2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hayırlı olsun bende merakla bekliyorum

Kızlar nasılsınız ben perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim maşallah çok şükür bi sıkıntı gözükmüyor fakat bu dr.da tek yumurta olma ihtimallerinin daha fazla olduğunu söyledi kesin bir şey söylemek çok zor bu saatten sonra artık diyo kafam karışık çünkü Allah korusun tek yumurta ikizlerinin riskleri daha fazla diye okudum hep hayırlısı olsun inşallah hakkimizda ki zaten emin değil iki dr.da bu belirsizlik de çok zor yaa bu arada isim işi çok zor iki tane olunca kafam da hiç bir şey yok diyebilirim fikir verin sizlerde lütfen iki oğluşumuz olucak inşallah

iyi gunler arkadaslar,ben 8yildan sonra tup bebek yontemiyle ikizlere hamileyim 16 haftalik cox sukur Allahima hersey yolunda))basindan beri sizi okuyorum bugun kayit oldum ve yazmaya karar verdim)hepinize hayirli dogumlar insAllah
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinin inşallah

Arkadaslar merhaba hepinizin hamileligi hayirli olsun.Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende 6hafta 4gunluk ikizlerime hamileyim.tup bebek ile hamile kaldim.dunden beri bende kahverengi akinti oluyo.sizde de oldu mu ilk aylarda.tehlikeli bi durummu.cvp yazarsaniz cok sevinirim. Cok korkuyorum bisey olcak diye(

Canim bende tüp bebek ikizlerime hamileyim benimde 5 haftalik oldugunda bi kanamam oldu acile gittim ama doktor kahverengi oldugu sürece sıkıntı olmaz dedi ama dikkat et normal kan. Rengine dönmeye baslarsa Allah korusun hemen doktora gidersin.kahverengi normal demisti doktorum

Bende de olmuştu ilk haftalarda bir kaç defa az az. Ben acile gitmiştim progestan yazmıştı Dr. Aldım ama hiç kullanmadım kendiliğinden geçti birer hafta arayla yine oldu aynı şekilde geçti.sonra kesildi şükür. Olabiliyormuş ilk haftalar normalmiş ama her kanama bir değil seninki farklı olabilir o yüzden önce bi acile git derim

Canım çok sevindim darısı bana bende ayın 30 un da gircem ayrıntılı ultrasona inşallah bende atlatrm Benm de iki oglusum olcak birinin ismi gökdeniz olcak digerinide ben koycam ama aklimda bi isim yok çok zor isim işi

Dun gittim acile ben.tabi kendi doktorum degildi.muayene etti.hersey gayet normal dedi.bebeklerde iyiydi.ordan cikinca rahatladim onlarin iyi oldugunu gorunce.sonra gece bide busabah gene olunca panik yaptim gene.progestan igne vurunuyorum transferden beri.cok sagol canim cvbin icin.icim rahatladi bende de oldu ama gecti diyince.cok tesekkur ederim...

Canim seninde hayirli olsun hamileligin..Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.cok tesekkur ederim cevabin icin.rahatladim cvplarinizi okuyunca...

Evet canım benim de belli oldu nasip olursa bir kız bir erkek dedi doktorumuz
Amin canım Allah gerçekten kimseyi evladlarıyla sınamasın.
Bizim de hem normal ultrason hem de ayrıntılı ultrasonumuz iyi inşallah bebeklerimiz de sağlıklı olur

Bende de olmuştu canım 5. hafta gibi doktor yerleşme kanaması olabilir dedi ama yine de progestan yazdı günde 2 kez kullanıyordum onu. Ben çalıştığım için çok haraket ediyordum 8. hafta da kanama gibi oldu Allahtan bebeklere bi şey olmadı.Sonra da haftada bi kere proluton iğne ve günde 3 kez progeston kullanıyordum.Dikkat etmek gerekiyor kendini çok yorma canım benim kahverengi lekeler geçer gider o zaman inşallah
Kendine ve bebeklerine iyi bak gerisini boşver ben öyle yapıyorum Hayırlı Hamilelikler

Cok tesekkur ederim canim..yatiyorum zaten hep ayaklarim havada.progestan igne vurunuyorum bide.ilaclarimda var zaten bir suru.tup bebek olunca..sanada hayirli hamilelik ve dogumlar nasip etsin Rabbim..sende dikkat et kendine tekrardan tesekkurler cvbin icin

Benim de ilk haftalarında kahverengi lekelenmem olmuştu. Progestan iğne yaptırıodum hergün 2 ampul. Senin gibi transferle beraber başlamıştım ben de. 2 şer hafta arayla bu sefer kanama oldu. Yoğundu ama hemen kesiliodu. Doktor da sebebini soyleyemedi. En son geçen hafta oldu ,artık progestan hapları 9 ay kullanıcaksın dedi doktor. İnşaallah olmaz bi daha. Stresten başka bişey değil. Sana da çok geçmiş olsun. Bi daha olursa korkma. Doktora git tabii hemen ama boşa stres oluyoruz.

Cok sagol canim.ne zahmetlerle ne acılarla bu zamana geldigimiz icin en ufak birseyde boyle panik telas yapiyorum iste.Allahım yardim etsin.senin de mi tup bebek?me guzel 16.haftaya gelmissiniz.benim yarin 7 olacak daha.cok yavas ilerliyo zaman.bulantilarimda cok agzimin tadi hic yok.senin oldumu bulantin ne zaman gecti?

Çok stres yapma canm inan hep kendi kendimize yapıyoruz.tüm olumsuzluklar titizliğimizden,çok üstüne düşmemizden kaynaklanıyor.haklıyız tabi ki çok bekledik zor geldik bu günlere ama hiç kafaya takmayanlar çok rahat geçiriyor

Evet canım 2. Tüp bebek denemem. Gel de bana sor zaman çabuk mu geçti ve geçmeye devam ediyo mu:) Hala geçmiyo, kanamam oluyo diye doktor haftada bir çağırıyor. Kafada hep soru işareti olumsuzluk. Bulantılarım geç başladı, daha yeni yeni bitiyo. Tam olarak bitti diyemem ama daha iyiyim bu hafta.

Evet ya diyorum esime keske hicbisey bilmesem embroyi kromozomlar bölünmeler hadi onlari atlattik bebek bu hafta nasil neresi gelisiyo offf kafamda deli sorular..gecen yil tanidigim biri dogum yapti.hamileligini idrarda ogrendi kan testi falan fasa fiso.teee bebegin ikili tarama testi gelmis o zaman gitti ilk doktor muayenesine.ne mide bulantisi ne birsey.gitti dogurdu geldi..cocugu saglikli kendinde bisey yok..bende de cilt cilt hamilelik kitaplari bebek bakim kitaplari..bende oyle olmak istiyorum hicbisey bilmemek gamsiz olmak istiyorum...ama olmuyo iste:))

Benimde 3.denemem.2.denememde de tutmustu ama 3 aylikken gelisemedigi icin aldilar bebegimi..butun korkularim o travmadan kaldi.bide simdi ikiz korkularim ikiye katladi..ama olsun onlar iyi olsun sag salim saglikli dogsunlarda raziyim artik bunlara...

Selam kizlar facedeki ikizler grubuna uye olunca buraya pek bakamaz oldum , mide bulantilarim ve halsizligimle basa cikamayinca 10 gun rapor alip dinlendim iyi geldi . Yarin isbasi malesef tekrar kotuye gitmesem bari ..
12. Haftada dr a gittik ense kalinligina bakildi o arada birinin cinsiyetini erkek olarak soyledi dr. Digeri gorunmedi .insallah digeri kizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…