• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kızlarrrr katilciğimin bana göndermiş olduğu amerikan servisini yılbaşında eşimle akşam yemeği yerken masamı süsleyecek ve ilk olaak o zmaan kullanacağım ve resimleri de burdan paylaşıcam sizlerle. örtülerimle şık masamı tamamlamış olacağım ;)

Herkez hediyelerine ulaşmış bi ben kaldım sanırım o_Obenimkide bugün yarın gelicek inş.katilim öyle syledi
Bu arada ailemin yanına bursaya geldim ağır grip geçiriyorum sonum pek hayır değil:KK61:

canım eski katilciğim çok gerçmiş olsun sana :110: ben de hastayım yaa dökülüyorum resmen :mad: kursa da gidemeyecem bugün :mad::mad:

falkon falkon canım çok geçmiş olsun dikkat edin salgın var aman ha dikkat

xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum sana da geçmiş olsun atom yap atom ıhlamur adaçayı nane limon öaylarını karıştırıp iç inan çok iyi geliyo falkon falkon canım sen sakın yapma ....

günaydın herkese kızlaarrr :KK49: çok hastayım ben yaa :mad: bide belediyeye gitmem lazımmış bugün nasıl gidecem :mad::mad:

xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum sana da geçmiş olsun atom yap atom ıhlamur adaçayı nane limon öaylarını karıştırıp iç inan çok iyi geliyo falkon falkon canım sen sakın yapma ....

katilciğimin bana gönderdiği bitki çayından içiyoırum canım, ıhlamur adaçayı tarçın falan var sanırım içinde :KK15: ama iyileşmiyorum işte çok sıkıcı :KK12:

katilciğimin bana gönderdiği bitki çayından içiyoırum canım, ıhlamur adaçayı tarçın falan var sanırım içinde :KK15: ama iyileşmiyorum işte çok sıkıcı :KK12:
oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sende

Günaydın kızlar geceleri uyuyamıyorum ve bu durum bitirdi beni gözlerim sis sis olmus deli olcam.

Günaydın kızlar geceleri uyuyamıyorum ve bu durum bitirdi beni gözlerim sis sis olmus deli olcam.
ayyy kuzum ya kıyamam sana canım kurbanım :KK19::KK19::KK19: part time iş arasan kuzum veya bir kursa falan gitsen

Back
X