- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Nasılsın kuzum :)günaydın burcummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın kuzum :)günaydın burcummm
Çok geçmiş olsun![]()
Ne kadar da tatlı br kurban:)bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorumbenden daha sadık kurban yoktur
ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya
![]()
günaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürlerfalkon :)
iyiyim sen nasılsınNasılsın kuzum :)
bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorumbenden daha sadık kurban yoktur
![]()
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsunCanım önceki akşamdan beri kötüyüm midem falan üşütmüşüm herhalde. Yoksa çok şükür Allah başka hastalık dert vermesin.
Teşekkür ederim canım![]()
hadi gözünaydıngünaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürlerfalkon :)
Hepsı çok güzel güzel günlerde kullan canım alan arkadasımızında kesesıne bereket :)günaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürlerfalkon :)
iyiyim sen nasılsın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
allah iyiliğini versin senin
![]()
![]()
![]()
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsun
hadi gözünaydınfalkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım
![]()
iyiyim sen nasılsın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
allah iyiliğini versin senin
![]()
![]()
![]()
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsun
hadi gözünaydınfalkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım
![]()
Hepsı çok güzel güzel günlerde kullan canım alan arkadasımızında kesesıne bereket :)
Teşekkürler canım
Tonari to Totoro güle güle kullan hediyelerin çok hoş oyun hamuruyla oynayasım geldi oğlunla bir güzel oynarsın :)
falkon kesene bereket 2 niz de katilimi öğrenmeden önce olabilir mi acaba diye düşündüklerimdendiniz :))
Günaydın canımm nasılsın :)
Kızlaaar herkese günaydınlar haftanın sonun günü bugün de kargolar gelsin bakalımm
bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorumbenden daha sadık kurban yoktur
![]()
çok sevindim güle güle kullan beğendiysen ne mutlu banaİyim sevgili katilim sen nasılsınn :) Ayrıca ben şapkamı çok sevdim hergün kullanıyorumm :) Kıyafetime uymasa bile kullanıyorumm![]()
iyi yaptın kuzummKatilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)
iyi gezmeler canımmmm burası buz buz soğukkan boynum ağrıyo resmen tutulmazsa iyidirKatilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)
Raptisiiimmmm nasilsin bende se.i unutmadim