- Emoji Skoru
- 13.596
- Puanlar
- 448
geçmiş olsun canım benim ya.benimde boğazım sızlıyorda hastalıktan değil gevezelikten :) sabahtan beri saatlerdir telefon trafiği yaşıyorum :)yap yap gayet güzel oluyorarkada ilacım da çıkmış footoda ayyy çok hastayıımmm
geçmiş olsun canım benim ya.benimde boğazım sızlıyorda hastalıktan değil gevezelikten :) sabahtan beri saatlerdir telefon trafiği yaşıyorum :)
ılık iç hemen de daha kötü olmasın
hepimiz hastayız yaa evde durum çok fena, gözümden yaş geliyor, sürekli hapşuruyorum halsizim ooyyyy
Eki Görüntüle 1724948
aç gözlülük edip çikolatalarımın hepsini yedim:) keşke bir parça bıraksaydım :)))))))))
afiyet olsun canımmm.ben baya sardım kahveye :)süpersiniiiz <3
ben de içtim öğleden önceeeeee
günde bi kahve hakkımı kullandımmm
Eki Görüntüle 1724948
aç gözlülük edip çikolatalarımın hepsini yedim:) keşke bir parça bıraksaydım :)))))))))
Ohh canim cekti hemen yapiyorummm.. .)
Benim deee vee kahvem geldiii @cesmi_naz keşke ben de çikolatalarımı bitirmeseydim keşke kıskandık hepimiz seni:)
Eki Görüntüle 1724991
Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:) @asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?
Aa oyle mi ne Zaman gelecekmiş peki:)ben daaahaaaa kavuşamadım
bilmm ki bi bilgim yok ...Aa oyle mi ne Zaman gelecekmiş peki:)
Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:) @asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?
Bende kavusmadım ama :)Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:) @asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?
Katılmak isteyen herkesi ekler @asivemai cim Can'ım katilim:)ben de içtim kahvemiii
whatsappa beni eklemeyi unutmayın