denemesi için tedaviye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa ama neredeyse dört aydır dr kapısı aşındırıyorum :KK43: Neyse, en doğru zamanda hayırlısıyla olsun diyerek sabretmekten başka çaremiz de yok. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin ama umarım güzel sonuçlarla keyifli bir sürece de dönüşür :) Paylaşmak hepimize iyi gelecektir diye düşünüyorum :) . Sevgiler :KK24:
Hayirli olsun canim gelismeleri yaz bize

Buarada kizlar biri 16 ml biri 8 ml kistim olusmus nereden ciktiysa 2cm altindaki kistler sorun teskil etmiyor bizim icin dedi ama kafama takildi
Vucutta bazen uretebilio kist.dr un oyle demisse takma canim bence.kistlerle miyomlarla hamile kalanlar var Rabbim isterse hersey her zmn olur

Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi

Bugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi
Normal yumurta takibinde falan nasildi canim.ben klomle tek yumurta olustu takipte.asilamadada famerayla yine tekti

Back
X