2016 yılbaşı çekilişi

teyzemin kızının doğum günü bugün onu kutlamak için evlerine gidecem de, cücük hanfendi az önce aradı nerede kaldın acaba, ne zaamn geleceksin bana yardıma diyor :KK57::KK57: sanırsın annesi bütün işleri 6 yaşındaki sarı cadıya yaptırıyor :KK53:

haftaya gidecem bende düğün derneğe kuzenlerle toplaşıp, merakla bekliyorum :KK53:

aynen valla Özgem, ankaraya gittim kısa süreliğine o zamanda bile ilk görüşmek istediğim arkadaşlarım burdan tanıştığım arkadaşlarımdı, iyi ki de tanışmışız diyorum her seferinde :KK19:

ayy kurarız tabii, inşallah bu sefer çekilişten sonra da muhabbet devam eder, whatsap olur, burası olur, güzel dostluklarımız oluşuyor çok seviniyorum :KK49:
iyi eğlenceler şimdiden o zaman canım :cool::cool:

Dun isten sora esimle avmye gittik. Ordanda sinema yaptik dugun dernege :-)cok guzeldi tavsiye ederim. Eve 12 gibiydi geldigimizde oyuzden giremedim. Malum hafta icleride cok erken kalkiyoruz bugun oglene kadr uyudum :-)
biz de düşündük ama nasıl ki, klasik türk komedisi mi yoksa güzel miydi

Kızlar gunaydin:) dun gece cok kabus gibi bir geceydi benim icin cok basım agriyordu 4 te bas Ağrı'sıyla uyandim 6 ya kadar mide bulantısı falan uyuyamadım. O yuzden yeni kalktım. Haftasonu olmasına rağmen bikac kisi var forumda cok sevindim:) bence de çekilişten sonra Bi whatsapp grubu kurulmali:)

Kızlar gunaydin:) dun gece cok kabus gibi bir geceydi benim icin cok basım agriyordu 4 te bas Ağrı'sıyla uyandim 6 ya kadar mide bulantısı falan uyuyamadım. O yuzden yeni kalktım. Haftasonu olmasına rağmen bikac kisi var forumda cok sevindim:) bence de çekilişten sonra Bi whatsapp grubu kurulmali:)
günaydınn noldu dün??
valla 2 kişiyi görebildim ben başka kimse yok forumda :)

Back
X