2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
eveeetttt bugün 1 ağustos yani tammm 5 ayımız var. ayda 4 kilo bile versek -20 kilo ile yeni yıla merhaba deriz. 3 basamaklı olan ben 105.4 üm şu an ve biraz hızlı gidip 79la yeni yıla girmek istiyorum benim hedefim bu yılbaşına kadar. gelin yarışalım zayıflayalım.
katılmak isteyen arkadaşlar buyrun
kilonuzu ve yılbaşına kadar olmak istediğiniz kiloyu yazın bakalım kimler hedeflerine ulaşıcak :)
bu kez biraz farklılık yapalım. alışılmışlıgın dışına çıkalım. hedeflediğimiz kilonun haftalık hesaplamasını yapalım. çünkü herkesin kilosu metabolizması vermek istediği kilo farklı. her hafta haftalık verme kilosunu tekrar hesaplayalım hedef koyalım ve bunun için savaşalım.
şimdilik 21 haftamız var. 20 hafta olarak hesaplayalım 1 hafta da hedefine ulaşamayanlar için son bir sıkılaşma programı uygularız.

isimmevcut kilohedef kiloverilecek kilohaftalık kilo
life is good105.47926.41.320
cakil8084.459.4251.250
sNurK67.55512.50.625
melisende7868100.500
himes359373201.000
towerin726012-10hafta1.200
TebeSsüm_190511385281.400
Deeniz yildizi7161100.500
withoutlove8757301.500
ilkay8091.57516.50.825
sema10276554110.550
kartanesi587765120.600
mutlukiz1537058120.600
melegggm6755120.600

Son düzenleme:
kendi programımdan örnek vericek olursak;
105.4 - 79 =26.4 bu yılbaşına kadar vereceğim kilo
26.4 / 20 = 1.320 buda haftalık vermem gereken kilo

ve bunu her hafta tekrarlıycaz
örneğin 2 kilo verdim ve hedefimi fazlasıyla geçtim
26.4-2 =24.4
24.4 / 19 = 1.28 buda bundan sonraki haftalarda vermem gereken kilo

veya veremedim o hafta aldım ve 106 oldum diyelim
27/19 =1.420 vermem gereken haftalık kilo olucak

bu şekilde biraz farklılık yapalım ve haftalık hedefler halinde amacımıza ulaşalım diye düşündüm
beğendiyseniz katılmak isterseniz buyrun gelin :)
kurallarrrr tabiki olucak

1..günlük menüler bildirilecek
2. hedefi 3 hafta üst üste tutturamayanlar çıkartılıcak
3. kilo bildirimi yapmayanlar çıkartılacak

herkes dilediği diyeti sporu yapabilir. hedefi tutturduktan sonra sorun yok :)

evettt ne düşünüyorsunuz kızlar? varmısınız benimle 2016 ya daha zayıf girmeye????

Ben varım boyum 163 kilo 84.8 hadi başlayalım hedefim 25 kilo vermek en az .

Sırf sizinle bu yolda yürüyebilmek için hesap açtıım :) Bende varım boy:164 Kilo:67.5 . Hedefim 12.5 kilo vermek

İki ay önce 82 kiloydum. İki ayda 4 kilo verdim. 78 kiloyum şimdi. 67-68 kilo olmak istiyorum. Hergün 1,1.5 saat kadar yürüyorum. Toplam günlük adım sayım 13 bin oluyor. Belli bir diyetim yok. İnşallah zayıflayacağım.

Ben varım boyum 163 kilo 84.8 hadi başlayalım hedefim 25 kilo vermek en az .
hosGeldniz :) hesaplayalim canim her katilani ptesiye kadar sonra pes etmeden devam tabloda cikartirim ilk sayfadan takip ederiz :)

Sırf sizinle bu yolda yürüyebilmek için hesap açtıım :) Bende varım boy:164 Kilo:67.5 . Hedefim 12.5 kilo vermek
Hosgeldin canim iyiki acmissin destek olmadan yurunmez bu yolda hedeflerimize ulasicaz canim

sporun super canim sen bu gidisle kesin basarirsin diyetsiz iyi kilo vermissin canim yinede :) yilbasinda hepimiz zayif olucaz hissediyorum :)

