- 18 Aralık 2009
- 6.516
- 7.903
- 773
hiç zor değil kendi kendine bakabiliyor :)Damadı sevmemiş o zaman
Kedi beslemek zor değil mi?
hiç zor değil kendi kendine bakabiliyor :)
evin neşesi mis gibi tertemiz hayvanlar kediler..
damadı sevdi aslında ama burası benim deyip tıslıyor gözdagı veriyor kız işte ille naza cekecek
İyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim
İyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim
Cok gecmis olsun kuzucum yaİyi akşamlar kızlar herkese teşekkür ederim. Özür dileyerek söylüyorum mantar olmuştum da o da baya ilerlemiş enfenksiyona çevirmiş kan ve simir alındı onun için gitmiştim
Teşekkürler kızlar antibiyotik fitil be krem verdi simir haftaya belli olacakmış nasıl olmuş bende anlamadım ama ileri derece de enfenksiyonu nasıl kapmışım nasıl o hale gelmiş ben bile anlamadım
sağol canım. evt ya çok kötü yapıyorCanım çok çok geçmiş olsun. Aksatmadan kullan çabucak geçsin. Enfeksiyon kötü yapıyor.
günaydın :)günaydınnnn kızlar buranın hali nedir böyle grup açıldı herkes kayboldu yaaa
yok canım şuan için hala ses sedagünaydın :)
evet kimseler yok...
hediyesini alamayanlar gelen giden yok mu halaaaaa_?
günaydınnnn kızlar buranın hali nedir böyle grup açıldı herkes kayboldu yaaa
evet ya kimsecikler yokKurmasaydınız grubu keşke
Gunaydin kızlar ben hem ordayim hem burdayim ya ne kadar da tatlı Bi kız:)
günaydın kuzumGunaydin kızlar ben hem ordayim hem burdayim ya ne kadar da tatlı Bi kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?