2016 yılbaşı çekilişi

hiç zor değil kendi kendine bakabiliyor :)
evin neşesi mis gibi tertemiz hayvanlar kediler..
damadı sevdi aslında ama burası benim deyip tıslıyor gözdagı veriyor kız işte ille naza cekecek

İyi yapıyor kız evi naz evi derler

Ben kedi besleyemem çok zor çokk

İyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim

İyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim

çok geçmiş olsun ümranım ya, bişey çıkmaz dimi bu kadarla geçmiştir yani

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kalmamıştır

Teşekkürler kızlar antibiyotik fitil be krem verdi simir haftaya belli olacakmış nasıl olmuş bende anlamadım ama ileri derece de enfenksiyonu nasıl kapmışım nasıl o hale gelmiş ben bile anlamadım

@Morenica kuzum grubumuz kuruldu senden haber bekliyorum öyle eklicem seni @GezegeNKralicesi kuzum senden de

Teşekkürler kızlar antibiyotik fitil be krem verdi simir haftaya belli olacakmış nasıl olmuş bende anlamadım ama ileri derece de enfenksiyonu nasıl kapmışım nasıl o hale gelmiş ben bile anlamadım

Canım çok çok geçmiş olsun. Aksatmadan kullan çabucak geçsin. Enfeksiyon kötü yapıyor.

@cesmi_naz canım el kremim harika kokuyor. Şeker yiyesim geliyor :) Masamda görenler deneyip bayıldılar :)

`