2016 yılbaşı çekilişi

katıl yarışmalara cicim bak şu anda diyet yemekleri katılımları devam ediyor attıruver ortaya bir diyet yemeği ohh misss.. ilk 3 e gir gelsin sanada bir madalyaa..
Nerden buluyosun bu yemekleri netten baksan olmaz kafadanmı uyduruyosuno_Oo_Oyapmak isterim bende uydurma kısmını yapamam işte

ben bu ayın 14 ünde göndereceğim.. peki bişi soracağım elimize geçen hediyelerimizi resimleyip paylaşacağız demi.. kurbanımızıda söyleyerek..:KK49::KK49:çünkü ben öyle yapacağımm..

Ne zengini ay? Biz fakirlikten kota belirledik max 50 lira diye :KK70: Sizinkiler daha cafcaflı olur buyuk ihtimalle:)
Bizim 15ine kadar herkes yollamış olacak, ilk kargomuz yollandı ama daha eline gecmedi:)

Sizin grupta bize fakir dediler :110:

Bizim min. 35 tl. Limitimiz yok :cool:

Sizin hediye paylaşımları başlar yakında

Nerden buluyosun bu yemekleri netten baksan olmaz kafadanmı uyduruyosuno_Oo_Oyapmak isterim bende uydurma kısmını yapamam işte
çoğunu netten buluyorum ..ama oradaki tarifler birebir tutmuyor (geneli)mutfakla haşır, neşir olan anlayabiliyor malzemeden ..ve tarif var zaten kendim eklemeler yapıyorum..

umarımm :) ama eskide de takık bir müdür var yükselmek istesem de onun yüzünden yükselemem bence zorluk çıkarır :) yeni sayfa daha iyi

Farklı iş yerleri insana çooook şey katıyor. Deneyim hepsi. O eski müdür de yenileri de.. Bir noktadan sonra pişiyorsun zaten.

Back
X