- 4 Şubat 2015
- 6.218
- 12.544
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıklı sıhhatli olsun da inan kız erkek farketmiyor
ne biliiim erkek gibi ..bazen de kız hissediyorum :) ama ilk erkek gibi geldii :)
aneeem ne heyecanlıııı
ha haa :) bilemem artık kime kısmet olcak diyeBeniiiiiiiiiiiiiiimmmÇok güzel görünüyor
yaaa çok güzellll
Efendimm canımkatilciiiiiiim ses veeeeeer
Ya harika gözüküyor. Ellerine emeğine sağlık :)
Buraya her fotoğraf atana sulaniyorum biriniz benim katilim cikin lutfeeeeeeeeen
Gunaydinlar:)
asivemai sıraya girmenin gerekecek canım bundan sonraki çekilişte @cesmi_naz a yapicam sonrakinde sana yaparım ki :)
Kurbanim kiyamam üzerine alınmadan melul melul bakıyor sadece![]()
![]()
![]()
Bende şuan paket kısmında çok eksik olduğu gördümBuraya her fotoğraf atana sulaniyorum biriniz benim katilim cikin lutfeeeeeeeeen
Ben böyle güzel paket nasıl yapcam ya![]()
inşallah senindir :)Ya harika gözüküyor. Ellerine emeğine sağlık :)Benimse bu kadar zahmete gerek yoktu
![]()
inan çok zevli oluyor paketleme aşamasıBuraya her fotoğraf atana sulaniyorum biriniz benim katilim cikin lutfeeeeeeeeen
Ben böyle güzel paket nasıl yapcam ya![]()
Olabilir deeee olmayabilir deeeeBen miyim yoksaaa? Zaten sen de listemdesin![]()
Sorma gerçi benim hediyeler eksik hala bi tamamlayayim bi haftada paketlemek için ugrasayim bari :)Bende şuan paket kısmında çok eksik olduğu gördüm![]()
Olmaz olur mu sonuca baksana ne kadar güzellerinan çok zevli oluyor paketleme aşaması