2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

Selam kızlar..öncelikle herkese başarılar demek istiyorum.ben de size katılmak istiyorum.boyum 1.75 kilom 113.sizlere göre bayağı fazla :) ama inş azmedip vercem bu kiloları..daha önce 119 dan 94 e düşmüştüm ..umarım tekrar yapabilirim.bu arada hedefim 85 kiloya inebilmek.

canlarım hepiniz hoşgeldiniz bugün sayfamızda yoktum malum pazar gezmeleri derken internete giremedim. yarın büyük gün hepimiz başarıcaz buna eminim. biz birbirimize destek olduktan sonra ve gerçekten istedikten sonra başarılmayacak hiçbir şey yok.
herkesi not aldım yarın hesaplamalarla ilk haftamıza başlıyoruz :)
umarım hepimiz istediğimiz hedeflerimize ulaşırız:)
yarın bize katılmak isteyen başka arkadaşlarda olursa onlarıda aramıza alıp akşama ilk tablomuzu hazırlarız :)

şimdilik hesaplamalarımız şu şekilde
verilmek istenen toplam kilo----bu haftaki verilmesi gereken kilo
şeklinde yazıyorym şimdilik yarın bunlar düzgün tablo olucak

life is good ---26.4---1.320
cakil80 --- 25----1.250
SNurK ---12.5---0.625
melisende----10---0.500
himes35---20---1.000
TebeSsüm_1905---28---1.400
towerin---12----1.200(10 haftadan hesaplandı hedef tarihi farklı)
Deeniz yildizi ----canım hedefini yazmamışsın hesaplanamadı

evett kızlar gördüğümüz üzere hedefimize ulaşmak için haftalık vermemiz kilolar öyle çok bişey değiller biraz gayretle çok fazla kilolar verilebilir
bu arada o hesaplamalarsa mesela benimki 1.320 gr ama tartılarımız 20 gramı tarmıyor o yüzden yuvarlarız hep onları 1300 de 1400de kafi çünkü ertesi hafta verdiğimiz kiloyu çıkartıp kalan haftalara bölüp baştan o haftaki kilolarımız hesaplancak yuvarlarız yani o gramları başka caremiz yok :)

tabiki canım neden başaramayalım :) sadece ikimiz 3 basamaklıyız inan 2 basamaklı oldugum gün daha çok motive olucam :)

kızlar biraz uğraşayım dedim ilk sayfamızda tablomuz var yenidenn düzenlerim haftayadan itibaren verilen kilo kalan kilo şeklinde eklemelerde yaparız
istekleriniz olursa söyleyin düzenleyelım hep beraber karar verelim şu şöyle olsun böyle olsun diyin :)

.cnm ellerine, düşüncene sağlık... ayrıca benim isteğimi dikkate aldığın içinde teşekkür ederim inanıyorum hep birlikte başaracaz. Hoş dün ve bu sabah sınırı aştım ama olsun arada bozsamda toparlicam..parola bu : biz diyet yapmıyoruz. sağlıklı besleniyoruz.

ben şöyle bir karar aldım kendimce. paketlenmiş hiç bir şey yemicem. ama mesela ev yapımı kek varsa bir parça yerim. en azından bu şekilde olursa kendimi frenleyebilirim diye düşünüyorum. çünkü kaç kez diyet yapıp bi güzel kilo verip üstüne sonrasında geri aldım. anladım ki bazı şeyleri kural haline getirmeliyiz. ben bu kararı aldım. en azından açlık krizim tuttuğunda saldırmamış olurum yiyeceklere.
KURAL 1) Paketlenmiş bütün hazır yiyecekler yasak
KURAL 2) Ev yapımı el yapımı, her neyse, dozunda serbest. Hayatım boyunca patates kızartmasından pilavdan yada hamur işlerinden uzak duramam ya. bir de gittiğim yerlerde ya da evde anneme bana özel menümü yaptıracak halim yok ya
KURAL 3) İşte burda asla taviz vermeyeceğim şey: asitli bütün içecekler yasakkkkkk. Soda da nadiren içilebilir.
KURAL 4) SİRKELİ SU: mutfakta normal gün içerisinde içtiğim su haricinde Kendime ait bir sürahim var. Ona yaklaşık 1-1,5 litre civarı su doldurup içerisine elma sirkesi koyuyorum. tadı nefis oluyor denemelisiniz. ondan bir bardak içtim miiii hoppppp canım ne tatlı istiyor ne şekerli şeyler ne yemekkk..bazen sırf onu içmemek için düşüncesini bile unutuyorum hemen :) o suyu bi için ne demek istediğimi anlıyacaksınız.
KURAL 5) Bitki çayları içilecek
KURAL 6) 6dan sonra yemek yasak. istisna olabilir.özel günler olabilir..o günlerde az miktarrrr olmak şartıyla yenebilir.
KURAL 7) Haftanın 1 günü isteyen dozunda serbest gün ilan edebilir...Dikkat dozundaaaa dedimmm
KURAL 8 ) dememe gerek yok aslında da BOL SU
KURAL 9) BÖLGESEL HAREKETLER: günde en az 30 dakika. İsteyen yürüyüş yapabilir. ya da başka bir şey. ben basenlerimden şikayetçiyim. yürüyüş yapsamda gitmiyor. 1,5 saat yürüşle zaman harcayacağıma yarım saat yada 15 dakika artık duruma bağlı bölgesel çalışırım diye düşünüyorum. 5 dakika bile olsa yapılacak.
KURAL 10) Bunlar aramızda bir sır olacak kimse diyette pardon artık eskisi gibi yemediğimizi bilmeyecek, söyleyip ellerine koz vermicez. yicez ama az yicez.. hımmmm baktıkkk yasaklı bir yiyecekkk: ayy cnm hiç canım istemiyor, ama bir bardak su alırım yada ne bileyim beyaz yalanlardan kimseye zarar gelmez, ne bulursanız diyiverin işte. :) diyiverelim yani :)
EN ÖNEMLİSİ DE BEN ÖMRÜM BOYUNCA DİYET YAPTIM.ALDIM VERDİM ALDIM VERDİM. AKLIM HEP KİLOLARIMDAYDI , HOŞ HALA DA ÖYLE.AMA ARTIK BUNUN BİR SAPLANTI OLMASINI MERKEZİM OLMASINI İSTEMİYORUM. ONUN İÇİN BİZ SADECE SAĞLIKLI BESLENECEZ. ANLAŞTIK MI GÜZEL HATUNLAR :) biraz uzun oldu kusura bakmayın. bunlar benim kurallarım..ayol türkan şoray kanunları varsa benimde kurallarım var :)
eklemek isteyen ya da karşı çıkan varsa güzel yorumlarınızla değerlendirmeye alabiliriz. Bekliyorum

