Doğuma Hazırlık 2016anneleri bebekleriniz kizmi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

• kiz

OY: 9 56,3%
  • erkek

OY: 7 43,8%

• Ankete Katılan
    16
Arkadasimin kizi olcak bi diger arkadas yeni bir oglan dogurdu.gorumceme erkek demis degismez ise bakalim simdilik ben gibi bekleyen bir arkadas daha var onuda ogrenince benimki ile birlikte bildiririm.

Bende merakla bekleyenlerdenim, 10 gün sonra intellegender cinsiyet testi yapacam bakalim %85 doğru sonuç veriyormuş. 16.haftayi hayatta bekleyemem :KK48:

Bende merakla bekleyenlerdenim, 10 gün sonra intellegender cinsiyet testi yapacam bakalim %85 doğru sonuç veriyormuş. 16.haftayi hayatta bekleyemem :KK48:
Testi yaptijtan sonra ve dr sonucuna gore cvp yazarmisin.olumsuz ifadeler vardi forumlarda ben yapmaktan vazgectim a icimde hala birsey durtuyor beni

Testi yaptijtan sonra ve dr sonucuna gore cvp yazarmisin.olumsuz ifadeler vardi forumlarda ben yapmaktan vazgectim a icimde hala birsey durtuyor beni
Tabi yazarim ;) ama merak ettim nasil olumsuz yorumlar, sonuçta test bu ve %85 diyor garanti yok büyük olasılık veriyor sadece ;) hatta doktorda asla garanti kiz garanti erkek diye belirtemiyor bildigim kadarıyla, kiz denilip dogumda erkek cikanda duydum tam tersinide ;)

ultrason cihazi iyse doktorda detayli baktgnda cok kucukken bile anlayabiliyor
Ya 7.haftada daha zar zor 1cm, nasil alıyorlarmış ya:KK70:
Bidahaki randevumda 12.haftamda olacam, doktoruma gözünü 4 aç, bak milletin doktorları 7.haftada cinsiyet söylüyormuş diyim :KK48:

Seninki belli mi canim :anneadayı::nazar: bu arada ismin zana mi, cok sevdiğim bir isimdir ;)

Bidahaki randevumda 12.haftamda olacam, doktoruma gözünü 4 aç, bak milletin doktorları 7.haftada cinsiyet söylüyormuş diyim :KK48:

Seninki belli mi canim :anneadayı::nazar: bu arada ismin zana mi, cok sevdiğim bir isimdir

Seninki belli mi canim :anneadayı::nazar: bu arada ismin zana mi, cok sevdiğim bir isimdir ;)

Arkadasim yedinci haftada ogrenmisti ve bir aylik oglu var dogru cikti yani..cok erkn ogrenenler var doktora sormalk lazim nasil anladiklarini ;-)
Benimki kiza benziyor dedi.
bende ismimi cok begeniyorum kizin olursa tavsiye ederim.

Z zanaaa
Aslına bakarsan abimin ismi zana , unisex bi isim zaten :KK66:
Çok güzel gerçekten ama bize bir zana yeter sanırım:KK48:
Umarım saglikla bebeğini alırsın kucağına, ilk cocuk mu?
Bakalim bende 10 gün sonra intellegender testini yapacam, gönlümden kız geçiyor ama tabi sağlıkla gelsin hiçbir onemi yok cinsiyetin:nazar:
Kiz olursa armin yada aden şu anda cazip gelen isimler, yada belki ikisini birden koyarım :KK48:

Back
X