allah nazarlardan korusun canım güzel haberler alırsın umarım cumartesi:)inşaallah
hamişim bile diyemiyorum henüz korkumdan
kesecik ve kalp atışını bekliyoruz bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah nazarlardan korusun canım güzel haberler alırsın umarım cumartesi:)inşaallah
hamişim bile diyemiyorum henüz korkumdan
kesecik ve kalp atışını bekliyoruz bakalım :)
Girmiyor..Diğer çekilişlerde de pek kendini göstermezdi gizemli hatunhiç mi girmiyor seninki ama olsun bak ne güzel ince düşünüyorsun:)
Tüh..ben de o kitabı almayı düşünüyordumaz önce kurbancığıma 3 tane kitap sipariş verdim
1 tane de kendime aldım dayanamadım
katilim bana Ahmet Ümit'in son kitabını alma olur mu şimdi aldım ben onu
Bu kadar ısmarlama yaptığım için kötü hissediyorum ama![]()
az önce kurbancığıma 3 tane kitap sipariş verdim
1 tane de kendime aldım dayanamadım
katilim bana Ahmet Ümit'in son kitabını alma olur mu şimdi aldım ben onu
Bu kadar ısmarlama yaptığım için kötü hissediyorum ama![]()
Yazayım mı?Bence sen aldığın halde alsaydı bu sefer de alacak kişi üzülürdü. Keşke benim alacağım kişi de istediği kitabı yazsa :)
daha fazla dayanamadım vallahi çünkü Ahmet Ümit çok seviyorumTüh..ben de o kitabı almayı düşünüyordum![]()
Hım...Elif Şafak sever misin mesela?daha fazla dayanamadım vallahi çünkü Ahmet Ümit çok seviyorum
sen bana başka bi kitabını alabilirsin katilciğim![]()
Yazayım mı?![]()
Cin Ali Kadınlar Kulubü'nde..Bunu istiyom ben.Çok istiyom hem de..Acaip..Yaz istersen belki alacak kişi görür:) Ben olsam ne alacağım belli:)
Umarım bana çıkan kişi de paylaşır :))
severim, aşk, siyah süt, baba ve piç okudum sadeceHım...Elif Şafak sever misin mesela?
allah nazarlardan korusun canım güzel haberler alırsın umarım cumartesi:)
usta ve ben bu kitabı güzelseverim, aşk, siyah süt, baba ve piç okudum sadece
sen hangisini alacaksın bana![]()
seni seçtim tatlı kıs sensin dimi katilim:)amin hayırlarla bekliyoruz doakolikcim :)
Pinhan'ı..severim, aşk, siyah süt, baba ve piç okudum sadece
sen hangisini alacaksın bana![]()
Onu okumadım daha..Konusu nedir?usta ve ben bu kitabı güzel
güzel bi seçim katilim değilsin ama düşünmen yeterPinhan'ı..