- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan sonraki tüm çekilişlerde ben nereye, sen oraya o zaman. evlendirecez seni de evelallah![]()
sıkma canını psikolojikmen de olmaya bilir oluruna bırak zaten günü vakti geldiğinde o gelir saa sana yeterki rabbim ol desinNasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı![]()
Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı![]()
ÜZÜLME CANIM HERSEYİN HAYIRLISI DIYELIM ALLAHIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN İNŞ :)Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı![]()
evet kızlar çekilişe katılan kişiler
asivemai
xyzt-5544
YEKTA61
@gece_yürüyen
S SERAPSEV
@__ATALANTE
_meLinDa_
@gezegenkraliçesi
@kayacans
D doakolik
@ariesfount
mhnds_
geranio
Morenica
Hazal zamani
@akrep33
H hotcouture
Kakao ve Ben
falkon
burası 19 +1(cooko_mell) = 20
coko_mell ise bayadır yok
Ay canım sağolArtık ne zaman evleniyorsun sorularına çekiliş zamanı bir gelsin de belli olur diyeceğim
![]()
![]()
Elbet onun da günü bellidir. Allah inşallah hayırla nasip eder.
ÜZÜLME CANIM HERSEYİN HAYIRLISI DIYELIM ALLAHIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN İNŞ :)
aynen canım3 gündür kk ya hiiç girmemiş.
o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnnbence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre
![]()
o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnnbence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre
![]()
sıkma canını psikolojikmen de olmaya bilir oluruna bırak zaten günü vakti geldiğinde o gelir saa sana yeterki rabbim ol desin![]()
hahahahaha oda güzel nazım inşallah dönerbenim için iki gün yetti ümranım, kendi çocuğum olana kadar başka bebelerle ilgilenmezsem de olur, hiç fark etmez
belki bu sefer döner @MissGamzeli , pes etmeden hergün etiketlerim bende![]()
umudunu asla kaybetmehaklısınn.. Bu ay ilk denemeydi zaten umutluydum sadece
Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı![]()
Daha iyi olur bitmiyoki yahu ihtiyaçları oğluşumun daha çok ihtiyacı var hediyeye![]()
haklısınn.. Bu ay ilk denemeydi zaten umutluydum sadece
Ovulasyon testi kullanıyomusun 5 ay benimde olmadı ovuladyon testiyle hamile kaldım hee bide no stres rahat olucaksın adetlerin düzenliyse olur
aminn canım çook sağollben gönüllüyüm o zaman falkona da katil olarak beni yazın
böyle giderse herkesin katili ben olacam, altından nasıl kalkacam acaba bu işin
hayırlısı olsun atalentecim, inşallah en doğru zamanda kavuşursun bebişine![]()