2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Benim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .
inşallah döllenir canım, allah yardımcınız olsun. inşallah müjde verirsin bize.

Canım bol bol sıvı tuket haslanmış yumurta ye protein ağırlıklı Beslen hergün bir bardak süt için . Kabiz olmamaya dikkat et canm
Hangi ilaçları verdiler sana transfere kadar ne kullanıyorsun canım
ishalde oldum o yüzden de bol bol sıvı tüketmem lazım.haşlanmış yumurtayı sıcak tüketiyorum yoksa tiksiniyorum.kpederim hayvancilikla uğraşıyor ama koyun sütü ağır geliyor bana.bu sıralar yağlı yiyeceklerden tiksindim pilav yoğurt yemek istiyorum. şeftali yemek istiyorum aşermiş gibi.sizde de oluyor mu böyle?daha transferden once başlattı progestan 200 mg yi

ishalde oldum o yüzden de bol bol sıvı tüketmem lazım.haşlanmış yumurtayı sıcak tüketiyorum yoksa tiksiniyorum.kpederim hayvancilikla uğraşıyor ama koyun sütü ağır geliyor bana.bu sıralar yağlı yiyeceklerden tiksindim pilav yoğurt yemek istiyorum. şeftali yemek istiyorum aşermiş gibi.sizde de oluyor mu böyle?daha transferden once başlattı progestan 200 mg yi
Aynen canım ya benim de canım bişey çekiyor diyelim üzüm istiyorum illa yiyecem eşim bile fark etti başka bişey yesen olmuyor mu illa üzüm mu yani diyor :) :kk77:aynen canım bana da iğne verdi progestan

Kızlar herkese günaydın...
Dün saat 11 de yumurtalarım toplandı bende pko olduğundan çok sancılı bir süreçti hala daha yatıyorum karın bölgem ağrıyor emriyolog bugun arıcak bakalım bizimde kaçı döllendi kaçı kaliteli haber vericekler heycan dorukta cidden

Benim bugün toplamam oldu 15 yumurtadan 2 si olgun çıktı. Çok kötüyüm şuan yine boş çıktı çoğu bi ümit onlar da döllenir inşallah. Biraz umutsuzum 2. Denemem de de transferi göremicem heralde .
Bitanem içini çürütme önemli olan tek bir tanesi döllensin bize bitanesi lazım öyle hamile kalan çok var ne olur asma yüzünü karamsar olma lütfen dua et rabbim elbette en iyisini bilendir :KK19::KK19:

Dün saat 11 de yumurtalarım toplandı bende pko olduğundan çok sancılı bir süreçti hala daha yatıyorum karın bölgem ağrıyor emriyolog bugun arıcak bakalım bizimde kaçı döllendi kaçı kaliteli haber vericekler heycan dorukta cidden
İnslh guzel haberler alirsiniz.Bende op sonrasi cok sancim oluyor bazilarinda hafif geciyormus size pkodan oldugunu doktormu soyledi

Günaydın canım.geçmiş olsun canım bol bol dinlen çoğu gitti azı sabretcez artik. yumurtaların hepsi kaliteli olur inşallah.benimde yrn 9 toplanicak hayırlısı ile.

selam arkadaşlar benimde toplamam yarın inşallah ilk defa iki yumim oldu inşallah
sağlıkla döllenirlerse önceki tedavimden de 1 yumim vardı toplamda 3 yumim olacak
hepimiz için hayırlısı inşallah
Amin inşAllah yumişlerin sıkı sıkı tutunsun hayırlısıyla hepimiz cok yakında bebeklerimize kavuşalım yarabbim..Neden ilk defa iki yumurtaniz oldu rezerv sorunu mu var sizde amh iniz kac

İnslh guzel haberler alirsiniz.Bende op sonrasi cok sancim oluyor bazilarinda hafif geciyormus size pkodan oldugunu doktormu soyledi
Doktor söylemişti ağrın olucak diye bakalım hayırlısı bol bol dinlen demişti 1 hafta boyunca yatman lazım dinlenmen gerek aksi takdirde su toplayabilir yumurtaların üst üste binebilir o zaman da ameliyat olman şart dedi dikkatli olman gerek dedi yanlız bana tarlusal verdi 2 kutu 1 kutu da dostinex verdi bide orgulatan verdi 4 kutu bende pko var diye eylülde transfer yapılacak

Günaydın canım.geçmiş olsun canım bol bol dinlen çoğu gitti azı sabretcez artik. yumurtaların hepsi kaliteli olur inşallah.benimde yrn 9 toplanicak hayırlısı ile.
Bendende 31 tane toplanmıştı bugun emriyolog arıcak bakalım nasıl haberler vericek bize heycanla bekliyorum ben 5 kez hamile kalmıştım 3 ü kendinden 2 si ise kürtajla sonlanmıştı o ikiside aşılama ile olmuştu ama devam etmedi kalp atışları durmuştu şimdi çok ümitliyim tüp bebekten bakalım hayırlısı artık rabbim hepimizin yüzüne gülsün dualarımızı kabul etsin :KK36::KK36:

selam arkadaşlar benimde toplamam yarın inşallah ilk defa iki yumim oldu inşallah
sağlıkla döllenirlerse önceki tedavimden de 1 yumim vardı toplamda 3 yumim olacak
hepimiz için hayırlısı inşallah
İnşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet canım 20 tane toplandı en son ki muayene de 24 Tane saymışlardı. ama en sağlıklı sayı toplandığı gün belli oluyor ya daha fazla ya da daha az çıkma ihtimali oluyor
canım, inşallah sonucunda yüzümüz gülsün. yarın opu olacak benim.
sen nasılsın ne oldu durumun?

inşallah güzel haberler alırsın, bol şans dilerim.

Back
X