2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canm slm seni biyerde hatırlıyor gibiyim sanki ismin yabancı gelmiyo. Ben sebepsiz infertilite ile 5 yılı askindir uğraş veriyorum. Bu 3. Transferim ve sanırım bu defa oldu pozitifi gördük şükür yarın değer artışı için kan vermem ikinci kez. Sen ne durumdasn
Ahhh nasıl mutlu oldum adınıza. Ben one dogru cıkmış bır folükül sebebı ıle bu adetı beklıyotum tup bebek için. Dua edın lütfen . Sebepsiz infertılıte cok zor sahsen sorunun kaynagını bılıp ona gore mucadele etmek cok daha kabullenıcı olurdu.
Size bırjac sey sormk istıyorum?
Daha önce hıc gebelik yasadınız mı kimyasal boş gebelik gbı.
Kaç embrıyo transfer edıldıı

Ahhh nasıl mutlu oldum adınıza. Ben one dogru cıkmış bır folükül sebebı ıle bu adetı beklıyotum tup bebek için. Dua edın lütfen . Sebepsiz infertılıte cok zor sahsen sorunun kaynagını bılıp ona gore mucadele etmek cok daha kabullenıcı olurdu.
Size bırjac sey sormk istıyorum?
Daha önce hıc gebelik yasadınız mı kimyasal boş gebelik gbı.
Kaç embrıyo transfer edıldıı
Rabbim sana da nasip etsin canım. İnşallah tedavi n başarıyla sonuclanr. Evet canım iki yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama 6 haftalik kaybettim kuzimu. Daha sonra iki negatif transfer bu 3. Benm canım. İki adet transfer edildi

Canm slm seni biyerde hatırlıyor gibiyim sanki ismin yabancı gelmiyo. Ben sebepsiz infertilite ile 5 yılı askindir uğraş veriyorum. Bu 3. Transferim ve sanırım bu defa oldu pozitifi gördük şükür yarın değer artışı için kan vermem ikinci kez. Sen ne durumdasn
Canim takvimin hayırlı olsun:anne::nazar:bu arada nasılsın ağrıların devam ediyor mu.doktorunla görüştün mü kan vercektin sanırım

Rabbim sana da nasip etsin canım. İnşallah tedavi n başarıyla sonuclanr. Evet canım iki yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama 6 haftalik kaybettim kuzimu. Daha sonra iki negatif transfer bu 3. Benm canım. İki adet transfer edildi
Cnm ne oldu bugün senin test günündu yazmamisin daha merak ettim seni güzel haberlerini bekliyorum cnm

hayrunn_nisa benim bebixsxim kızlar siz bi daha tekrarladınız mı testleri? ben yarın sabah 2. kanı vereceğim.

kabızlık sorunu ilk günler yaşamamıştım ama 3 4 gündür çok sıkıntı veriyor bana.. duphalac içiyorum akşamları, kurukayısı vs yiyorum ama hiç kar etmedi :/
ben bugun 2 verdim canim katlanmış çok şükür. bu daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 2 hafta sonrasına gün verdi. kabızlık için yemiş te ye iyi geliyo

ben bugun 2 verdim canim katlanmış çok şükür. bu daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 2 hafta sonrasına gün verdi. kabızlık için yemiş te ye iyi geliyo
maşallah canım :) allah tamamına erdirsin. ben de sabah için heyecanlıyım. ilk kandan daha zor sanki bu :)

"kabızlık için yemiş te ye iyi geliyo" demişsin anlamadım canım onu :(

hayrunn_nisa benim bebixsxim kızlar siz bi daha tekrarladınız mı testleri? ben yarın sabah 2. kanı vereceğim.

kabızlık sorunu ilk günler yaşamamıştım ama 3 4 gündür çok sıkıntı veriyor bana.. duphalac içiyorum akşamları, kurukayısı vs yiyorum ama hiç kar etmedi :/
Evet canım bugün tekrarladı 315 çok şükür. Doktor 10 gün sonra gel kese için dedi hayırlısı tatlım. Sende durumlar nasıl. Kabızlık için kayısı kompostosu yap canım bide sabah aç Karina incir ye çok iyi geliyor.bol su içmeyi unutma.gerçi sürekli kendimi sıķışık gibi hissediyorum sizde de var mı geceleri kalkiyorum gidiyorum wcye az geliyor anlamıyorum.sizde durumlar iyidir inşallah :anneadayı:hepimiz hamisiz Elhamdulillah:anneadayı::nazar:

Evet canım bugün tekrarladı 315 çok şükür. Doktor 10 gün sonra gel kese için dedi hayırlısı tatlım. Sende durumlar nasıl. Kabızlık için kayısı kompostosu yap canım bide sabah aç Karina incir ye çok iyi geliyor.bol su içmeyi unutma.gerçi sürekli kendimi sıķışık gibi hissediyorum sizde de var mı geceleri kalkiyorum gidiyorum wcye az geliyor anlamıyorum.sizde durumlar iyidir inşallah :anneadayı:hepimiz hamisiz Elhamdulillah:anneadayı::nazar:
Tebrikler maşallah yükselmiş çok iyi. Bende aynı şekilde geceleri kalkıyorum sabah erken kalkıyorum hemen acıkmalar başladı. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu ay birçok kişiye uğurlu geldi, sanki herkes birbirine enerji gönderdi pozitif için güzel haberler çoğaldı maşallah öyle de devam edecek inşallah.

Canim takvimin hayırlı olsun:anne::nazar:bu arada nasılsın ağrıların devam ediyor mu.doktorunla görüştün mü kan vercektin sanırım
Teşekkür ederim canım. Ağrılar devam ediyor korkuyorum ama normalmis sanirim. Gaz sıkışması da oluyor bazen şiddetli ağrı giriyor birden. Bu gün yolda ilk gebelik belirtimi yaşams oldum. Çok midem bulandı. ALLAH IM hep böyle olursa naparm içim dışıma çıktı resmen yaa. Değer çok şükür katlandı canım. İki hafta sonra kese görmeye görcez inşa. Sen de durumlar nsl peki

Cnm ne oldu bugün senin test günündu yazmamisin daha merak ettim seni güzel haberlerini bekliyorum cnm
Y yenibidunya canim nerdesin. merak ettim seni. yazsana canim.
Kızlar slm. Kusura bakmayın dün giremedim. Sonucu aldık şükür değeri katlanmış. Tekrara gerek yok dediler. Biz bugün ailelere sürpriz haberi vermek içn iki saatlik yola memlekete gidelim dedik. Akşam 7de çıktık Araba arıza yaptı çok yavaş bi şekilde 59 km gittigimz yoldan eve geri dönmek zorunda kaldık. Kızlar 7 de çıktık 12 de evimize yetişti k şükür. 5 saat yolda kaldım. Korku stres açlık bi taraftan bu arada ilk gebelik belirtimi de yaşamış oldum. Midem çık bulandı içim dışıma çıktı ne kotuymus inşallah böyle devam etmez. Buraya yetisincee karnımi doyurmak icin biyer bulduk sonra eve geldim ayagimin altına yastık koydum yattım inşallah bişey olmaz. Şimdi e uyuyamiorum acikmisim elma yedim şimdi bitane Bu arada bi de üstüne bi temiz grip oldum. Hapsir öksür çok kötüyüm kızlar. Bende durumlar böyle. Sizler nasılsın z

Back
X