2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

Tavsiyen için teşekkürler Aslında benzer Şeyler ama suda pişerken sucuk yağını suya bırakıyor. Yumurtaları kırmadan su yağ karışımını boşaltıp tekrar su koyuyorum.. Daha yağsız ve yumuşak oluyor.öbürü gibi lezzetli değil tabi Ama denemeni tavsiye ederim..
İçimde tutması zor olan bir yeme hissi var anlamadım.. Kahvaltıdan beri kola içtim ceviz ve üzüm yedim azıcık geçmedi .. Mısır patlağı formlardan yedim 3 tane ..

koçaman bir yeşil elma ye ve hemen ardından sade maden suyu iç acayip tıkıyor. :) bimde yada migrosta satılan yeşil elmaları tavsiye ederim. yerli yeşil elmalar tam ekşi olmadığı için tıkamıyor. olmadı bir kase sade corn flekse bir tatlı kaşığı bal ve üç dört tane ceviz karıştırıp yiyebilirsin. ben bunu tatlı ihtiyacım olduğu günlerde yiyorum balı corn flekse karıştırınca krokan gibi birsey oluyor :)

kahvaltıdan beri dediğin dikkatimi şimdi çekti öğlen yemeği yemediysen tabiki de açlık hissedersin. Bence hemen bir salata yemelisin. tavuklu veya peynirli olabilir. ben salatama hardal katıyorum çok lezzetli oluyor hemde içinde yağ olmadığı belli olmuyor. severmisin bilmem ama hardallı salata tavsiye ederim. :) domatez salatalık soğan bol biber maydonoz taze nane - tavuk,peynir veya yumurta sos olarak da limon ve hardal

Geç kahvaltı ettim ondan Öğlen gecikti aslında .. Evde semizotu vardı eşim dün ayıklayıp yıkayıp dolaba koymuştu Sağolsun onu yiyim dedim bende ayyyy bir baktım hepsi ecüş bücüş olmuş Dolapta hafif sulu kaldığı için tuhaflaşmış . 1 saattir onla uğraştım şimdi yiycem ..? Sağol sen bu gurupta değilsin sanırım yeni gördüm seni. Senin diyetle Yada kilolarla aran nasıl?

Ben 1 peynirli poğaça öğlen 1 salamli Kaşarlı domatesli sandviç akşam da çerez yemek istiyorum bugün yoldan çıktım ama 1800 kaloriyi gecmiyorum hala bir umut var bugün hergün yediğim şeylerle hasret giderdim resmen

Bugun odul gunu olmus size :)yarin ayni gaz devam

Bazen olur öyle akşam vaktin olursa azıcık yürürsün olur biter . Bende aşırılık vardı bu gün.. Canım habire yemek istedi.. Öğünler şaştı.. Ara öğün oldu hep .. Neyse yürümek istiyorum tüm gün yattım çünkü .
Bu arada az önce facede arkadaş bişey paylaşmış küfürler dışında güzel bir yazı . bende burda paylaşmaya çalışcam.. Çok güldüm ve üzüldüm aslında .. Neyse deneyim bakıyım .. Sevgiler herkese ..

https://eksisozluk.com/entry/53051771
Uzun bir yazı kilo sorunu olanlara aşağılayarak çözüm sunuyor .. Küfürler ve aşağılamalar dışında bilimsel bilgiler veren güzel bir yazı... kendime söylüyorum ben bunu haketmiyorum!! Neyse üzmesin kimse kendini...

