- 4 Şubat 2015
- 6.324
- 12.736
- 448
benim duruma herkes gülüyor yoksa katilim sen misin :)Kurbanımın whatsap iletisine öldüm:) fotosuna görebilsem tam olacaktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim duruma herkes gülüyor yoksa katilim sen misin :)Kurbanımın whatsap iletisine öldüm:) fotosuna görebilsem tam olacaktı![]()
hahahahaha bu şekilde katili aramak güzelmişbenim duruma herkes gülüyor yoksa katilim sen misin :)
benim duruma herkes gülüyor yoksa katilim sen misin :)
Ben olabilirim o fotosu olmayan kişilerimde ekli olmayanlar fotomu goremiyo görebilmek icin benimle iletişime geçmen lazım tatlı kıssss:)
kız kurbanım benim kim olduğumu öğrenir ama.belki whatsaptan msj atarım kendisine :)O durumu çok merak ettim bizle de paylaş lütfeeen :)
kız kurbanım benim kim olduğumu öğrenir ama.belki whatsaptan msj atarım kendisine :)
ve nihayet kurbanımı öğrendim.tek ipucu verecem.kendileri pro üye :)
Kurbanımın whatsap iletisine öldüm:) fotosuna görebilsem tam olacaktı![]()
benden debi ipucu olsun bakalım benim kurbanım eski tanıdıklardan![]()
3 kişiyi eledim![]()
22 canımCekiliste toplan kac kisiyizzz.???
22 canım![]()
Canım sen şimdi kimin sana alacağını biliyorsun değil mi oh ne güzel![]()
bak ya acaba ben miyim ben seni eski çekilişlerden hatırlıyorum ama sen beni hatırlıyor musun ondan emin değilimbenden debi ipucu olsun bakalım benim kurbanım eski tanıdıklardan![]()