- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi life is good
-
Hosgeldim canim biraz gayretle olmayacak sey deil tabikibi haftads 1.5 kilo nedirki sporda eklersen daha kolay olirMerhaba ben de aranıza katılabilir miyim? Bu 3.denemem umarım bu sefer hedefime ulaşırım. Her seferinde beraber başladıklarım diyeti bıraktılar ben de tek kaldım moralim bozuldu üstüne yedim de yedimŞu anki kilom 87 hedef kilom 57 yani vermem gereken kilo 30 Ama yılbaşına kadar azar azar verilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta çok katı yapmamıza gerek yok her hafta 1-2 kilo verilebilir.
Bu hafta vermem gereken kilo = 30/20 = 1.500
canim hepimize diyetin zor geldigi anlar oluyor. Nasil yapacagini sasiriyor insan. O yuzden bu topik var :) birbirimize destek olmak motivasyonu artirmak icinHerkese merhabaa canlarımYazlıkta internetim olmadığı için çok fazla burasıyla ilgilenemiyorum . Ama internet buldukça yazacağım ...
İlk olarak bir anda diyete başladığım için zorlanmaya başladım. Bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğim için canım onu daha çok çekiyor bu yüzden biraz esnettim diyetimi istediğim şeyleri yiyorum ama porsiyonları azalttım (tabi ki yine p.kızartması pilav reçel ve balı hayatımdan çıkardım) Bol su içmeye başladım eğer dışarıda yiyeceksem tavuk ve balık yemeye dikkat ediyorum ve kesinlikle asitli içecekler tüketmiyorum . Alkol kullanmayıda azalttım 2 bardak içiyorsam artık 1 bardak içiyorum gibi gün içinde yüzdüğüm için fitness ta çok vakit harcamıyorum . DİYET YAPMAK ÇOK ZOR GELİYORRRRR . Bu psikolojiden çıkmak için ne yapabilirim ?? Yardımcı olabilir misiniz LÜTFEN
tabi katilabilirsin hosgeldin canimMerhaba bende katılabilirmiyim aranıza benimde kilom 91.5 bir haftadır yürüyorum hiçbir değişiklik yok bugünde diyete başladım hedefim 75. 16.5 kilo vermem gerekiyor
sende hosgeldin canimbende varım hedef 54 smdiki kilom65 boy 156 yanı verecez insalllah bugun 1 saat lesli yaptım sıcakta dısarıya cıkmak gelmedı içimden bende varım arkadaşlar
yediginden rahatsiz olman guzel bisey bence eskoden olmadikta noldu bol bol yagBen mutsuz çünkü yeni görev yerimde 1 hafta süreyle sağlıklı hicbirsey yok çok sinir bozucu moral sıfır hava sıcak ve ben mantı yedim midem bulanıyor. Pişmanlık zirvede ve gerçekten canım istemiyordu sanırım artık yediğim mutlu olmuyorum bidaha keyif vericiydi. Normalde mantı yedikten sonra aptal bir gülümsemem olurdu yüzü de suan sadece ben ne yaptım ifadesi var benden kısaca bu kadar
hosgldin send3 canim. Sen mumkun oldugunca gitmeye calis canim gerisi sorun deilSelam arkadaşlar bende size katilamk isterim kabul ederseniz.boyum 1.62 kilom 77 hedefim yıl sonuna kadar 65 olmak ama hergun bildirim yaoamayabilirim küçük cocuklarim var nete fazla giveniyirum :))
slm kızlar beni de aranıza alır mısınız 3 yıllık evliyim ve evlenince 12 kilo aldım onları geri vermek istiyorum biraz gidiyo tekrar alıyorm boyum 1-58 kilom 67. 12 kilo vermek istiyorum bugün diyetimin 2. günümdeyim topiğinizi çpk beğendim inşallah hepimiz başarırız. ben öncelikle kurban bayramına kadar ne verebilirsem vereyim diye düşünüyorum hepinizi öpüyorum
Hoşgeldin canım.. hep beraber başaracağız inşallah
hoşgeldin canım :)Merhaba,
Boyum 173 70 kiloyum. Hedefim Ekim'e kadar 12 kilo vermek. Size katılabilir miyim?
:) vazgeçmek yok güzelim bu topikte :)inşallah hepimiz başarıcaz :)En zorunu başardım vazgeçmeyecegim sizde kilo verirken şahidim olacaksınız.
sende hoşgeldin canım :)slm kızlar beni de aranıza alır mısınız 3 yıllık evliyim ve evlenince 12 kilo aldım onları geri vermek istiyorum biraz gidiyo tekrar alıyorm boyum 1-58 kilom 67. 12 kilo vermek istiyorum bugün diyetimin 2. günümdeyim topiğinizi çpk beğendim inşallah hepimiz başarırız. ben öncelikle kurban bayramına kadar ne verebilirsem vereyim diye düşünüyorum hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?