2016 yılbaşı çekilişi

amann beni yakalarsa yatırıyor benii..bol bol c vitamini.

c vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi :mad::mad:

oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sende

alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum :110::110:
Çok geçmiş olsun katilcim :KK61: Dikkat et kendine.

saol kurbancımm :110::110:

kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın

@cesmi_naz allah şifa vesin kuzum inşallah tez vakitte toparlanırsın

c vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi :mad::mad:

ay hasta mı oldun sen :KK43: geçmiş olsun kuzum

kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın

saol ümranım :KK15::KK15: hastaneye önemli bi sebepten gitmiyorsun inşallah o_O hayırlı haberlerini bekliyoıruz :KK51:

görüşürüz canım hastanemi inşallah bir durum yoktur gelince bilgilendir kuzum görüşürüz..

illaki bu hastalığın geçmesi için vakit gerekiyor.. o vakitte c vitamini eksik etme yeter yoksa pat diye gitmiyor bu nezle ,grip

Herkese çok geçmiş olsun.Benim bir haftayı geçti ancak düzeliyorum..Salgına yakalandık topluca:D

Gunaydin hatunlar :) @asivemai canim ne zaman kuruyoruz :) @cesmi_naz kuzum geçmiş olsun :(

Kızlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin bol bol bitki çayı için yediklerinize dikkat edin Allah korusun bi an önce duzelin insallaho_O

Bu arada merhaba kızlar nasılsınız?

Ben çok hastayımm :KK43:

geçmiş olsun kuzum :110:

Gunaydin hatunlar :) @asivemai canim ne zaman kuruyoruz :) @cesmi_naz kuzum geçmiş olsun :KK43:

Kızlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin bol bol bitki çayı için yediklerinize dikkat edin Allah korusun bi an önce duzelin insallaho_O

saol katilcim :110: senin bitki çayından içiyoruz ailecek, 4 kişiyiz evde dördümüz de hastayız :KK70:

Şifa olsun inşallah :) Ayy keşke daha fazla koysaydim o zaman dusunemedim hiç :KK43:

daha ne düşünecektin kuzum aşk olsun, biz halimizden gayet memnunuz :KK36:

kardeşim geldi bugün eve de ona gösterdim hediyeleri, aaaa bak arkadaşın bana söz tepsisi yapmış ne güzel diyor üçkağıtçı :KK70: sırf bu tepsi için senden önce sözlenecem dedi şiddet uygulamak zorunda kaldım :KK14:

Back
X