Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın katilcimmmmGünaydın hatunlaaar :)
katilcimkurbancım sizlere de günaydınnn :)
filmin saygınlığı adabı gitmiş ya bencegünaydın canımm aslında üç aşağı ,beş yukarı tamda tahmin ettiğim gibi anlattın ama izlicem tabii o bol aksiyon sahnelerini bekliyorum zaten.. ama haddinden fazla abartı oluncada ayy üff diyor insan..
günaydın katilcimmmm![]()
günaydın katilcimmmm![]()
Sağolasın canım. Daha iyiyim bugün. Eve gittim bir tuhafım 11 e kadar uyuyamadım yine.. Ama baya toparladımGecmis olsun kuzucum benim eve git dinlen sıcak Bisiler ic bol bol vitamin al:)
Misafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerimgece görüşürüz kızlarrrr
geçmiş olsun şimdi nasılsın canımm..![]()
Günaydınnlar
Bugün kalabalık bir misafirim gelicek temizlik + hazırlık yapmam lazımmişler güçler beni bekler
teşekkürler efendim sizler nasılsınızgünaydıınnn
nasılsınız efenimmm
günaydın canım allah kolaylıklar versinGünaydınnlar
Bugün kalabalık bir misafirim gelicek temizlik + hazırlık yapmam lazımmişler güçler beni bekler
teş.ederim canımmmmmSağolasın canım. Daha iyiyim bugün. Eve gittim bir tuhafım 11 e kadar uyuyamadım yine.. Ama baya toparladım
Ohhh mis gibi olmuş ellerine sağlık canım döktürmüşsün
Sağolasın canım daha iyiyim şükür. Zaten haftasonu geldi. Toparlarım :)
Günaydın canımm nasılsın :)selammm :) Kızlar nasılsınızz :)
Kurbancıgımm
KAtilcigimmm![]()
Günaydın kızlar
Dün Star Wars ı izledim.
zamanında bir adabı vardı filmin. şimdi o adabı gitmiş. yan karakterler gereksiz samimiyet kuruyorlar bir anda. gereksiz aksiyon sahneleri bolca. bence tam bir disney filmiydi, aksiyon sahnesinde espriler falan.hani kaliteden yoksun cekimler. sadece genel hikaye iyiydi..
@Kakao ve Ben sen de izleyince fikirlerini bekliyorum
Günaydın tatlı kısssslar:)Morenica canim tekrar gecmis olsun daha iyi olmana sevindim hafta sonu bolca dinlenirsin
Çok geçmiş olsunSağolasın canım benim
teşekkürler efendim sizler nasılsınız
günaydın canım allah kolaylıklar versin
teş.ederim canımmmmm![]()
allah iyilik versin kuzummiyiyiz çok şüküür :)
günaydın burcummmGünaydınlar:) Topigin uykucusu olarak daha yeni kalkıyorum![]()