- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
- Konu Sahibi life is good
-
tabiki canım neden başaramayalım :) sadece ikimiz 3 basamaklıyız inan 2 basamaklı oldugum gün daha çok motive olucam :)Selam kızlar..öncelikle herkese başarılar demek istiyorum.ben de size katılmak istiyorum.boyum 1.75 kilom 113.sizlere göre bayağı fazla :) ama inş azmedip vercem bu kiloları..daha önce 119 dan 94 e düşmüştüm ..umarım tekrar yapabilirim.bu arada hedefim 85 kiloya inebilmek.
Tamam canim eklerim tablomuza :)Gunaydin kizlar benim hedef 10 kilo ins basaririz
Herkese merhabaa canlarımYazlıkta internetim olmadığı için çok fazla burasıyla ilgilenemiyorum . Ama internet buldukça yazacağım ...
İlk olarak bir anda diyete başladığım için zorlanmaya başladım. Bir şeyin bana yasak olduğunu bildiğim için canım onu daha çok çekiyor bu yüzden biraz esnettim diyetimi istediğim şeyleri yiyorum ama porsiyonları azalttım (tabi ki yine p.kızartması pilav reçel ve balı hayatımdan çıkardım) Bol su içmeye başladım eğer dışarıda yiyeceksem tavuk ve balık yemeye dikkat ediyorum ve kesinlikle asitli içecekler tüketmiyorum . Alkol kullanmayıda azalttım 2 bardak içiyorsam artık 1 bardak içiyorum gibi gün içinde yüzdüğüm için fitness ta çok vakit harcamıyorum . DİYET YAPMAK ÇOK ZOR GELİYORRRRR . Bu psikolojiden çıkmak için ne yapabilirim ?? Yardımcı olabilir misiniz LÜTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?