Selam kizlar nerelerdesiniz hani menulerrrrrrrrrrrrr
Saka bir yana bende yine evde yoktum kizlar ay bir evde oturamadim ama geceleri gun sonu raporu veriyorum sizlerde kizlar en azindan gun sonu raporu verin :))

Towerinin dusuncelerine kurallarina katiliyorum bende bu tarzda bi beslenmeyle verdim 40 kilo. 2014 yazina 145 ile girerken bu sene 105 teyim insallah seneyede 65 olurum kendi gunlugumdede paylasiyorum gerci tam amacima ulasinca bir basari hikayesi yayinlayacagim :) bu yola ilk ciktigimda vermem gereken kilo en az 80di simdilerde yoli yarilamis bulunmaktayim ayyyy ver ver bitmedi kilolar dahada 40 var ama kendimi hep soyle motive ediyorum bu gunler 40 verdin hadi sonbi 40 daha

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? Bu 3.denemem umarım bu sefer hedefime ulaşırım. Her seferinde beraber başladıklarım diyeti bıraktılar ben de tek kaldım moralim bozuldu üstüne yedim de yedim Şu anki kilom 87 hedef kilom 57 yani vermem gereken kilo 30 Ama yılbaşına kadar azar azar verilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta çok katı yapmamıza gerek yok her hafta 1-2 kilo verilebilir.

Bu hafta vermem gereken kilo = 30/20 = 1.500

Herkese merhabaa canlarım Yazlıkta internetim olmadığı için çok fazla burasıyla ilgilenemiyorum . Ama internet buldukça yazacağım ...
İlk olarak bir anda diyete başladığım için zorlanmaya başladım. Bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğim için canım onu daha çok çekiyor bu yüzden biraz esnettim diyetimi istediğim şeyleri yiyorum ama porsiyonları azalttım (tabi ki yine p.kızartması pilav reçel ve balı hayatımdan çıkardım) Bol su içmeye başladım eğer dışarıda yiyeceksem tavuk ve balık yemeye dikkat ediyorum ve kesinlikle asitli içecekler tüketmiyorum . Alkol kullanmayıda azalttım 2 bardak içiyorsam artık 1 bardak içiyorum gibi gün içinde yüzdüğüm için fitness ta çok vakit harcamıyorum . DİYET YAPMAK ÇOK ZOR GELİYORRRRR . Bu psikolojiden çıkmak için ne yapabilirim ?? Yardımcı olabilir misiniz LÜTFEN

Merhaba bende katılabilirmiyim aranıza benimde kilom 91.5 bir haftadır yürüyorum hiçbir değişiklik yok bugünde diyete başladım hedefim 75. 16.5 kilo vermem gerekiyor

Son düzenleme:

Merhaba kaç kilosun şu anda? Hedef kilon kaç? Bence zaten en önemli adımı atmışsın porsiyonlarını küçültmüşsün dediğin gibi pilav makarna reçel gibi gıdaları tüketmezsen diyet psikolojisine girmeden yavaş yavaş kilo verebilirsin. Diyetteymişsin gibi düşünme bu yasak şu yasak diye de düşünme bu yiyecekler sağlığıma zararlı o yüzden yememem lazım diye düşün. Belki biraz yardımcı olur ben de senin gibiyim yasaklayınca daha çok yiyesim geliyor o yüzden ben en azından böyle yapmaya karar verdim

77.5 tum 76.5 oldum. Üç günde verdim. Günde 10 000 adım atıyorum. yaklaşık 1.5 saat yürümüş oluyorum. Bir güne 3 yumurta 5 adet kadar orta boy patates ve bir su bardağı yoğurt yedim. Ara ara bir dilim şeftali, iki üç kiraz kaçamaklarım oldu tabiii.

bende varım hedef 54 smdiki kilom65 boy 156 yanı verecez insalllah bugun 1 saat lesli yaptım sıcakta dısarıya cıkmak gelmedı içimden bende varım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…