- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi life is good
-
Gunaydin kizlar evet cok sessiz grup bi gaza getirelim birbirimizi
spor yapmaya özen göster birde yediğin şeylere dikkat et şeker un tuz yeme çok fazla birde kas yapımına yardımcı olmak için yulaf ezmesi önermişti bana diyetisyen ondan yiyebilirsin.aynen canım ya bi arkadaş paylaşmış bi makale onu okudum ödem atmışım yağ yakmam ama nasıl işte çoook tesekkür ederim
canım evde Şort askılı giyiniyorum.. Ama dışarda spor Yapmıyorum Yürüyüşe çıktığımda ise kapri pantolon spor olandan giyiniyorum. Birde ben çok etek giyinirim kot ağırlıklı içlerine bacaklarım sürtmesin diye kısa tayt çamaşır arası donlar giyiniyorumKızlar birşey soracağım spor yaparken ne giyiyorsunuz . Ben kendimi kilolu bulduğum için hiçbirşeyi yakıştırmıyorum ve rahat eşofman bulamıyorum önereceğiniz giyim markası yada tayt eşofman şort falan var mı ?
spor yapmaya özen göster birde yediğin şeylere dikkat et şeker un tuz yeme çok fazla birde kas yapımına yardımcı olmak için yulaf ezmesi önermişti bana diyetisyen ondan yiyebilirsin.
Sabah güzel bir kahvaltı Yaptım yumurta domates Salatalık çeyrek kepekli ekmek.. Az kalorili
Bel ağrısından uzun zamandır hareket edemiyorum.. Mızmız oldum iyice.. Haftaya bizim iş başlıycaktı. 1 hafta daha ertelenmişçok sevindim. Allah yüzüme baktı bu halde ne yapardım bilmiyorum. Biraz biraz yürüyüşlere başlıyorum bende .. 3 haftadır yatıyorum resmen.. Şimdi biraz çıkıp yüriycem.. Evde eliptik var ama kendimi zorlamasam gerek diye şimdilik binmiyorum.. Çok değil iki haftaya spor konusunda yarışa Varım
Gerçi son zamanlarda eliptik çamaşır kurutma aşıklığı görevi yapıyor bendebendede eliptik var canım çok ii oluo ya kendi basına her istediğin saat yürüyemıosun elinin altında süper bişii mesala aksam yemekten sonra eşime yuruyelım dıodum cok yorgun olduğu için yatıodu e haliyle bende cıkamıodum şimdi bisiklette istedim zaman yapıyorum gercekten çok işe yarıo
Gerçi son zamanlarda eliptik çamaşır kurutma aşıklığı görevi yapıyor bendeBen en çok kışın seviyorum ekiptir bisikleti havalar soğuk olunca hemen sinüzit oluyorum.. Bi hocamız derdi Sağolsun yüzüme üfleseler sünüzütüm azıyor diye bende Öyleyim ufaklığı bekliyorum oda hazırlandı Yürüyüşe gidiyorum sonunda :)
Tebessümcüm kilo vermen harika ilk rejime başladığında önce bağırsaklar boşalıyor ilk tartıldığında regl döneminse ve ödem çok ise öyle gitmiştir 7 kilo bunun en az 2 kilosu yağdır kiSelamlar kızlar..
