2016 ya girerken fit olmalıyım

az önce diyetisyenle birlikte ara öğün yaptık
sütlü nescafe, 3 burçak bisküvi, 4 badem

bu arada ben diyetisyen tartısında tartılıyorum 23 kilo yağım var.. fit görünmek için en azından 6-7 kilo daha yağdan vermem gerekliymiş

ben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..
olur canım ama ben çalıştığım için hepsini akşam yapmayı düşünüyorum yarından itibaren başlıyorum

ben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..
hangilerinden başlamam lazım canım paylaştıklarını indirdim pc ye

Günlüğün hayırlı olsun bayramda aldığın kilolar çabuk gider bu azimle devam edersen.Artık seni ziyarete buraya gelirim.Spor programına bende katılayım.Bir haftadır koşturmaktan spor yapamadım.

Bu programlar tam benim aradığım programlar.
Paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.

Nolur banada yardımcı olunn 5 gündür diyet yürüyüş yapıyorum kendimi paraladım belki kilo vermek için erken ama ben kendimi hafiflemiş hissetmiyorum

hangilerinden başlamam lazım canım paylaştıklarını indirdim pc ye
mekik programıyla başla, squatı hemen başlama önce günde 10-15 tane yapıp bacaklarını alıştır. yoksa çok fena ağrıyor bacakların .. 1 hafta bu şekilde yapıp onu da programa ekle..
Günlüğün hayırlı olsun bayramda aldığın kilolar çabuk gider bu azimle devam edersen.Artık seni ziyarete buraya gelirim.Spor programına bende katılayım.Bir haftadır koşturmaktan spor yapamadım.
canımm teşekkür ederimm. evet birlikte yapabilriiz çok eğlenceli üstelik vakit de almıyor
Nolur banada yardımcı olunn 5 gündür diyet yürüyüş yapıyorum kendimi paraladım belki kilo vermek için erken ama ben kendimi hafiflemiş hissetmiyorum
canım benim daha yeni başlamışsın acele etme, 2 hafta sonra incelmiş hisstemeye başlarasın..
haftalık kilo verme yarışmalarımız var istersen oraya katıl takımiçi çok iyi motive oluyorsun.

merhaba sevgili günlüğüm..dün akşam kaçamaklarım yüzünden üzgünüm..
yarın detoks yapmayı planlıyorum ..

Anladım cnm sağol bakayım bi takımlara

Leg raise belime ağrı yapıyor.Bunu az yapayım.Kaçıncı gündesin?

mekik programıyla başla, squatı hemen başlama önce günde 10-15 tane yapıp bacaklarını alıştır. yoksa çok fena ağrıyor bacakların .. 1 hafta bu şekilde yapıp onu da programa ekle..
tamam canım öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim

İspanyol nerelerdesin canım? Merak ettim hasta değilsin değil mi?
canım burayım.. netle ilgili problem vardı birkaç gün giremedim.. bir de çocuklar hasta koşturmaktan helak oldum valla.. bugünregl oldum üstüne daha 1 hafta vardı..bir yandan ben de de başladı burun tıkanıklığı boğaz ağrısı..
diyete devam ediyorum.. mekik programına da sadık kaldım ama squatı boşladım biraz... bir toparlanayım devam edizcem...

merhaba günlüğüüüüümmmm seni unuttum sanmaaa.. sıkıntıları atlattım hemmmenn koştum yanınaaaa..
müthiş gaza gelerekten yeni baştan başladım bakalım..

bu haftaki hedeflerim:
-pazar günü 1 günlük ayran detoksu yapılacak
-mekik programı çok iyi gidiyor aman haa atlamadan sıkı bir şekilde yapılacak
-squat ve basen programlarını atladın bu hafta en azından squata başlanacak
-kardiyo yapmaya ne dersin t25 veya insanity .. bir başlasak mı
-cumaya hedef kilo:68.0 yani 1.1 kilo vermek

Çok geçmiş olsun.Benimkiler de atlattı sükür. Gel gel sensiz olmuyor.

hadi bakalım ispanyooooolll.. işe koyulma vaktiii..
pazar günü yapamadım detoksu..
bu sabah artı çıktım ama regl bitmedi ve akşam yemeğimi geç yedim uyku da 3 saat ancak uyudum..
hep bahaneeee hep bahaneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…