2016 yılbaşı çekilişi

Çalıştığım için her işleri hafta sonuna erteliyorum.cokkk yogundum bu hafta sonu.. Rabbim artırsin misafirlerim vardı...geçmiş OLSUN Yekta kesin kan şekerin dusmusdur..

herkese günaydın kızlaarrr :KK68: dün hiç gelemedim, herifim geç döndü de :KK45: ama tüm geçmişi okudum :KK49:

Sahihuban Sahihuban eski katilciimmm hayırlı olsun inşallahh, daha da güzel haberler alırız umarım çok kısa zamanda :KK46:

YEKTA61 YEKTA61 canım çok geçmiş olsun sana :110: dikkat et kendine, hassas bir yapın var demek ki, aç karnına çıkma sakın evden :110:

whatsap grubuna ben de katılırım, ama bence de çekilişten sonra olsun, yoksa buralara da pek gelen olmaz. buranın sohbeti de ayrı bir keyifli :KK37:

katilimm nerdeysen bi el salla bakalım :KK25:

Gunaydin kızlar sonunda herkes gelmis haftasonu kimsecikler yoktu beni bir basıma bıraktınız:( YEKTA61 YEKTA61 Can'ım cok gecmis olsun bana da olmustu bir kere açsan ayakta durunca kalabalıktan sekerim düşmüştü bayılmıştım. Eve gidince iyice dinlen.bol şekerli seyler ye . Ve tabiki whatsapp grubuna bende katılmak istiyorum zaten mevzuyu ben açmıştım:)

herkese günaydın kızlaarrr :KK68: dün hiç gelemedim, herifim geç döndü de :KK45: ama tüm geçmişi okudum :KK49:

Sahihuban Sahihuban eski katilciimmm hayırlı olsun inşallahh, daha da güzel haberler alırız umarım çok kısa zamanda :KK46:

YEKTA61 YEKTA61 canım çok geçmiş olsun sana :110: dikkat et kendine, hassas bir yapın var demek ki, aç karnına çıkma sakın evden :110:

whatsap grubuna ben de katılırım, ama bence de çekilişten sonra olsun, yoksa buralara da pek gelen olmaz. buranın sohbeti de ayrı bir keyifli :KK37:

katilimm nerdeysen bi el salla bakalım :KK25:

hayırlı sabahlar :) amin cesminazcım :))

heeee belki numarası/umaram vardır ya da senden numara tanıma proğramı var ondan olabiler mi ki :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hee evet bende numara tanıma programı var :KK45: ya ama bakmazdım yaa, tutardım belki de kendimi nolcak ki :mad: belki de tutamazdım ama belli mi olur, bana da güvenilmez ki :rolleyes:

doğru mu söylüyosun bak beni kandırma :110:

ümranımm acaba bana katil vermeyi unutmuş olabilir misin :110: hiç sesi çıkmıyor katilimin :110:

:KK45::KK45::KK45::KK45: ahhhh nazım ahhhh sana öyle bir katil verdim ki hiç tahmin edemeyeceğin biri sana çok pis tuzaklar kuruyor/kuruyorum orasını bilemiycem :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aynı soru benim içinde geçerli ümracım benim katilim nerdeeee :KK34:

hee evet bende numara tanıma programı var :KK45: ya ama bakmazdım yaa, tutardım belki de kendimi nolcak ki :mad: belki de tutamazdım ama belli mi olur, bana da güvenilmez ki :rolleyes:
işte bu yüzden iletişime geçmiyoruzzzz :D :D
aynı soru benim içinde geçerli ümracım benim katilim nerdeeee :KK34:
senin katilin çok tatlı biri aynen senin gibi kuzum :KK68:

Back
X