- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Benden sizlere gelsin :)
Nostalji ile ders çalışıyorum. Stop. Öptüm hepinizi. Stop. Yarın sınavı atlatıp geliyorum. Stop. Beni özleyin. Stop.
![]()
Kolayca atlatirsin insaAllah tatlimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden sizlere gelsin :)
Nostalji ile ders çalışıyorum. Stop. Öptüm hepinizi. Stop. Yarın sınavı atlatıp geliyorum. Stop. Beni özleyin. Stop.
![]()
aaa ne oldukii ben neyi kaçırdım..Günaydın kızlar
Öncelikle burada ahkam kesen , benim de üstüme yürüyen kişiye cevap vermeyeceğim.Sabah sabah keyfimiz kaçmasın. Konu kapanmış zaten :)
Hediyelerimi diğer topicte paylaşıyorum şimdi..
![]()
Ben sana mesaj atıyım ortalık gene karışmasın :)aaa ne oldukii ben neyi kaçırdım..
günaydın cnmmgünaydınlar :)
hayırlı sabahlar :)
ball larım günaydın.yav ben uykumu alamıyorum hiç![]()
iyiym çok şükür canım işte napalım haftasonunu 4 gözle beklemece sen nasılsın e bebişide görmüşünüz hadi gözünüz aydın Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesinnasılsın yektacım :)
neler yaparsın
Canım çıkıyo fotolar bende telden grdim gördüm
bende göremiyorunm. pc den giriyorum
ball larım günaydın.yav ben uykumu alamıyorum hiç![]()
hoş buldum.iyikide bura varda sabah sabah enerjim hemen yerime geliyor.bütün güzel insanlar buradabenim katilcik gelmiş hoşgelmiş günaydın şekerrr. Aynen bende uykumu alamıyorum :S puff
ya akşamda çok erken yatıyorum.bi türlü uyanamıyorum sabahları.tembellim galiba :)bendeeeeeeeeeeeeeeee![]()