Bugunku menumu yazarak acilis yapmak istiyorum
Kahvalti
3 dilim eti form buskuvi
1 domates
1 salatalik
1 kk diyet peynir
1 bardak cay
2 dilim salam

ogle
2 biber dolmasi
1 kase yogurt

ara
1 seftali

aksam
1 biber dolmasi
1 kase domates corbasi
Biraz yogurt

spor
yarim saat kosu bandi
yarim saat bisiklet
yarim saat isinma soguma hareketleri

iste bugunum boyle gecti :)))
sizinkiler nasildi bakalim :)

Benim bugün menum
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , 4-5 zeytin , küçük bir parça peynir , domates salatalık ve 2 dilim kızarmış kepek ekmeği , şekersiz çay

ara öğün:3-4 kuru kayısı , 10 adet çiğ badem

öğlen:1 kase çorba , 2 parça tavuk (ya da isteğime göre köftede olabiliyor) , yoğurt ve bir kase yağsız limonlu salata , dilersem 1 adet kepek ekmeği

ara öğün:yeşil çay , 3-4 dilim eti form

Akşam : 1 kase çorba, az yağlı beyaz peynirli (ya da ton balıklı) salata ve yoğurt
gece yatmadan 1 saat önce 1 bardak yarım yağlı sür ( üzerine Tarçın ilave edilmiş)

(45 dakika yürüyüş)
Benim Genel olarak diyet günlüğüm böyle olacak . BUNU BAŞARABİLİRİZ :))

Günaydın.
sporun super canim sen bu gidisle kesin basarirsin diyetsiz iyi kilo vermissin canim yinede :) yilbasinda hepimiz zayif olucaz hissediyorum :)
Evet yürüyüş yapmadan bu işin olmayacağını anlamış bulunuyorum. Yürüyüş yapmadan verilen kilo çok çabuk alınıyor zira.
Bir diyet programı uygulamıyorum. Yiyeceklerimden çok kısıtlamadığım için ve de insülün dirençim olduğu için çok geç kilo veriyorum. Bugün itibarıyla kendimce bir diyet uygulamaya başladım.
Sabahleyin 2 adet small yumurta haşladım. Bir patates dığradım ve baharatlar ilave ederek bunu yedim.
Öğlen ve akşam da ayranla birlikte patates yemeyi planlıyorum. Burada durumumu yazacağım.

Bu sabah tartıldım 77,5 olmuşum. Dün sabah 78 çıkmıştım.
77,5 kilo ile bu kendime göre planladığım diyetime başlıyorum. Boyum 1:59

Günaydın bugün daha yeni uyandım kahvaltımı hazırladım 1 yumurta salatalık domates beyaz peynir şekersiz karanfil çayı normal çayı şekersiz içemiyorum önlemede Semiz otu salatası ve çorba aksama ise yeşil fasulye ve salata aralarda acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum

Günaydın kızlar...ben de size katılmak istiyorum.. boy 1.70, kilo 72.. hedef 60. ama ben ekim 10a kadar süre veriyorum kendime tabi kabul ederseniz..çünkü doğum günüm. o gün :) ama 2016 ya kadar da basenlerimden kurtulmak için ve kilomu kontrol için sizlerleyim..dün akşam konuyu gördüm, okudum yazacaktım ama sabah tartılıp yazmak istedim. salı günü başladım diyete. ve ben bile inanamıyorum 3 kilo vermişim.. yaptığım tek şey 5ten sonra yememek. dün 6ya sarktı. kansızlığım olduğu için zor kilo veriyorum.sabahları aç karnına 2 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi. 1 saat sonrada kahvaltı..gün içerisinde de bitki çayları. ayağımdaki venöz yetmezliği için lahana suyu, 5li çay :) iştahım kapandı resmen. ben ki duygusal yeme açlığı olan kişi..neyse daha çok konusuruz. ama ben buradan iyi sonuçlar çıkacağına eminim. neyse ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum..herkese sağlıklı günler. :)

Salam sosis cips gofret soğuk çay gibi tatları hayatımızdan cikartmazsak zayıflamamiz zor. Çünkü bu tatlar bağımlılık yapıyor. Allah yardımcın olsun ben de çabalıyorum inşallah başarırız

Ben pztesi itibari ile kilo artı yediklerimi yazacağım başarılı bir ekip olacağız

Kizlarrr benide alin benide alin:)
Ben 165 boy 71 kiloyum yalniz ben cok zor kilo veriyorum aksam yemeğini gec yiyoruz etkisi cok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…