2016 yılbaşı çekilişi

tesekkur ederım evet bır varım bır yokum demı bugunlerde cok yogunum ofıse gırıp cıktıkca takıp etmeye calısıyorum

Güle güle harca:KK49:..Malesef şantiye öyle bende 3 aya yakın maaşımı aylar sonra almıştım:KK51:

meslektaş mıyız yoksa :KK49: şantiye işini o yüzden sevmiyorum ben yaa, şuan işsiz olduğum için ufak tefek işlerine bakıyorum ama uzun vadede çalışacak olunca kesinlikle şantiye tercih etmek istemiyorum :KK43:
gözünaydın naızm güle güle harca

saol ümranımmmm :21::21:

meslektaş mıyız yoksa :KK49: şantiye işini o yüzden sevmiyorum ben yaa, şuan işsiz olduğum için ufak tefek işlerine bakıyorum ama uzun vadede çalışacak olunca kesinlikle şantiye tercih etmek istemiyorum :KK43:

saol ümranımmmm :21::21:

Ben İnşaat Mühendisiyim. Yarı meslektaşız:) Aynen canım en güzel kurumsal bir proje ofisi olur senin için..

Ben İnşaat Mühendisiyim. Yarı meslektaşız:) Aynen canım en güzel kurumsal bir proje ofisi olur senin için..

kendi mesleğim kadar severim inşaat mühendisliğini :KK48: hatta düşünürüm hep zamanında iyice araştırsaydım belki de mimarlık yerine inşaat mühendisliğini seçerdim diye :KK51:
kpss çalışacağım işte bakalım inşallah başarabilirsem ya devlet olur diyorum ya da ofis işi bakıyorum da bi yandan. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :KK51:
oh gelsin paralar :) yeni yıl sana simdiden ugurlu gelmis

hepimize uğurlu gelir inşallah :KK76:

kendi mesleğim kadar severim inşaat mühendisliğini :KK48: hatta düşünürüm hep zamanında iyice araştırsaydım belki de mimarlık yerine inşaat mühendisliğini seçerdim diye :KK51:
kpss çalışacağım işte bakalım inşallah başarabilirsem ya devlet olur diyorum ya da ofis işi bakıyorum da bi yandan. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :KK51:

Çok amin kızlar

Çalış çalış şimdiden başla canım sınav mayısa alındı zaman az..Amin herşeyin hayırlısı olsun:nazar:

kurbancığım şanslı geldi bana, 3 haftadır beklediğim şantiye şefliği param bugün elime ulaştı :KK48: yarın kurbancıkın hediyelerini tamamlar, haftaya pazartesi ya da salı gönderirim :KK6::KK6:
ohh ne güzel cnm güle gül harcaa

Çalış çalış şimdiden başla canım sınav mayısa alındı zaman az..Amin herşeyin hayırlısı olsun:nazar:

hiç deme yaa, resmen tüm düzenimizi alt üst etti sınavın erkene alınması :KK62: çok sinir bozucu bir durum gerçekten, ama bugün kitap siparişlerini de veririrm de kpss için başlarım artık çalışmaya :KK51:
ales de açıklanmadı hala, bi yandan ona da bakıyorum yüksek lisansa başlarım diye. kafam çok karışık, kim nerden çekerse oraya gidiyorum :KK45:

Back
X