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar..
Öncelikle yazıyı henüz okumadım ama merak ediorum bakcam şimdi..yediklerime gelince şöyle;
sabah: domates ,peynir,zeytin,salatalık
arada:üzüm
öğlen:bol atom salata
akşam:armut ,üzüm,yoğurt ve şimdide bir kaçamak yapıp dondurma yiyorum

Herkeslere günaydın .. Güzel bir gün olur inşallah..
Kahvaltıda az Yağlı melemenli yumurta Salatalık aysberk peynir yedim. Oğlum aysberkler çok güzel çıtır çıtır cips gibi deyip oda yedi :)
Dolaptaki yeşillikleri çıkardım yıkıycam hazır olsun.. Birden herşeyle saldırasım geliyor.. Dün ufak kaçamaklar oldu arada bugün olsun istemiyorum.
Birşey sorcam içim rahat değil .. Bilen varmıdır?
Dün yeşil fasulye ayıkladım.. Fasulyeleri ayıklarken içinden bir Sürü sarı 2 cm boyunda ince Tüyler çıktı.. Çok iyi tek tek kontrol ettim temizledim ama içim hiç rahat değil .. Ne tüyü olabilir ? Eşime 1 saat sadece tüyleri ayıtladım ama ben yemem dedim.. Oda ben yerim dedi yıkadı temizce akşam pişirdi? Nedir ki o Tüyler? Ne biliyim aslında bilmeden neler yiyoruz ama benim içim almıyor ? Böyle tecrübesi olan Varmı ?

Kızlar life is good uzun zamandır kk ya girmemiş. Bilgisi olan Varmı ? Umarım sıkıntılı bir durum yoktur? Bende biraz gerginim sebebi yok.. Yada var .. Neyse çıkıp yürümek iyi gelir belki.. Hoşçakalın ..

günaydın kızlar hepinize konu sahibi nerelerde uzun zamandır yokmerak ettim inşallah kötü bişi yoktr bu arada bende bi kaç gündür giremedim sallantıdaydı diyetim bugun yine toparlıyorum bakalım ama sporu hıc bırakmadım da kilo vermem durdu 2 kılo verdim öle kaldı tekrar vücudu değiştirecek bişi bilio musunuz

Yok görünürlerde konu sahibi..
Bazen kilo vermek duruyor..benimde eskiden olmuştu Maydonoz kürü filan yapsan iyi gelirmiki vücudu şaşırtmış olursun.. Kilon kaçtı meleğim.. Bu gurup çok sessiz.. Bende inatla burda devam edelim diyorum ama kendimi bu gurupta çok yalnız hissediyorum

bende öle istiorum canım burda cok yoğun olsak cok guzel oluyo azim gelio insana ama yalnız olunca diyetide salladım ama bırakmıcam yağ yakıcı hareketler arastırıyorum bakalım kilom 65 canım ya evlendikten sonra 12 kilo aldım 1 kılo verdim kaldı öle yaa

pardon 2 kilo verdim 67.500 düm şimdi 65.500

Herkese merhaba . Nasılsınız kızlar iyi misiniz ? Nasıl gidiyor diyetler bakalım ? Ben çok yalpalıyorum bazen kendimi tutamıyorum bazen kendime kızıyorum bazen hiç yiyesim gelmiyor . Bir düzene sokamadım ama düzelecek inşallah .
sabah: 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin yedim 2 bardakta su
öğlen:kurufasülye az bir miktar pilav yieceğim yanında yoğurtla birlikte
akşam:bol bol cacık yapıp yiyeceğim .
bugün menüm böyle olacak diye planlıyorum birde sahilde güzel bir yürüyüş . Sizlerin günü nasıl olacak bakalım :))

Bol bol su ve yoğurt vücudun büyük ihtimalle ödem attığı için hızlı bir şekilde 2 kilo verdin . Diyete devam kas değilde yağ yakmaya dikkat et . Kolay gelsiiiiiin :)

Bol bol su ve yoğurt vücudun büyük ihtimalle ödem attığı için hızlı bir şekilde 2 kilo verdin . Diyete devam kas değilde yağ yakmaya dikkat et . Kolay gelsiiiiiin :)

aynen canım ya bi arkadaş paylaşmış bi makale onu okudum ödem atmışım yağ yakmam ama nasıl işte çoook tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…