Tesekkur ederım canım umarım kurbanımda begenir :)Mektuba bayildim ne kadar guzel ya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım canım umarım kurbanımda begenir :)Mektuba bayildim ne kadar guzel ya:)
ayyy yanlış yare attım mesajı kızlar hatlar karıştı.yemek topiğindeydim enson katıldığım yarışmaya yazıyordum ne ara buraya geldimm..teşekkür ederim saraycam yaptım bişiler beğendiğine sevindim..![]()
inşallah canımKıskanma canım sana gonderırım daha sonra kısmet belkı ılerleyen cekılıslerde bana dusersin :)
ayy çok sevindim canımmkırılan yok canımm çokkkkk güzeller ,çokkk beğendimm ellerine ,emeğine ,kesene berekett.. ve hemşerim olduğunuda öğrendim.. inşallah görüşürüz .. teşekkür ederimm..![]()
Aynen iyi ki de bu çekilişe katılmışım bu guzel insanları tanıdığım icin:)ne kadar güzel insanlar var burada ya.iyikide katılmışım. hiç pişman olmadım açıkcası :)
katiliiiim nerelerdeesin :??
çok tatlısım hoş sohbetsin :)
ama hiç renk vermiosun_?
katiliiiim nerelerdeesin :??
çok tatlısım hoş sohbetsin :)
ama hiç renk vermiosun_?
kurbancımmm :)
Kayacans kim olduğunu bilmeden nasıl anladın hoş sohbet olduğunu :) Hediyeleri gelmeyen bir tek ben mi katilimi öğrendimmm![]()
az kaldı azcık daha sabret bakemkurbancımmm :)
sen biliosun hadi deee bana :)
peki pekiiiii sen neler seversin bi aazcık ayrıntılı deeeee
benimle neden konuşmuyorsun sen bakimm küstümnasıl mı anladım :)
yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)
nickini bilmiyorum ama muhabbetimiz sürekli :)
ordaaan biliyorum :)
Kim biliray inşallah benimdir çok güzel görünüyorlar :)
Bence de çok güzel oldu iyi ki katılmışım:)Ay heycanla bekliyoruz tatlı kısss minnos anne:)
Ayy ne kadar tatlı bir katil Yaa bu topik cok guzel oldu ya :)
nasıl mı anladım :)
yavrum hoşsohbet biri olduğunu anlamam için watsup konuşmalarımız paylaşımlarımız yetttii :)
nickini bilmiyorum ama muhabbetimiz sürekli :)
ordaaan biliyorum :)