- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Hangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bidebende göremiyorunm. pc den giriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bidebende göremiyorunm. pc den giriyorum
bende göremiyorunm. pc den giriyorum
bendeeeeeeeeeeeeeeee![]()
site ismi çokta canm resmi kurumlarda çalışanlar göremeyebilir internetler sınırlı olduğu için . REsimleri normal dosya yükleme yaparakmı yükledin ?Hangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bide
Site ismi verinn ordan deniyimmmsinir oldum yaa![]()
birdaha deneyin bence. link vermek yasak çünkü. buraya yüklemeniz lazımHangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bide
sinir oldum yaa![]()
Jpg dosyası yani resim dosyası olarak tek tek yükledim :) resim upload sitelerinden. Link olarak.site ismi çokta canm resmi kurumlarda çalışanlar göremeyebilir internetler sınırlı olduğu için . REsimleri normal dosya yükleme yaparakmı yükledin ?
dosya yükleme olarak yaparsan herkes görebilir cnmJpg dosyası yani resim dosyası olarak tek tek yükledim :) resim upload sitelerinden. Link olarak.
Nasıl yapıcam anlatırmısınndosya yükleme olarak yaparsan herkes görebilir cnm
m burdan denermisin yüklemeyi burası çalışıyor imgland.netNasıl yapıcam anlatırmısınn
ya akşamda çok erken yatıyorum.bi türlü uyanamıyorum sabahları.tembellim galiba :)
Güzel ve güneşlı bir Antalya sabahından herkeze kocaman günaydın :)
günaydın mühendiss :) hoşgeldinHerkeslere günaydın..Her sayfayı okuyamadım ama hediyeler ulaşmaya başlamış onu anladım:)
Hoşbuldum canım..Ancak geldim yorgunluktan 12 saat uyumuşum dün:)günaydın mühendiss :) hoşgeldin
evet cnm gözüküyor
Günaydınnn..ben sıcakta olsa çıkmak istemiyorumGünaydın Kızlar çok soğuk yataktan çıkmak istemiyorum hiç sabahları![]()