sabahları 7 de uyanırım , hafif bir-iki egzersiz yapıp hazırlanırım kahvaltıda mutlaka yumurta ve peynir yerim.. ekmek ise nadiren..sonra oğluşumu okula kızımı da babaanneye bırakmak üzere hazırlar ve 8:15 gibi evden çıkarım..
öğle yemeğimi işyerinde yerim , eğer yemek kötüyse dışardan sipariş ettiğimz olur.. işyerinde en yakın arkadaşım diyetisyen olduğu için çok şanslıyımm öğle yemeğimi genelde o belirler.. sağolsun kendisi bana çok destek oldu sayesinde son 1 ayda 2.5 kilo yağ verdim ama sanırım uzun zamandan beri diyet yaptığım için sıkıldım .. birkaç gün yapmayyaım dedim bayramda ve sonuç büyük hüsraaaannn..
akşamları aslında hafif geçiriyorum, ama oğlum abur cubur yerken bazen dayanamıyorum , hele de nutellayaaaa..
nutella ve bisküviler artık başdüşmanım
bu sabah miniğim erken uyandığı için kahvaltı yapamadan çıktım.. normalde illaki evde yaarım kahvaltımı..
o yüzden saat 10 a doğru 3-4 badem ve 8-10 tane beyaz leblebi kahvaltım oldu.
öğle yemeğinde 1 kase çorba, 1 dilim ekme 1 porsiyon taze fasulye, salata , azıcık da peynir yedim..
senin buyun kactı ispnyoltarih bel göbek kalça basen üst bacak kilo
28.09 81 93 105 109 58 70.5
02.10 81 91 104 108 58 69.1
canımmm hoşgeldiinnnn..ay ne güzel iş yeri yemekleri bir diyetisyen tarafından belirleniyor :) aslında 2.5 kilo yag müthis bir değişim! abur cuburlar için bence hiç almamak lazım eve. eve girince yeniyor cünkü. meyve ve kuru meyve kuru yemiş tüketmelihem cocuklar için de daha saglıklı
kahvaltı yapamadıgımda 1 muz alıp öyle geciyorum iş yerine. sana da tavsiye ederimhem tok tutuyor hem de saglıklı. bu arada erkenden uyanıyorsun ne güzel
1.63 canmsenin buyun kactı ispnyol
evet haklısın canım, takım arkadaşlarıma da tavsiye edicemaslında bir takım olarak bu çalışmayı yapsak hem birbirimize destek olmuş oluruz
canımmm hoşgeldiinnnn..
evet en doğrusu hiç almamak aburcubur.. ama gel görki çocuk bu istiyor işte..
aslında biraz yulaf ezmesi alacaktım yanıma yoğurtla ama inanki ona bile vaktim kalmadı evde de muz yoktu.. bir dahakine öyle yapayım..
benim aklma da işyerinde biraz yulaf ezmesi ve süt bulundurmak geldi..acil durumlar için
benim kilom normal ama doğum göbeğim var bende kurtulmak istiyorum şahsen ondan eğer olursa bende katılmka isterim açıkçası1.63 canm
evet haklısın canım, takım arkadaşlarıma da tavsiye edicem
haklısın yavaş yavaş azaltıp bıraktırmalıyım çocuğa da.. dağateşim canım arkadaşım süpersin , bir yeni hedefim de bu olsun aburcuburu evden uzaklaştırmaaakkk..cocukların alıskanlıgını da değiştirebiliriz gibi geliyor. annem bize küçükken asla cips ve kola almazdı. ve biz de ısrar etmezdik. ne zaman üni.ye basladım cips yüzünden kilo alıp da aklım basıma gelince bıraktım. evlendim esim de sever aburcuburu ama almıyoruz o da alıstı. ilk zamanlar cocuk gibi gofret alalııım mı yapıyordu gördükcesimdi alsak bile yenmiyor.
evet süt fikri de mantıklı ama işe gelince onu yiyecek vakit bulmak mesele.
ben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..benim kilom normal ama doğum göbeğim var bende kurtulmak istiyorum şahsen ondan eğer olursa bende katılmka isterim açıkçası
haklısın yavaş yavaş azaltıp bıraktırmalıyım çocuğa da.. dağateşim canım arkadaşım süpersin , bir yeni hedefim de bu olsun aburcuburu evden uzaklaştırmaaakkk..
ben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..
canımm gebelikte mekik çekeyim deme kzuzummm..yürüyüş veya yoga benzeri egzersizleri denemelisin ..ay şimdiden kolay gelsiiin. konuyla alakasız bu gögüsler ne zaman normale dönüyorbenimkiler simdiden büyüdü ya.
bir de benim durumumdakiler mekik cekebiliyor mu bir doktor olarak bilebilirsin doktoruma sormadan önce sana sorayım dedim.
canımm gebelikte mekik çekeyim deme kzuzummm..yürüyüş veya yoga benzeri egzersizleri denemelisin ..
memeler büyüyor tatlım hele de süt dolu olunca bomba gibi oluyorlar ve emzirme sonrasında bile eski haline dönmesi zaman alabiliyor.. inşallah eski haline gelir benimkiler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?