- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
iyidir çok şükür mühendis senden nbr nasılsın :)Günaydın hanımcıklarrr:))) nasılsınız bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir çok şükür mühendis senden nbr nasılsın :)Günaydın hanımcıklarrr:))) nasılsınız bakalım
Saat 3 oldu neredeyse.
Kafayı yiyeceğim.
Bende çok şükür iyiyim.. Sinüzitlerim tavan yapmış baş ağısı ile mücadele ed,yorum..Neyse ki ilaçlarım var:)iyidir çok şükür mühendis senden nbr nasılsın :)
geçmiş olsun cnm zamanında bende çok çektima ma soadan alerji oldum oda ayrı beter çıktıBende çok şükür iyiyim.. Sinüzitlerim tavan yapmış baş ağısı ile mücadele ed,yorum..Neyse ki ilaçlarım var:)
Günaydın hanımcıklarrr:))) nasılsınız bakalım
GÜNAYDINLARRR.Günaydın güzelliklerr![]()
Saol kuzum..Beterin beteri var desenegeçmiş olsun cnm zamanında bende çok çektima ma soadan alerji oldum oda ayrı beter çıktı![]()
Amin...Çaylar da manzarada süper.GÜNAYDINLARRR.Sabah şerifleriniz hayr olsun.yaptığınız kahvaltılar şifanız olsun..
![]()
geçmiş olsun sünizit başa bela geçmeyen baş ağrıları yapıyor bir dönem bende çektim şükürler olsun . geçti.Saol kuzum..Beterin beteri var desenesusup iyileşmeyi bekleyeyim en iyisi:)
zor bi gece olmuş şimdi nasılsın
geçmiş olsun
günaydın cnmm amiiinGÜNAYDINLARRR.Sabah şerifleriniz hayr olsun.yaptığınız kahvaltılar şifanız olsun..
![]()
Saol kuzum..Beterin beteri var desenesusup iyileşmeyi bekleyeyim en iyisi:)
Aynen başım zonkluyor sürekli..Tesekkürler benim ki de gecer inşallah..geçmiş olsun sünizit başa bela geçmeyen baş ağrıları yapıyor bir dönem bende çektim şükürler olsun . geçti.
teşekkür ederim..dayanamadım kek yapıp koydum kurabiyeleride hazır koyup resimledim..Herkese günaydıııınnn
YEKTA61 Kesene bereket canım hediyelerin çok güzel
Kakao ve Ben güle güle kullan :)
Evet zor bir gece oldu.Şimdi iyiyim çok şükür.
Günaydın kızlar.
teşekkür ederim..dayanamadım kek yapıp koydum kurabiyeleride hazır koyup resimledim..![]()
Neyyy.. delii kız niyeymiş oooMaşallaaaahh :) Kek yapmak için ben 10 gün öncesinden plan yaparım![]()
Neyyy.. delii kız niyeymiş ooo![]()
günaydın canım katilimmmmgünaydın :)
kızceler naıslınız :)
katilcim halaa renk vermiooo ben de sürpriz olsun istiyorum zaten :)
ayrıca kurbancım bugun kargoya verilcek heeeediyelerrriiin :)