2016 yılbaşı çekilişi

Ezginin Günlüğü diye bi müzik grubu var bilir misin? Hüsnü Arkan onun solisti işte :KK53: edebi değerleri var mı bilemem ama o adamın şarkı sözlerini çok beğendiğin için özellikle Mino'nun Siyah Gülü kitabı çok iyi geldi bana :KK51:
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız kitabını okudum, konu çok etkileyici idi. bide aynı şekilde Evden Çok Uzakta ve Ateşböceği Yolu kitaplarını da çok sevmiştim :KK51:
Aaaa harbi mi? Vay be..

Yahu taaa ne zamandır niyetliyim , ama elimdekiler bitmeden almayacağım inat ettim.Çok övdüler..Zaten içinde aşk var , öyle üften püften de değil derin bir hikayeyle bağlantılı hüzünlü bir aşk..Tam benlik.:KK200:
gerçek anlamda ağlatıcak bir hikayesi var.Benim çok sevdiğim bir yazar ama o kitabı bir efsane gerçekten bir solukta okursunuz zaten.

Ezginin Günlüğü diye bi müzik grubu var bilir misin? Hüsnü Arkan onun solisti işte :KK53: edebi değerleri var mı bilemem ama o adamın şarkı sözlerini çok beğendiğin için özellikle Mino'nun Siyah Gülü kitabı çok iyi geldi bana :KK51:
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız kitabını okudum, konu çok etkileyici idi. bide aynı şekilde Evden Çok Uzakta ve Ateşböceği Yolu kitaplarını da çok sevmiştim :KK51:
Hüsnü Arkan'ın solist kimliğini biliyordum ama kitapları olduğunu bilmşyordum ve çok merak ettim hemen kitapyurdundan dediğin kitaplara bakıcam canım:)

Dur kız açayım hazır aklımdayken eccik dinleyim.:KK47:

zerdalileri de benim için dinle ablam :KK37:

Hüsnü Arkan'ın solist kimliğini biliyordum ama kitapları olduğunu bilmşyordum ve çok merak ettim hemen kitapyurdundan dediğin kitaplara bakıcam canım:)

ben de D&R'da görünce çığlık attım resmen :KK53: benim herif diyor noldu ne gördün diye, dedim sen anlamazsın sus :KK53:

Hüsnü Arkan Birsen Tezer-Hoşgeldin..
Manyak bir şey..:cry:

belki 5 gün aralıksız dinleyip sıkılmadığım şarkı :KK51:

Back
X