2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

Ben mutsuz çünkü yeni görev yerimde 1 hafta süreyle sağlıklı hicbirsey yok çok sinir bozucu moral sıfır hava sıcak ve ben mantı yedim midem bulanıyor. Pişmanlık zirvede ve gerçekten canım istemiyordu sanırım artık yediğim mutlu olmuyorum bidaha keyif vericiydi. Normalde mantı yedikten sonra aptal bir gülümsemem olurdu yüzü de suan sadece ben ne yaptım ifadesi var benden kısaca bu kadar

Mrb kizlar bugn cok yogundum giremedim kardesim yurtdisindan geldi cok mutluyum

Diyete gelince artik aksam 7 den sonra yememe karari aldim sabahlari yuruyus ve birazcik egzersiz yapiyorum bakalim nasil etkileyecek beni

Selam arkadaşlar bende size katilamk isterim kabul ederseniz.boyum 1.62 kilom 77 hedefim yıl sonuna kadar 65 olmak ama hergun bildirim yaoamayabilirim küçük cocuklarim var nete fazla giveniyirum :))

Bugün tartım 76 sın dedi. İnşallah 65 olurum. Bu sabah yine 10000 adım attım. Akşam da 6 000 adım atmıştım. Dün toplam 17 000 adım atmış oldum. Yürümek olmasaydı bu derece kiloyu ASLA veremezdim.

Aşağıda 3 gün ne yedim ne yaptım yazıyorum.
1. günümde
sabah: 2 small yumurta+1 orta boy patates
Öğle: 2 adet patates
Akşam: 2 patates+2 adet haşlanmış yumurta beyazı(yüksek orada protein içerdiği için)

2. günümde
sabah: 2 small yumurta+1 orta boy patates
Öğle: 2 adet patates
akşam: 1 patates+1 case yoğurt(ikisini karıştırdım. Bildiğiniz mantı oldu)

3. günümde
sabah:2 small yumurta+1 orta boy patates
öğlen 1 patates+1 case yoğurt
akşam: 1 patates+1 case yoğurt ve bir avuç içi kadar tavuk eti.

Bu üç gün boyunca 2-3 adet kiraz hergün yedim. Bir iki dilim şeftali yedim.

Bu üç gün boyunca hergün 15 000 adım attım. Toplam 2,5 saat yürüdüm yani. Bunları yapmasaydım kaslarımdan yakmış olacaktım.

Hosgeldim canim biraz gayretle olmayacak sey deil tabikibi haftads 1.5 kilo nedirki sporda eklersen daha kolay olir

canim hepimize diyetin zor geldigi anlar oluyor. Nasil yapacagini sasiriyor insan. O yuzden bu topik var :) birbirimize destek olmak motivasyonu artirmak icin

Merhaba bende katılabilirmiyim aranıza benimde kilom 91.5 bir haftadır yürüyorum hiçbir değişiklik yok bugünde diyete başladım hedefim 75. 16.5 kilo vermem gerekiyor
tabi katilabilirsin hosgeldin canim
bende varım hedef 54 smdiki kilom65 boy 156 yanı verecez insalllah bugun 1 saat lesli yaptım sıcakta dısarıya cıkmak gelmedı içimden bende varım arkadaşlar
sende hosgeldin canim
yediginden rahatsiz olman guzel bisey bence eskoden olmadikta noldu bol bol yag sagliksizlarin en sagliklisini yemeye calis canim neler yiyebilme imkanin var mesela
Selam arkadaşlar bende size katilamk isterim kabul ederseniz.boyum 1.62 kilom 77 hedefim yıl sonuna kadar 65 olmak ama hergun bildirim yaoamayabilirim küçük cocuklarim var nete fazla giveniyirum :))
hosgldin send3 canim. Sen mumkun oldugunca gitmeye calis canim gerisi sorun deil

Günaydın kızlar,

Kahvaltımı 9:00 gibi yaptım. 1 simit + az peynir + 1 domates + 1 salatalık ve şekersiz çay içtim. Öğlen sadece çorba içeceğim biraz da yoğurt yerim.