Herkes iyidir umarım.Dediğiniz gibi grup çok sessizdi bende bakıp bakıp çıkıyordum o yüzden.Dün menümü bile yazmadım hatta kimse yok diye.Umarım canlanır bundan sonra.Bu arada ben pazartesiden bu yada 3 kilo verdim yani 11 günde 7 kilo.gözlede görülür fark var.Geçen gün pantalon aldım bir beden küçülmüşüm çok güzeldiSumudur kasmıdır yağmıdır bilmiyorum ama şu sıra çokta umursamıyorum açıkcası ilk günler böyle olması moral veriyor ve hırslandırıyor.Şuan spor yapmıyorum.gerekli yerler haricinde (market , pazar vs) yürüyüş yapmıyorum.Kilo vermem durduğunda kaloriden kısamayacağım için(dahada kısarsam aç kalırım) o zaman spora başlamayı düşünüyorum.Yada hareketli bi işe başlamayı düşünüyorum en azındna bi yandanda kazanırım hem zorunlu olur bugün canım istemiyor diyemem :))
Dünkü menüm;
sabah: domates , peynir,yeşil biber
öğlen :makarna salatası,üzüm
akşam:zeytinyağlı taze fasulye,yoğurt
Bugün;
Sabah:haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin
öğlen:zeytinyağlı kabak
akşam:henüz bilmiyorum ama ayran çorbası düşünüyorum
Yürüdük geldik Sağol .. Dışarısı cayır cayır yanıyor .kızlar ben bugun sabah sadece 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin 1 parçada peynir yedim ve yeşil çay
öğlen makarna salatası yedim sadece
akşamda türlü yemeği yicem ve salata o kadar
Yürüdük geldik Sağol .. Dışarısı cayır cayır yanıyor .
Naçizane sana tavsiyem türlünün suyunu yeme .. Epey önce kendi kendine 40-50 kilo zayıflayan bir çocuğun haberini seyretmiştim. Normal annemin yemeklerini yedim ama sularını yemedim çünkü en çok yağ sulu kısmında oluyor dedi...
Bende Patlıcan közliycem çok hafif oluyor Patlıcan salatası :)
Tebessümcüm kilo vermen harika ilk rejime başladığında önce bağırsaklar boşalıyor ilk tartıldığında regl döneminse ve ödem çok ise öyle gitmiştir 7 kilo bunun en az 2 kilosu yağdır kitebrikler hafiflemek Şahane
Diyorum ki yarın yani Cumartesi herkes kilosunu bildirsin.. Gurubu bir düzene sokalım.. Isterseniz buradaki tecrübeli bir arkadaş gurup kursun hepimiz oraya geçelim. ( bunu söylememin nedeni kilo çizelgesini gurup sahibi sürekli değiştirebilir.. ) yarın herkesi haftalık kilo bildirimine bekliyorum
Yürüdük geldik Sağol .. Dışarısı cayır cayır yanıyor .
Naçizane sana tavsiyem türlünün suyunu yeme .. Epey önce kendi kendine 40-50 kilo zayıflayan bir çocuğun haberini seyretmiştim. Normal annemin yemeklerini yedim ama sularını yemedim çünkü en çok yağ sulu kısmında oluyor dedi...
Bende Patlıcan közliycem çok hafif oluyor Patlıcan salatası :)
Süper gruba hesap verme korkusu insanı yemek yerken frenler .. Birde 1 hafta geçti kaç kg verdik olayı bizi hırslandırır.. Ben daha önce 15 kilo verdim o hırsla..Çok teşekkürler canım..Regli dönemimde değildim aslında aylardır kilom aynıydı.hatta 2 senedir..
Grup işini iyi düşündün bence düzene oturtamadık bi türlü böyle giderse dağılacağız gibi görünüyor.
Patlıcanlar bizdede közlendi yürüyüşten gelirken köz tavalarından aldım. Onunla Yaptım ilk. Daha önce eskimiş bir seramik tavada yapıyordum. Bu daha çabuk yaptı .. Afiyet olsun kırmızı biberde çok yakışır .. Ben çok közledim bu sefer . fazla olanlar dondurucuya koyulurmuki?Eşimde şimdi patlican salatası yapıyordu :) en hit yemeğimdir hem çok hafif hem doyurucu hemde lezzetli..bu defa kırmızı biberle karışık patlican yapıyorum tek tek yapardık hep bu defa karıştırcam umarım güzel olur.
Bu arada menümde akşam ayran çorbası olabilir demiştim olmadı patlican salatası oldu onun yerine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?