Testi yaptijtan sonra ve dr sonucuna gore cvp yazarmisin.olumsuz ifadeler vardi forumlarda ben yapmaktan vazgectim a icimde hala birsey durtuyor beniBende merakla bekleyenlerdenim, 10 gün sonra intellegender cinsiyet testi yapacam bakalim %85 doğru sonuç veriyormuş. 16.haftayi hayatta bekleyemem
Tabi yazarimTesti yaptijtan sonra ve dr sonucuna gore cvp yazarmisin.olumsuz ifadeler vardi forumlarda ben yapmaktan vazgectim a icimde hala birsey durtuyor beni
Bende merakla bekleyenlerdenim, 10 gün sonra intellegender cinsiyet testi yapacam bakalim %85 doğru sonuç veriyormuş. 16.haftayi hayatta bekleyemem
Aaa o nasil oluyomuşTatlim 7.haftada bile ogrenenler var
Aaa o nasil oluyomuş
Ya 7.haftada daha zar zor 1cm, nasil alıyorlarmış yaultrason cihazi iyse doktorda detayli baktgnda cok kucukken bile anlayabiliyor
Ya 7.haftada daha zar zor 1cm, nasil alıyorlarmış ya
Bidahaki randevumda 12.haftamda olacam, doktoruma gözünü 4 aç, bak milletin doktorları 7.haftada cinsiyet söylüyormuş diyim
Seninki belli mi canimbu arada ismin zana mi, cok sevdiğim bir isimdir
Ya 7.haftada daha zar zor 1cm, nasil alıyorlarmış ya
Bidahaki randevumda 12.haftamda olacam, doktoruma gözünü 4 aç, bak milletin doktorları 7.haftada cinsiyet söylüyormuş diyim
Seninki belli mi canimbu arada ismin zana mi, cok sevdiğim bir isimdir
Arkadasim yedinci haftada ogrenmisti ve bir aylik oglu var dogru cikti yani..cok erkn ogrenenler var doktora sormalk lazim nasil anladiklarini ;-)
Benimki kiza benziyor dedi.
bende ismimi cok begeniyorum kizin olursa tavsiye ederim.
6 haftalıklen nasıl cinsiyetini öğrenebilirsin ki imkansız yanlış mı yazdın ? Eger bi metodun varsa bizede söyle bariBenimde oğlum olacak kızlar 6 haftalık
36 haftalık yazacaktım 3 basmamış6 haftalıklen nasıl cinsiyetini öğrenebilirsin ki imkansız yanlış mı yazdın ? Eger bi metodun varsa bizede söyle bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?