Günaydın :)
3. gündeyim bende..
1.gün : sabah kahve , öğlen kuru fasulye+ yoğurt,akşam kuru fasulye+ karpuz

2. gün:sabah kahve+ 3 yeşil zeytin+ çeyrek domates ,öğlen taze fasulye +yoğurt ,akşam patlican salatası +1 fırında patates +karpuz

3.gün :2 yumurta +3 yeşilzeytin +kahve

aralarda kayısı çayı kahve yeşilçay içiyorum..spor yapmadım henüz dün yarım saat kadar yürüdüm sadece.

Selam kizlar sabah erkenden kalktim
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalik
1 kk peynir
1bardak cay

butun evi temizledim 1 saat sporumuda yaptim simdi oturdum keyifli keyifli turk kahvemi iciyorum :)

Selamlar tekrar...

Sabah yediklerimi yazmıştım.
öğlen :2 kaşık yoğurt(tarçınlı)+bulgurlu ayran çorbası+1 dilim karpuz
akşam:2kayısı+yarım armut+közlenmiş kırmızı biber(yoğurtlu)
yatmadan önce pulbiberli limonlu yoğurt yerim.belki birazda karpuz

Slm yarın çok sıkı birseyler yapmalıyım bu böyle olmayacak çünkü ölenlerin yemekler çok lezzetli çıkıyor. Ev yemekleri ama sanırım çok kalorili. Yarın mücadele etmeliyim artık kendimi bilinçli hissediyorum ben birşeyleri başarmisim sorunun kaynağını çözdüm sanırım

slm kızlar beni de aranıza alır mısınız 3 yıllık evliyim ve evlenince 12 kilo aldım onları geri vermek istiyorum biraz gidiyo tekrar alıyorm boyum 1-58 kilom 67. 12 kilo vermek istiyorum bugün diyetimin 2. günümdeyim topiğinizi çpk beğendim inşallah hepimiz başarırız. ben öncelikle kurban bayramına kadar ne verebilirsem vereyim diye düşünüyorum hepinizi öpüyorum

bayramda zayıf olmak istiyorum çünkü ondan sonra vermeye devam çünkü henüz bebeğim yok hamileyken dahada kilo alırsam olmaz o yuzden şimdiden vermeye çalışıyorum. benim bugunku menüm
sabah= yarım salata yarım domates bi k.k peynir 4 zeytin 1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz limonlu çay
öğlen= bol yoğurtlu makarna salata domates
akşam en gec 5 de ofiste yiyorum bi daha bişi yemiorum patatesli bezelye yemeği yoğurt ve akşam eve gidince 45 dk ayakta bisiklet yapıyorum günlük içtiğim su ise 3 ltreye tamamlamaya çalışıyorum

Hoşgeldin canım.. hep beraber başaracağız inşallah

Merhaba,
Boyum 173 70 kiloyum. Hedefim Ekim'e kadar 12 kilo vermek. Size katılabilir miyim?
hoşgeldin canım :)
En zorunu başardım vazgeçmeyecegim sizde kilo verirken şahidim olacaksınız.
:) vazgeçmek yok güzelim bu topikte :)inşallah hepimiz başarıcaz :)
sende hoşgeldin canım :)

kızlar misafirim var pek giremedim üzgünüm (((((( sizlerle pek ilgilenemedim ama bundan sonra daha çok vakit ayırıcam sizlere... sizler neler yapıyorsunuz bakalım boş bırakmayalım topiğimizi :)

Herkese merhaba yazamadığım için özürdilerim 2 gündür hastahanedeydim . Salgın varmış herkes dikkat etsin bol su içmeye ve sıksık ellerinizi yıkamaya özen gösterin . Çok zor birşey . Herneyse , Eve geldiğimde 65.6 kiloydum 1,9 kilo vermişim hastalıktan dolayı ama bu kas kaybı olduğu için büyük ihtimalle tekrar geri alacağım ama bunu korumaya dikkat edeceğim . Ayrıca hazırladığım diyet listeme uymakta zorluk çekiyorum çünkü sık sık istifra etmek durumunda kalıyorum . Umarım yakın zamanda düzelip hedefime doğru bir şekilde devam edebilirim . KENDİNİZE DİKKAT EDİN KIZLARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…