2016 yılbaşı çekilişi

aa kızlar bir geldim ki ne göreyim kimsecikler kalmamış burda. Haftasonu da kimse olmıcakmış çok üzüldüm şuan:KK43: bugün bende sabahtan bir girdim foruma, sonra dışarı çıktım sonra tekrar da eve geldiğimde pc de işlerim vardı.Kurbanıma da katilime de haber verdim ama:):KK200: neyse şimdi geldim ama kimsecikler yok ağlıcam şimdi
Kurbanima cokmu benzedin ne? Belkide benimdir katilin ne dersin :cool:

selamlarrrrr
herkesler gitmiş ben de bi uğrayıp kaçayım :KK53:
kurbancııma bişey daha aldım bugün.. nedense aslında az almamış olmama rağmen sanki azmış gibi geliyo ya :mad:
ayın 15ine kadar bi iki şey daha eklerim kesin :KK45:
ben de haftasonu pek gelemem herkeslere iyi haftasonları :KK68:
Kurbanin ben olabilirmiyim acaba, merak ettim simdi :KK72:

ben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmam :KK53: yarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar :KK51: pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle :KK45:

ben daha buralardayım ya o kadar kolay kaçmam :KK53: yarın akşam üzeri bikaç saat kaybolurum o kadar :KK51: pazar günü tüm gün gelmem ama, sevgili gelecek yanıma azıcık hasret gidereyim herifimle :KK45:
kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yani:KK70::KK70::KK70::KK70: normalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz

kaçma tabi kızım ben geldim herkes kaçti bilemiyorum bozuluyorum yani:KK70::KK70::KK70::KK70: normalde seninkiyle aynı şehirde değil misiniz

yok değiliz, yakınız ama malesef aynı şehirlerde değiliz. ancak pazardan pazara görüşüyorum o da her hafta olamıyor malesef :110::110:

ay kıyamam sana zor oluyordur . Ama nişanlanıyordunuz galiba öyle bir şeyler okumuştum başlarda:KK200:

inşallah canım yeni yıldan sonra var öyle bir niyetimiz :KK51: pazar günü adamın başın:KK51: yiyecem zaten tarih koyalım diye, belki de terk edilirim belli mi olur :KK45:

şöyle bir baktım ki diğer çekilişteki kızlar birbirini lıne dan ekleyip grup kurmuşlar :KK69::KK69:

bizim grupta evli hatunlar çok baksana, haftasonu olunca hepsi kaçıyor :p

bu siteden tanıştığım arkadaşlarımdan oluşan whatsap gruplarım var benim, hatta yüzyüze görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşlarım da var :KK37: duygulandım şimdi yaa, seviyorum valla kadınlar kulübünü En Büyük KK

Neyse, oğlanı uyutayım ben..Uyku tutmazsa sen de buralarda olursan görüşürüz canım, öperim sulu sulu:KK53::KK53:

Back
X