2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Çok teşekkür ederim canım . Amin hepimize hayırlı doğumlar

iyi aksamlar kizlar,kilo durumlari nasil sizde. ben cok kilo aldim cok korkuyurom simdiden 7kilo aldim sonrasini dusunemiyorumdiyet yapmak olurmu acaba? cok sik acikiyorum gece 3-4bile kalkip yiyorum yemesem fenalasiyorum

bizde gecen hafta gittik biri kiz kesin olarak soyledi doktor insAllah digeri erkekdir

iyi aksamlar kizlar,kilo durumlari nasil sizde. ben cok kilo aldim cok korkuyurom simdiden 7kilo aldim sonrasini dusunemiyorumdiyet yapmak olurmu acaba? cok sik acikiyorum gece 3-4bile kalkip yiyorum yemesem fenalasiyorum
Ben 4 kilo aldım şimdi 74 kiloyum ben de korkuyorum çok kilo almaktan iştahım yerinde çünkü abur cubur yememeye çalışıcaz.Diyet yapmak olmaz herhalde

Çok haklısın canım. O yaşanmışlıklar zaten bizi strese sokan. Ben ilk öğrendiğim zaman o kadar korktum ki yine kötü bişey olucak diye kendimle başedemez oldum. İçime kapandım. Hiç iyi değildim. Yine korkuuorum şuan ama baştaki kadar değil. Kanamam falan olmasa korkmıcam artık alıştım ama işte peşimi bırakmıyor şu kanamalar

Aynen bizler çok araştırıyoruz günlük takip ediyoruz bazılarının karnı büyümese hamile olduğundan haberi yok

Allah yardimcimiz olsun canim.insallah kesilir o kanamalarin da rahat bi nefes alirsin

Sanmıyorum canım çünkü 2embriyo konsa bile bırak 2sinin tutucağını 1inin bile tutacağını bilmiyosun
anlıyorum cnm tabiki hepsi bir ihtimal de hani daha pek sorunu olmayan biri için daha önce hamile kalmış biri için hani tutma olasılğı daha yüksektir ya ondan dolayı cnm bide ikiz isteği için

Kızlar nasıl gidiyor?
Canim seninle ayni gunmusuz :) ben evde yatiyorum paso kasilmalarim azaldi dinlenince. Bebisler cok sukur iyiler. Haftayancuma nst ye gidiyorum. Sende durumlar ne bebislerin kilosu filan nasil kasilmalarin var mi. Benim asagi baskilar oluyo artik

Kızlar nasıl gidiyor?

Merhaba cnm ben dün doktor kontrolündeydim ilk defa nst ye girdim herhangi bi sancı çıkmadı ama alttaki kızımın suyu az gözüküyor çarşamba perinatolog a gidicem tekrar orda belli olucak 3 haftadır yatıyorum yine yatmaya devam bebisler de biri 940 diğeride 890 grm olmuş seninkiler nsl seninkiler in kilosu baya iyi gidiyor du

Arkadaslar.merhaba 20 haftalik ikizlere hamileyim sizlere bisey sormak istiyorum.bundan 1 ay once yogun kanama ile hastaneye yattim akabinde yapilan testlerde crp yuksekligi cokti yani enfeksiyonn yaklasik 15 gun antibiyotik tedavisi gordum hastanede fakat crp cok kucuk dusuler gosterdi akabinde idrar kulturu yapildi idrar da ureme enfeksiyon goruldu 5 gunde tedavi icin ole yattim.ama hala crp yuksekk basina boyle bisey gelmis olan varmi acabaa...artik tedirginlikten kafayi yicem lutfen boyke bisey yasayan varsa yazsin

Merhaba kızlar.Ben de bu ara geceleri uyumada sorun yaşıyorum.Yan yatamıyorum,rahatsız oluyorum.Sırt ustu yatıyordum ama artik onu da yapamıyorum çünkü bebekler büyüdüğünü için kaburgalarima baskı yapıyorlar.Oturur pozisyonda sırtımı yastıklara dayayarak yatiyordum,feci kuyruk sokumu ağrım var o yüzden birkaç gündür.Gece bana uyku yok malesef su an saat 4:38 ve hala ayaktayım.Ne yapacağım bilmiyorum,bir de bacak,ayak bilekleri ve diz kapaklarimda ödemden dolayı şişkinlikler oluyor.Yürüyemiyorum artik

Allah yardimcimiz olsun canim yeterki yavrularimiz saglikli olsunda biz bunlarin hepsini cekelim onlara bisey olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…