2016 yılbaşı çekilişi

Günaydın canlaaar nasılsınızzz. Olumsuzluklar olmuş olabilr ama moralimizi bozmayalım hatunlarrrr çekilişe tam gaz devam edelimm :)

Kızlar aslında hafa karışıklığı olacak bir şey yok. Telefon numarası vermediklerim bana telefon numarasını göndermeyenler sadece. O da çok az, 1-2 kişi diye hatırlıyorum. Ama isteyen kişi bana özel mesaj atsın. Çekiliş ve adres listesini yollayım

selamm kızlar :)
Hayırlı Haftalarınız olsun :)
KAtilciğim bana ulaştıı :) Maşallah güzel bir hatunnn ;)
Bende kurbanıma ulaşıcam bugünlerdee :D

Sans herkese cikmaz oyle karsilikli:-)
Balim 2 gundur cizgi cikti belirtilerde var zaten. Ama ben onumuzdeki haftada beklicem adet gnm gecsin oyle gidicem doktora. Canim nasil oldu derken asamalarinimi anlatayim :oops: hahaahah. Belirtilerimi sordun?

Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Adetine kaç gün kala idrar testinde çıktı?

Günaydın Kızlar ; hediye alacağımız arkadaşımıza ulaşmak serbest mi ? Ben biraz tamamladım ama yinede eksiklerim var. Topiği yenilemek adına @GezegeNKralicesi kaç çeşit hediye alacağımızı ve kuralları tekrar iletebilir misin ? Herkese güzel bir hafta diliyorum herşey güzel olur inşallah...

Benim hediye alacağım kişi anne adayı çok heyecanlıyım acaba aldığım hediyeleri beğenecek mi ? @GezegeNKralicesi belli bir süre var mı yani işte ne bileyim şu tarihten şu tarihe kadar hediyelerin verilmiş olması gerekiyor gibi ?

selam kızlarrrr
güzel bi hafta olsun inşallah
hediyeler en geç 20 aralığa kadar gönderilecek sanırım
başlama tarihi var ım peki? şu tarihte yollanmaya başlanacak diye

gelsin ipuçları haydi bakalımm :) bendende gelsinmi birtaneee :P

Haftasonu çok nadir girebiliyorum nete :) ondan yazdıklarınızı şimdi okudum.
Neler olmş yaa :( Fatoş'un gitmesine çok üzüldüm... Hayırlısı..

Benim kurbanım :) nekadarda meraklısın sen öyleeeee :D
Benim katilim senmisin senmisin diye sormasana insanlara :D

Back
X