2016 yılbaşı çekilişi

Dün girrmedim internetim yoktu geçmişi bi okuyayım dedim işin içinden çıkamadım hepsini okuyamadım
Dün de gittim kurbancığıma cicikler aldım ama doğru düzgün kap bulamadım o işi nasıl yapıcam bilmiyorum
Benim kurbanımda hiç aktif değil En Büyük KKEn Büyük KK

Aaa ben o kadar ipucu verdim ama :) Çok tatlı çok şeker benim kurbanim:KK36:

İstanbula yakın il derken ıstanbul dahil mi :rolleyes:

Kakao dur 15inden sonra vericez hediyeleri kargoya :KK70:

DAhil mi dahil mi ? Hayır değil :KK19:

Ben diilim o zamam:KK43:

Bilmem ki :KK23:

canım ankaram da kar mı var yaaa :mad::mad: ama bu haksızlııkkkk :mad::mad::mad::mad:

benim o dimi, itiraf et benim o benimm :rolleyes:

Ayy bilemedim ki sen misin :rolleyes:

Seni de eledim :)) Eleye eleye kimse kalmıyor yoksaaa asivemai asivemai sen misin?

Aaaa :KK42:

Olabilitesi var tabi :KK60:

sevgili Tonari to Totoro Tonari to Totoro Ankara İstanbul'a yakın bir il bence şuan senden de şüphelendim doğrusu:KK70::KK70:sevgili YEKTA61 YEKTA61 yaş kaçtı canım senden büyük olabilir miyim acaba tanrımmm yine herkesten şüphelenip katilimi tahmin edemiyorum herzamanki gibi:KK31:

Doğru diyorsun Ankarada yakın İstanbul´a :KK70:

Günaydın kızlar nasılsınız.. :) Tüm mesajları okudum. Benden şüphelenenler olmuş :D Benn hepinizi katiliyimmm :KK53::KK53:

günaydın nraptiye canım biraz daha aktif olursan çok memnun olacağız tüm arkadaşlar olarak :KK66:

Olmaya çalışırım canım. Çalışan bir anneyim. Bazen siteye girmeyi unutuyorum. :KK57:

Birde herkes kendi arasında muhabbetiilerletmiş, araya giremiyorum. :KK70:

Bursa'dan hepinize kocaman günaydın kızlar. Hava soğuk moraller bozuk Allah var deyip güne devam ediyorum. Hepiciğinize kolay gelsin güzel bir gün olsun güzel haberler alalım inşallah.

Günaydın. Güzel günler sanada. :)

Back
X