- 22 Kasım 2015
- 20
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.941
Çok teşekkür ederim canım . Amin hepimize hayırlı doğumlarCok tesekkur ederim canim..yatiyorum zaten hep ayaklarim havada.progestan igne vurunuyorum bide.ilaclarimda var zaten bir suru.tup bebek olunca..sanada hayirli hamilelik ve dogumlar nasip etsin Rabbim..sende dikkat et kendine tekrardan tesekkurler cvbin icin
bizde gecen hafta gittik biri kiz kesin olarak soyledi doktor insAllah digeri erkekdirSelam kizlar facedeki ikizler grubuna uye olunca buraya pek bakamaz oldum , mide bulantilarim ve halsizligimle basa cikamayinca 10 gun rapor alip dinlendim iyi geldi . Yarin isbasi maleseftekrar kotuye gitmesem bari ..
12. Haftada dr a gittik ense kalinligina bakildi o arada birinin cinsiyetini erkek olarak soyledi dr. Digeri gorunmedi .insallah digeri kizdir :)
Ben 4 kilo aldım şimdi 74 kiloyum ben de korkuyorum çok kilo almaktan iştahım yerinde çünkü abur cubur yememeye çalışıcaz.Diyet yapmak olmaz herhaldeiyi aksamlar kizlar,kilo durumlari nasil sizde. ben cok kilo aldim cok korkuyurom simdiden 7kilo aldim sonrasini dusunemiyorumdiyet yapmak olurmu acaba? cok sik acikiyorum gece 3-4bile kalkip yiyorum yemesem fenalasiyorum
20 haftada 4kilo iyi canim)ben hele hic tatli,abur cubur yemiyorum nasil olucak benim halim sag salim kavussak bebeklerimize insAllahBen 4 kilo aldım şimdi 74 kiloyum ben de korkuyorum çok kilo almaktan iştahım yerinde çünkü abur cubur yememeye çalışıcaz.Diyet yapmak olmaz herhalde
Çok haklısın canım. O yaşanmışlıklar zaten bizi strese sokan. Ben ilk öğrendiğim zaman o kadar korktum ki yine kötü bişey olucak diye kendimle başedemez oldum. İçime kapandım. Hiç iyi değildim. Yine korkuuorum şuan ama baştaki kadar değil. Kanamam falan olmasa korkmıcam artık alıştım ama işte peşimi bırakmıyor şu kanamalarBenimde 3.denemem.2.denememde de tutmustu ama 3 aylikken gelisemedigi icin aldilar bebegimi..butun korkularim o travmadan kaldi.bide simdi ikiz korkularim ikiye katladi..ama olsun onlar iyi olsun sag salim saglikli dogsunlarda raziyim artik bunlara...
Aynen bizler çok araştırıyoruz günlük takip ediyoruz bazılarının karnı büyümese hamile olduğundan haberi yokEvet ya diyorum esime keske hicbisey bilmesem embroyi kromozomlar bölünmeler hadi onlari atlattik bebek bu hafta nasil neresi gelisiyo offf kafamda deli sorular..gecen yil tanidigim biri dogum yapti.hamileligini idrarda ogrendi kan testi falan fasa fiso.teee bebegin ikili tarama testi gelmis o zaman gitti ilk doktor muayenesine.ne mide bulantisi ne birsey.gitti dogurdu geldi..cocugu saglikli kendinde bisey yok..bende de cilt cilt hamilelik kitaplari bebek bakim kitaplari..bende oyle olmak istiyorum hicbisey bilmemek gamsiz olmak istiyorum...ama olmuyo iste:))
Ben 5 kg aldım 16. Haftaiyi aksamlar kizlar,kilo durumlari nasil sizde. ben cok kilo aldim cok korkuyurom simdiden 7kilo aldim sonrasini dusunemiyorumdiyet yapmak olurmu acaba? cok sik acikiyorum gece 3-4bile kalkip yiyorum yemesem fenalasiyorum
Allah yardimcimiz olsun canim.insallah kesilir o kanamalarin da rahat bi nefes alirsinÇok haklısın canım. O yaşanmışlıklar zaten bizi strese sokan. Ben ilk öğrendiğim zaman o kadar korktum ki yine kötü bişey olucak diye kendimle başedemez oldum. İçime kapandım. Hiç iyi değildim. Yine korkuuorum şuan ama baştaki kadar değil. Kanamam falan olmasa korkmıcam artık alıştım ama işte peşimi bırakmıyor şu kanamalar
Sanmıyorum canım çünkü 2embriyo konsa bile bırak 2sinin tutucağını 1inin bile tutacağını bilmiyosunKIZLAR SIRF İKİZ ANNESİ OLMAK İÇİN TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MII aranızdaaaaa
anlıyorum cnm tabiki hepsi bir ihtimal de hani daha pek sorunu olmayan biri için daha önce hamile kalmış biri için hani tutma olasılğı daha yüksektir ya ondan dolayı cnm bide ikiz isteği içinSanmıyorum canım çünkü 2embriyo konsa bile bırak 2sinin tutucağını 1inin bile tutacağını bilmiyosun
Canim seninle ayni gunmusuz :) ben evde yatiyorum paso kasilmalarim azaldi dinlenince. Bebisler cok sukur iyiler. Haftayancuma nst ye gidiyorum. Sende durumlar ne bebislerin kilosu filan nasil kasilmalarin var mi. Benim asagi baskilar oluyo artikKızlar nasıl gidiyor?
Kızlar nasıl gidiyor?
Allah yardimcimiz olsun canim yeterki yavrularimiz saglikli olsunda biz bunlarin hepsini cekelim onlara bisey olmasinMerhaba kızlar.Ben de bu ara geceleri uyumada sorun yaşıyorum.Yan yatamıyorum,rahatsız oluyorum.Sırt ustu yatıyordum ama artik onu da yapamıyorum çünkü bebekler büyüdüğünü için kaburgalarima baskı yapıyorlar.Oturur pozisyonda sırtımı yastıklara dayayarak yatiyordum,feci kuyruk sokumu ağrım var o yüzden birkaç gündür.Gece bana uyku yok malesef su an saat 4:38 ve hala ayaktayım.Ne yapacağım bilmiyorum,bir de bacak,ayak bilekleri ve diz kapaklarimda ödemden dolayı şişkinlikler oluyor.Yürüyemiyorum artik
Amin canım inşallah sağlıklı doğarlar,su çektiğimiz çileler yaninda önemsiz kalır.Allah yardimcimiz olsun canim yeterki yavrularimiz saglikli olsunda biz bunlarin hepsini cekelim onlara bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?