- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
günaydınKızlar slm. Kusura bakmayın dün giremedim. Sonucu aldık şükür değeri katlanmış. Tekrara gerek yok dediler. Biz bugün ailelere sürpriz haberi vermek içn iki saatlik yola memlekete gidelim dedik. Akşam 7de çıktık Araba arıza yaptı çok yavaş bi şekilde 59 km gittigimz yoldan eve geri dönmek zorunda kaldık. Kızlar 7 de çıktık 12 de evimize yetişti k şükür. 5 saat yolda kaldım. Korku stres açlık bi taraftan bu arada ilk gebelik belirtimi de yaşamış oldum. Midem çık bulandı içim dışıma çıktı ne kotuymus inşallah böyle devam etmez. Buraya yetisincee karnımi doyurmak icin biyer bulduk sonra eve geldim ayagimin altına yastık koydum yattım inşallah bişey olmaz. Şimdi e uyuyamiorum acikmisim elma yedim şimdi bitane Bu arada bi de üstüne bi temiz grip oldum. Hapsir öksür çok kötüyüm kızlar. Bende durumlar böyle. Sizler nasılsın z
Çok şükür cnm değerin katlanmış ya önemli olan o geçmiş olsun bu arada bal limonlu ılık su iç cnm inşallah hemencecik atlatirsin gözün aydın tekrar muayene günün belli oldu mu cnm