2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

Kizlar ben bi grubu daha takip ediyorum 3,4 kisiyiz ama cok aktifler isterseniz gelin oraya isterseniz ayri acin ben yine size katilirim
SevdaSozleri cim benim için uygun o guruba gelebilirim :) ama diğer 3-4 arkadaşın fikrini alalım öyle ortak kararverelim derim uygunsa .. Davetin için teşekkürler bu arada ..

valla ben de yeni katildim :)bi sorayim canim,diyet gunlukleri bolumunden 25 kiloya veda gunlugum konu basligi altinda katildim

Canim konustum ben gelebilirsiniz bi sorun yok
Tatlım gurubunuza baktım çok güzel bir gurup.
Ama ben yeni bir gurup açmayı tasarladım..
Arkadaşlar hepiniz davetlisiniz. Bundan sonra aşağıda ismini Yazdığım gurupta devam edelim .. Sevdasözleri sende aynı şekilde istediğin zaman gelebilirsin.daimi olabilirsin.. Içinden nasıl geliyorsa..
Sevgiler..
O gün bu gün olsun..

Tabiki gelirim tatlim geliyorum

Merhaba kizlar uzun zamandir yoktun. Nasilsiniz ne alemdesiniz neler yapiyorsunuz meraktayim. Sorun su ki dayim vefat etti ve bende koye gittim internetin olmadigi bir yerde buraya giremedim.hos internet olsaydi yinede giremezdim herhalde. Uzgunum sizleride yuzustu biraktim.umarim affedersiniz.
hayat okadar kisa ki su kilolar icin hayati kendimize zindan etmeyelim.onlarda olurgider. Ooffff offff biraz bunalimdaim iyi deilim. Toparlanamiyorum. 39yasinda gencecik dayim gitti yok yere...
ah sizlere ne diyecegimi ne anlatacagimi bilmiyorum kelimeler yetmiyot su icimdekini anlatmaya. Neyse daha fazla uzatmayayim ben tekrar kusuruma bakmayin

Canım çok üzüldüm .. Çok zor sevdiğin birini gencecik yaşta kaybetmek .. Allah rahmet eylesin.. Bazen düşünüyorum da bundan 100 yıl sonra çevremde gördüğün insanların hiçbiri hayatta olmayacak.. Bunu bilmek bile insanın acısını hafifletmiyor malesef..Söylenecek çok fazla bişey yok malesef..

Üzme sende kendini..

Ben tahmin ettim bir sorun olduğunu.. O Yüzden birkaç gün kopmayalım gelirsin diye Israrla yazmaya devam ettim.epey zaman geçince bende ümidimi yitirdim doğrusu. Dün ilk defa bir gurup kurdum bende orada düzenimiz olur dedik.. Sen bilirsin istersen iki tarafta devam etsin..

canım başınsağalsun allah rahmet eylesin allah sabır versin çok zor bi durum kendini toparla biraz öle gel yine dewam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…