2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Slm arkadaşlar ben yeni uyeyim sizlerin fikrine ihtiyacım var 6 yıllık evliyim çocuğum yok 2 aşılama oldm negatifartık evlat sahibi olmak istiyorum tüp bebek başlamak istiyorum anakarada oturuyorum nereye gitsem napsam bilmiyorum

İnşallah. Yumurta toplama ve transfer nasıl oluyor. Biraz bahseder misiniz. Canımız yanıyor mu çok korkuyorum.
Hic korkmayin ben 3.tedavim bu yumurta toplama sanirim kisiye gore degisiyor islem sırasında uyutuldugu icin agri sizi yok bende kalkinca ve bir kacgun sanci olmustu.yumurta cok olunca sanirim sonrasinda agri oluyor bende oyle oldu cunki.transferde sadece idrara skısık oldugunuz icin insan biraz orda zorlaniyor.

S
Slm arkadaşlar ben yeni uyeyim sizlerin fikrine ihtiyacım var 6 yıllık evliyim çocuğum yok 2 aşılama oldm negatifartık evlat sahibi olmak istiyorum tüp bebek başlamak istiyorum anakarada oturuyorum nereye gitsem napsam bilmiyorum
Slm canm ben de altı yıllık evliyim beş yıldır istiyoruz. Yıllar çok çabuk geçiyor çok zor bu durum gerçekten. üç aşılama bir tüp bebek deneme m var hepsi negatif suan ikinci tüp bebek tedavisi görüyorum. Ankara da tup bebek merkezleri diye bi topik de var oraya da bak isterswn Hakkında hayırlısı olsun.

Canım tüp bebek paket fiyati 6250 merkezin ilaçlar sana ait onlarda 1500/2000 civarı tutuyor ama benim mesala 900 tuttu yumurtalar verdileri doza cevap verince güzel şekilde fazladan ilaç vs gerek kalmadı. Bi de biz ekstradan mikro çip istedik 1200 tl onun fırsatı canım bu kadar yani benim masraflar
Canım mikroçip ne oluyor? Bu arada transferin ne zaman ikiz koydurmayı düsünür müsün ben cok istiyorum tabi önce hayırlısı ama

Canım mikroçip ne oluyor? Bu arada transferin ne zaman ikiz koydurmayı düsünür müsün ben cok istiyorum tabi önce hayırlısı ama
Tatlım mikro çip Spermleri cihaza koyuyorlar cihaz en sağlıklı Spermleri sağlıksız Spermlerden ayırıyor. türkiyede bir tek acıbadem de var galiba bu yöntem. Evet canım allah nasip ederse iki tane koyacaklar bende ikiz olsun çok istiyorum Rabbim inşaallah dileyen isteyen herkese nasip eder

Aminnnm canım inşallah
Devam Ediyor mu ağrılar hafifkedi mi biraz canım gelişmeler nasil
Canım bugün biraz geçti ağrım bugün henüz aramadılar öğleden sonra ararlar galiba... Sen ne yapıyorsun canım. Dostinex diye bi ilaç içiyorum gece yatmadan önce ic dediler mide bulantısı yapıyormuş bende gece uyuyamdim midem çok bulandı. Sabah kalkınca progestan iğne oluyorum kalçadan kalcamin üstüne oturamıyorum yakıcı bi iğne her yerim delik deşik oldu :KK70:

Amin
Tatlım mikro çip Spermleri cihaza koyuyorlar cihaz en sağlıklı Spermleri sağlıksız Spermlerden ayırıyor. türkiyede bir tek acıbadem de var galiba bu yöntem. Evet canım allah nasip ederse iki tane koyacaklar bende ikiz olsun çok istiyorum Rabbim inşaallah dileyen isteyen herkese nasip eder
amin canim amin rabbim bekleyen herkesi biran önce kavuştursun bebişlerine..

Kızlar nbr bugün yumurtası toplanacak kontrole gidecekler vardı son durumlar nasıl? Beni de demin aradılar hastaneden 12 embiryo gelişmişlerine devam ediyormuş. Yarın tekrar arayıp transfer günüyle ilgili bilgi vereceklermiş bakalım son iki günüm kızlar bol bol dinleniyorum protein ağırlıklı Beslen dediler... biz elimizden geleni yapalım olmasi için gerisi allahın takdiri

Kızlar nbr bugün yumurtası toplanacak kontrole gidecekler vardı son durumlar nasıl? Beni de demin aradılar hastaneden 12 embiryo gelişmişlerine devam ediyormuş. Yarın tekrar arayıp transfer günüyle ilgili bilgi vereceklermiş bakalım son iki günüm kızlar bol bol dinleniyorum protein ağırlıklı Beslen dediler... biz elimizden geleni yapalım olmasi için gerisi allahın takdiri
benimde toplandı transfer günü pz dendi.bana beslenme ile ilgili bişey diyen olmadı ya ben haslanmış yumurta mı yesem bide ishalle uğraşıyorum.iç organlarım bıcak gibi içime batıyor.

Benim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .

benimde toplandı transfer günü pz dendi.bana beslenme ile ilgili bişey diyen olmadı ya ben haslanmış yumurta mı yesem bide ishalle uğraşıyorum.iç organlarım bıcak gibi içime batıyor.
Canım bol bol sıvı tuket haslanmış yumurta ye protein ağırlıklı Beslen hergün bir bardak süt için . Kabiz olmamaya dikkat et canm
Hangi ilaçları verdiler sana transfere kadar ne kullanıyorsun canım

Benim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .
Canım üzülme lütfen rabbim bir tanesine can verecek inşaallah iki yumurtan iyi şekilde dollenir. Geçen biri ikinci gün embiryosuyla hamile kaldı bir yumurtası vardı. Allah yeterki nasip etsin. Olgun çıkmama nedeni ne canım benim de 5 tane olgun çıkmadı

Canim moralini bozma sonucta lazim olan tek bi yumurta hic canini sıkma bunlar döllenip tutunacaklardir sana ki shadida arkadasimizin da onun uzerinde yumurtadan tek birtanesi kaliteli cikti hemde orta kalite cok iyi degil ve tutundu cok sukur canini sikma sakin

Canim moralini bozma sonucta lazim olan tek bi yumurta hic canini sıkma bunlar döllenip tutunacaklardir sana ki shadida arkadasimizin da onun uzerinde yumurtadan tek birtanesi kaliteli cikti hemde orta kalite cok iyi degil ve tutundu cok sukur canini sikma sakin
İnşallah öyle olur diye dua ediyorum artık bahtımızda neyse o olcak hayırlısı sizlerin iyi olur inşallah herşey

Canım üzülme lütfen rabbim bir tanesine can verecek inşaallah iki yumurtan iyi şekilde dollenir. Geçen biri ikinci gün embiryosuyla hamile kaldı bir yumurtası vardı. Allah yeterki nasip etsin. Olgun çıkmama nedeni ne canım benim de 5 tane olgun çıkmadı
Bilmiyorum tam bi açıklama yapamıyor doktor anlamadım yani rezerv azlığı diyolar kaliyesi iyi değilmiş yarın bilgi alıcaz bakalım hayırlısı sağolun herkesle paylaşamıyor insan burda destek oluyorsunuz herkes için iyi olur inşallah

Back
X